sylwija Posted April 13, 2012 Author Posted April 13, 2012 Ylva śliczna, zdrowa, kochana - gotowa do adopcji :) szwy zdjęte, szczepienia zrobione Ylva dogaduje się z innymi psami, w ogóle wydaje się mieć charakter podobny do Gabora, jest pogodną sunią, delikatną i taką słodziutką ;) Quote
sylwija Posted April 13, 2012 Author Posted April 13, 2012 ale zdecydowanie najlepiej czuje się w lesie ;) Quote
sylwija Posted April 13, 2012 Author Posted April 13, 2012 (edited) za szczepienia zapłaciłam 70 pln Ylva nie za dobrze stoi z finansami, czy i kto mógłby zrobić bazarek? bardzo proszę w imieniu Ylvy.. nie chcę już Livki męczyć.. a fantów mam duużo - od nowej pani Gabora i od mojego brata, i ode mnie kilka ;) nawet nie na jeden bazarek zapewne ;) edit: i jeszcze julka coś ma..na bazarek.. Edited April 13, 2012 by sylwija Quote
cisowianka Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 Ja wysłałam zdjęcia z fantami do Livki, ale bazarku nie umiem przygotować :shake:, fanty są u mnie. Quote
Livka Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 Kochane :) przygotuję bazarki - trochę cierpliwości ;) Szkoda mi tylko tego książkowego na Akcję Sterylizacji - wszystko wcięło :( Quote
Livka Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 [QUOTE=sylwija;1894569 za szczepienia zapłaciłam 70 pln Już robię przelew :) Quote
sylwija Posted April 13, 2012 Author Posted April 13, 2012 Livka napisał(a):Kochane :) przygotuję bazarki - trochę cierpliwości ;) Szkoda mi tylko tego książkowego na Akcję Sterylizacji - wszystko wcięło :( o rany, porażkowo, a ja tam dokonałam zakupu.. i co z tym bazarkiem? oni musieli odtwarzać dogo (po jakiejś awarii zapewne), ale nie wiem, dlaczego nie robią dziennych backupów, tylko aż tyle wstecz musieli się cofnąć.. i nie wiem, dlaczego nie ma żadnego info na ten temat.. Quote
cisowianka Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 Livka napisał(a):Kochane :) przygotuję bazarki - trochę cierpliwości ;) Szkoda mi tylko tego książkowego na Akcję Sterylizacji - wszystko wcięło :( O matko no, to przecież Twój czas- a, to towar deficytowy w tych czasach a jeszcze na tym forum - (czas)to pieniądz. Quote
Livka Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 "Z powodu awarii sprzętowej dysku twardego serwis był wczoraj niedostępny. Przywróciliśmy dane z backupu, ale niestety stracone zostały posty z ostatniego tygodnia. EDIT: z uwagi na wiele takich samych zapytań: nie ma możliwości przywrócenia wiadomości wysłanych w ostatnich dniach." Taką informację podali na Administracji ... Quote
sylwija Posted April 13, 2012 Author Posted April 13, 2012 ech :( szkoda.. szkoda, ze nie robią przynajmniej codziennych backupów.. nawet nie wiem, kogo spytać o pw, które do mnie wysłano.. cóż trzeba dalej się rządzić, ale faktycznie chyba najgorzej z bazarkami.. Quote
cisowianka Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 sylwija napisał(a):o rany, porażkowo, a ja tam dokonałam zakupu.. i co z tym bazarkiem? oni musieli odtwarzać dogo (po jakiejś awarii zapewne), ale nie wiem, dlaczego nie robią dziennych backupów, tylko aż tyle wstecz musieli się cofnąć.. i nie wiem, dlaczego nie ma żadnego info na ten temat.. Ale nowych wyskakujących reklam jest całe mnóstwo:angryy: Quote
makik Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 cisowianka napisał(a):Ale nowych wyskakujących reklam jest całe mnóstwo:angryy: do reklam nic nie mamy, gdyby za tym szedł jakiś profesjonalizm... tydzień bez backupu to porażka przecież. powiadomień też żadnych nie dostajemy zdjęcie z tym ślicznym maluszkiem cudne:) Quote
sylwija Posted April 13, 2012 Author Posted April 13, 2012 makik napisał(a): zdjęcie z tym ślicznym maluszkiem cudne:) wyobraźcie sobie, że maluszek akurat na DT u Pani, która z nim i swoimi psiakami była w parku:) pewnie szybko znajdzie domek, Ylva też - mam nadzieję ;) Quote
piescofajnyjest Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 z maluszkiem sliczne i z lapcia w gorze tez!!! Ylva jest taka sliczna, ze domki sie beda bily o nia!!!! Quote
sylwija Posted April 14, 2012 Author Posted April 14, 2012 mam nadzieję - naprawdę cudowna z niej sunia :) Quote
sylwija Posted April 14, 2012 Author Posted April 14, 2012 chyba sezon nastał na wyrzucanie suń z cieczką lub w ciąży :( taką znów spotkałam - 3 x B Quote
Livka Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 Kochani uzupełniłam post rozliczeniowy - bardzo proszę sprawdźcie czy wszystko pasuje ? Sylwija czy ja nie zalegam Ci z jakąś płatnością ? Wszystko przez te utracone posty ... Kurkata i julka bardzo dziękujemy Wam za wpłaty :):):) Quote
sylwija Posted April 14, 2012 Author Posted April 14, 2012 Livka napisał(a): Sylwija czy ja nie zalegam Ci z jakąś płatnością ? nie sądzę za to ja dopiero w piątek wysłałam fakturę za sterylkę do soemy jakoś ostatnio ciężko mi się ogarnąć.. namdmiar wszystkiego.. Quote
sylwija Posted April 14, 2012 Author Posted April 14, 2012 Ylva coraz bardziej się otwiera, nie wiem, czy pisałam, że pierwszego dnia, jak ja zawieźliśmy do Jamora - zdążyliśmy odjechać, on ja wypuścił na wybieg, a Ylva w błyskawicznym tempie podkopała się pod siatką i w nogi.. Jamor za nią i dogonił po jakimś pól kilometrze a teraz - przyjeżdżamy - Ylva sobie spaceruje po podwórku, nie zauważa wcale bramy otwartej Ona teraz się lepiej dużo czuje psychicznie i fizycznie. Jak ma stabilizację, bezpieczeństwo, jedzonko, wszystko jest dobrze, to wcale nie myśli uciekać, nawet się cieszy, jak ją odstawiamy z powrotem do hotelu, zadomowiła się.. jednym słowem w nowym domku musi być co najmniej tak dobrze, jak u Jamora i do ludzi obcych dość ostrożna, ale już nie panikuje.. bardziej jest zaciekawiona i chce tego kontaktu niż się boi, widać poniżej, jak się zaznajamiała na spacerze z pewnym panem :) inna sprawa, że pan nie był nachalny ;) i Ylva cała zadowolona i dumna z siebie :) Quote
cisowianka Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 Super! A mi się internet bezprzewodowy rwie . Quote
cisowianka Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 Tak, wysyp haskich http://www.dogomania.pl/forum/threads/225749-Interwencja-w-%C5%81owiczu-Potrzebne-domy-tymczasowe-i-wsparcie-finansowe Quote
Livka Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 Drugie podejście - bazarek na Akcję Sterylizacji, która sfinansowała sterylkę naszej Ylvy:loveu: http://www.dogomania.pl/forum/threads/225855-Ciekawe-ksi%C4%85%C5%BCki-i-filmy-na-Akcj%C4%99-Sterylizacji-Do-23-kwietnia-do-godz-22-giej Zapraszam na zakupy !!! :cool3: Quote
Recommended Posts