Jump to content
Dogomania

Canon z łódzkiego schronu odszedł za TM, w swoim domu u swojej kochanej Neris [*]

Recommended Posts

Posted

No troszkę poligon, to fakt, dziwiłam się jak to jest że moja fryzjerka tak ładnie zawsze strzyże a mnie wychodzi w ząbek...

Ciocia wetka powiedziała, że ocenia go jednak na jakieś 7 lat, tylko jescze musi się trochę odkarmić. To znaczy nie jest za chudy, ale musi jakoś się zebrać w sobie i mięśnie jeszcze wyrobić i w ogóle... ale on nie jest za chętny do spacerowania, no chyba żebym szła przed nim ciągnąc po drodze kiełbasę albo co...

A jak wetka przyszła, otworzyła torbę to Canon zaraz podleciał, wsadził łeb i zdziwiony pyta "a ciasteczka gdzieeeee?". Ona na to że przyszła szczepić, a on że szczepienie niech tam będzie, trudno, ale ciasteczka gdzieeee... Był bardzo grzeczny, dał sobie zajrzeć w zęby, uszy, oczy (blizny na rogówce po starym zapaleniu rogówki). Mamy zalecenie jednak przejechania się do doktora Garncarza w Warszawie, ale ja się trochę wstydzę z tym w ząbek czesanym psem chodzić po mieście... więc może jakoś w nocy się umówić, albo kupię mu kubrak... :evil_lol:

On jest TAKI grzeczny, mówię Wam. Moja stara ONka darła japę jak zarzynany prosiak, z tego wszystkiego stwierdziła że chyba mnie nawet ugryzie (ale czym hehe, chyba dziąsłami...) a Canon grzeczniutio dał sobie zrobić zastrzyk, a jeszcze potem też zaglądał i patrzył co innym robili... no i ciągle pytał o te ciasteczka... musiałam rozpakować nową paczkę kabanosków dla psów i dałam mu, bo taki był rozżalony że goście i prezentów nie dali.

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Hahaha nie mogę. I jak tu nie kochać takiego psa?
Neris,wiem co musisz zrobić, żeby on przytył?:cool3:
Nasmaż naleśniczków z serem i śmietanką co?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: tego nie odmówi, a jaki będzie zdowolniony:diabloti::diabloti:

Canon, ciotki sa z ciebie dumne, na szczepieniu zachowałeś się jak na faceta przystało. Brawo chłopie! :loveu::loveu:

Posted

On w sumie nie jest za chudy, tylko jakiś taki cały rachityczny, ale może to tak musi być? Skórkę ma cieniutką taką, dzisiaj przy szczepieniu pani doktor powiedziała do niego "jaką ty masz cienką skórę" a Canon na to "no mam...". ale jak się z góry spojrzy to nie jest zachudzony, nie wygląda źle.

Posted

Pewnie, że nie chudy, ale łasy na naleśniczki ( pamiętaj , kradzione lepiej smakują hihihi)

Canon , idziemy przed snem na spacerek. Moze na początku ktoś dostrzeże twoje piękno i urok osobisty?

Posted

Canon ma kumpla - Pablo.

Małego zakapiorka, który rzuca się na wszystkie psy, jednak Canonka polubił

[IMG]http://images30.fotosik.pl/18/92adf8e19cdc80ccmed.jpg[/IMG]