Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ylva śliczna, zdrowa, kochana - gotowa do adopcji :)
szwy zdjęte, szczepienia zrobione
Ylva dogaduje się z innymi psami, w ogóle wydaje się mieć charakter podobny do Gabora, jest pogodną sunią, delikatną i taką słodziutką ;)

• Replies 259
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

za szczepienia zapłaciłam 70 pln

Ylva nie za dobrze stoi z finansami, czy i kto mógłby zrobić bazarek? bardzo proszę w imieniu Ylvy..
nie chcę już Livki męczyć.. a fantów mam duużo - od nowej pani Gabora i od mojego brata, i ode mnie kilka ;) nawet nie na jeden bazarek zapewne ;)

edit: i jeszcze julka coś ma..na bazarek..

Edited by sylwija
Posted

Livka napisał(a):
Kochane :) przygotuję bazarki - trochę cierpliwości ;)
Szkoda mi tylko tego książkowego na Akcję Sterylizacji - wszystko wcięło :(

o rany, porażkowo, a ja tam dokonałam zakupu..
i co z tym bazarkiem? oni musieli odtwarzać dogo (po jakiejś awarii zapewne), ale nie wiem, dlaczego nie robią dziennych backupów, tylko aż tyle wstecz musieli się cofnąć.. i nie wiem, dlaczego nie ma żadnego info na ten temat..

Posted

Livka napisał(a):
Kochane :) przygotuję bazarki - trochę cierpliwości ;)
Szkoda mi tylko tego książkowego na Akcję Sterylizacji - wszystko wcięło :(

O matko no, to przecież Twój czas- a, to towar deficytowy w tych czasach a jeszcze na tym forum - (czas)to pieniądz.

Posted

"Z powodu awarii sprzętowej dysku twardego serwis był wczoraj niedostępny. Przywróciliśmy dane z backupu, ale niestety stracone zostały posty z ostatniego tygodnia.

EDIT: z uwagi na wiele takich samych zapytań: nie ma możliwości przywrócenia wiadomości wysłanych w ostatnich dniach."

Taką informację podali na Administracji ...

Posted

ech :(
szkoda.. szkoda, ze nie robią przynajmniej codziennych backupów..
nawet nie wiem, kogo spytać o pw, które do mnie wysłano..

cóż trzeba dalej się rządzić, ale faktycznie chyba najgorzej z bazarkami..

Posted

sylwija napisał(a):
o rany, porażkowo, a ja tam dokonałam zakupu..
i co z tym bazarkiem? oni musieli odtwarzać dogo (po jakiejś awarii zapewne), ale nie wiem, dlaczego nie robią dziennych backupów, tylko aż tyle wstecz musieli się cofnąć.. i nie wiem, dlaczego nie ma żadnego info na ten temat..

Ale nowych wyskakujących reklam jest całe mnóstwo:angryy:

Posted

cisowianka napisał(a):
Ale nowych wyskakujących reklam jest całe mnóstwo:angryy:

do reklam nic nie mamy, gdyby za tym szedł jakiś profesjonalizm... tydzień bez backupu to porażka przecież. powiadomień też żadnych nie dostajemy

zdjęcie z tym ślicznym maluszkiem cudne:)

Posted

makik napisał(a):

zdjęcie z tym ślicznym maluszkiem cudne:)

wyobraźcie sobie, że maluszek akurat na DT u Pani, która z nim i swoimi psiakami była w parku:) pewnie szybko znajdzie domek, Ylva też - mam nadzieję ;)

Posted

Kochani uzupełniłam post rozliczeniowy - bardzo proszę sprawdźcie czy wszystko pasuje ?

Sylwija czy ja nie zalegam Ci z jakąś płatnością ?

Wszystko przez te utracone posty ...

Kurkata i julka bardzo dziękujemy Wam za wpłaty :):):)

Posted

Livka napisał(a):

Sylwija czy ja nie zalegam Ci z jakąś płatnością ?

nie sądzę
za to ja dopiero w piątek wysłałam fakturę za sterylkę do soemy
jakoś ostatnio ciężko mi się ogarnąć.. namdmiar wszystkiego..

Posted

Ylva coraz bardziej się otwiera, nie wiem, czy pisałam, że
pierwszego dnia, jak ja zawieźliśmy do Jamora - zdążyliśmy odjechać, on ja wypuścił na wybieg, a Ylva w błyskawicznym tempie podkopała się pod siatką i w nogi.. Jamor za nią i dogonił po jakimś pól kilometrze
a teraz - przyjeżdżamy - Ylva sobie spaceruje po podwórku, nie zauważa wcale bramy otwartej
Ona teraz się lepiej dużo czuje psychicznie i fizycznie. Jak ma stabilizację, bezpieczeństwo, jedzonko, wszystko jest dobrze, to wcale nie myśli uciekać, nawet się cieszy, jak ją odstawiamy z powrotem do hotelu, zadomowiła się..

jednym słowem w nowym domku musi być co najmniej tak dobrze, jak u Jamora

i do ludzi obcych dość ostrożna, ale już nie panikuje.. bardziej jest zaciekawiona i chce tego kontaktu niż się boi, widać poniżej, jak się zaznajamiała na spacerze z pewnym panem :)

inna sprawa, że pan nie był nachalny ;)
i Ylva cała zadowolona i dumna z siebie :)