Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 259
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jesteś wielka!!! Trzym kciuk!

Livka napisał(a):
Zgłosiłam naszą Ylvę do Akcji Sterylizacji - czekam na ich decyzję - mam nadzieję, że pomogą :)

Posted

:-)Info od Pańci Gaborka (dostałam od Sylwii):
" Witam.
Bardzo dziękujemy za Gaborka :p chłopak cudo. Mądry, kochany i bardzo cierpliwy do Marit, na jego miejscu już dawno bym tej pannie dupę przetrzepała żebu jej te fochy przeszły ;) pozdrawiam RENATA"

:sweetCyb:

Posted

dzięki dziewczyny bardzo :)

oddali mi neta :D, a bez niego - okropność, przyzwyczaja się człowiek.. uzależnia.

Z Ylvą jest tak:
zapalenia cycka już nie ma :)
jest zapalenie macicy - dość zaawansowane, mogłoby się przerodzić w coś gorszego, więc nie ma co czekać ze sterylką.
Dostaje mocniejszy antybiotyk - synergal
zapłaciłam tylko za antybiotyki, usg było gratis, więc super podziękowania dla doktora :) miała też gorączkę 39,2
a Jamor podaje zastrzyki :)

Ylva jest mocno wylękniona, boi się samochodów, schodów, ludzi, psów, hałasów różnych i rożne rzeczy, które widzi, słyszy ja niepokoją.
Boi się aparatu fotograficznego - nie wiem, czy ktoś do niej strzelał, czy rzucał w nią czymś :(
Jednocześnie do Jamora już się przyzwyczaiła i jak do niej gada, to się wdzięczy i wyraźnie cieszy na jego widok..

ps. ja mam całe wielkie pudło od Pani Gabora z fantami na bazarek, zdjęcia też porobię, ale to chyba nie na jeden bazarek się nada..

ps.2 nie wiem, o co hocdzi z tym wydarzeniem Ylvy - http://www.facebook.com/events/343718832340518/ nie wiem, jak datę ustawić, nie wiem, dlaczego nie można udostępniać :(

Posted

o witamy :loveu: no tak dogo uzależnia :evil_lol:

w takim razie czekam na zdjęcia :cool3: tym razem jednak nie będziemy takiego giganta robić tylko podzielimy na kilka mniejszych ;)

Posted (edited)

Witam o poranku :)

Mam dobrą wiadomość - Akcja Sterylizacja zgodziła się sfinansować sterylkę naszej Ilvuni - wielkie, ogromniaste podziękowania :Rose::Rose::Rose:

Prośba do sylwiji żeby wzięła fakturę za zabieg na:
Fundacja Ostatnia Szansa
ul. J.Blatona 3/141,
01-494 Warszawa
NIP: 525 234 91 99
Pekao S.A 68 1240 1066 1111 0010 2468 8007
[FONT=Arial]tytuł:[/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=5] [SIZE=4]"'Nick' - akcja sterylizacja dogomania"[/FONT]

Oryginał faktury wraz z dołączoną kartką z numerem konta i danymi tej osoby, która wyłożyła pieniądze ( czyli moimi ;)), nick i imię suki wysyłasz na adres Soemy (podam Ci go na pw)

Edited by Livka
Posted

ale super :multi:
wielkie dzieki dla Livki i Akcji Sterylkowej :loveu:

a Ylva juz zachipowana

"jamor" napisał(a):
"sylwija" napisał(a):
udało się Ylvę zachipować? bo chętnie wklepię do bazy :)

967000009162291

Posted

piękna dziewucha... trzymamy kciuki za bezproblemową sterylkę. klarucha się właśnie miała wybierać i małpa cieczkę sobie wymyśliła. mistrzowie uników razem z asikiem, który zapalenie sobie poprzednio wykombinował:)