szajbus Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Canon czeka na dom. Czy kiedykolwiek odnajdzie swoje miejsce? Quote
szajbus Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Canon nieustannie prosi o dom. Ile czasu może tęsknic za swoim panem? Quote
szajbus Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Canon tęskni za tym jedynym człowiekiem Quote
szajbus Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Canonek czeka i czeka. Czy jest ktos , kto nie oprze sie jego urokowi? Quote
luka1 Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Nikt jeszcze rudzielcowi domu nie zaoferował? Quote
Neris Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Dzwoniła dzisiaj bardzo miła pani, już myslałam "to jest to!!!!", ale pani ma 15-letniego kota... uważam, że możemy zaproponować innego psa- musi byc nieduzy i tolerowac koty. Jesli przychodzi Wam jakis na mysl - sadze ze trzeba pani wyslac. Pani niedawno stracila psa-staruszka i takiemu chce pomóc. Quote
ewatonieja Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 na 100% lubi koty dziadzio wilk,miszkał przy kociarni i czesto je spotykał, nie było problemu,a to na prawde fajny 12 letni pies [URL]http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=58536[/URL] serdecznie go polecam :) nie jest duży, troszkę większy od Canona a gdyby pani chciała młodszego to polecam Kiki on mieszkw kociarni :) nei ma go na stronie ale jest na pewno w schronisku dzisiaj go widziałam, siega kolana i jest rudo brazowy ma krótki włos,wilczkowaty Quote
luka1 Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 A Canonek Koteczków nie lubi? Na pewno lubi może nie na surowo, ale lubi.:evil_lol: Quote
szajbus Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Oj Canonku, ta twoja nienawiść do kotecków..... Cóz, czekamy nadal Quote
szajbus Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Czy naprawde nie wzrusza was historia Canona? Czy on nie zasługuje na lepsze zycie, na własny dom? Quote
katya Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 Neris, a Canon nie poluje czasem na myszy? Quote
luka1 Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 O co posądzają tego psinę >e nie lubi koteczków, że poluje na myszy, no może jeszcze zagryza konie - a to zykły kochany pieseczek. Canon nie daj się bo cię wciągną na listę psów agresorów. :evil_lol: Quote
Neris Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 canon na spacerze idzie ładnie przed siebie i żadne myszy go nie interesują. Ani ptaki, inne psy... za to szaleńczo węszy w miejscu gdzie często widuję bobry. Quote
katya Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 Pytałam, bo modliszka84 ma kontakt z ludźmi, którzy szukają psa polującego na myszy. Mają podobną świetną hodowlę malamutów. Quote
szajbus Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 No patrzcie, a moje suczydła gonia myszy ile wlezie. Na spacerach sama niuchaja miejsca gdzie buszują te małe gryzonie. Ale mysza też zwierze i chce żyć, więc im nie dajemy. Canon do góry chłopie.Wizisz jakiego masz pecha? A to nie ubisz kotecków,a to nie polujesz na myszy szok Quote
Neris Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Moje jamniki polują na myszy, ale jakos nie chcę się z nimi rozstawać... Quote
Szyszka Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Canonku kotecka ciotki chcą z ciebie zobić:evil_lol: Quote
szajbus Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Nocny spacerek na pierwsza stronkę, dla tych, którzy spać nie mogą. Quote
Recommended Posts