Jump to content
Dogomania

Canon z łódzkiego schronu odszedł za TM, w swoim domu u swojej kochanej Neris [*]

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Dzisiaj Canon dokonał rzeczy przedziwnej. Miałam na rękach kicię Marysię, stałam i próbowałam ją skłonić do jedzenia. Canon tak był podniecony wizją żarcia, że skoczył, złapał mnie za bluzkę między łopatkami, szarpnął, opadł zdziwiony... a ja musiałam zapinać stanik.

Posted

No nie! Canon wstydź się!

Wiecie co? Jak tak czytam o jego przemianie to wierzyć sie nie chce, ze to bądź co bądź dojrzały facet. Mam wrażenie, że on zachowuje sie jak szczeniorek. Fajnie, bo jak przypomnę sobie go podkulonego w schronie to serce człowiekowi krwawi.

A teraz pięknisiu maszerujemy na pierwszą stronkę i głośno prosimy o kochający domek!

Posted

Canon znajduje wielką przyjemność w przebywaniu na podwórku. Właściwie nic takiego nie robi, ale siedzi sobie na trawie i obserwuje świat.

Za to spacery uznaje za stratę czasu, nieszczególnie jest nimi zachwycony. Sądzę, że nadałby się nawet dla starszych państwa którzy nie lubią długich spacerów - jest spokojny, cichy, a ostatnio zrezygnował ze spania w łóżku i zasiedlił fotel.