Jump to content
Dogomania

Canon z łódzkiego schronu odszedł za TM, w swoim domu u swojej kochanej Neris [*]

Recommended Posts

Posted

Canon na Allegro (kończy się niebawem), o ile pamiętam to Moriaaa go wystawia.

[URL]http://www.allegro.pl/item193696586_canon_z_lodzi_list_do_czlowieka_.html[/URL]

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Canon jest niezwykle grzeczny. Zawołany posłusznie przychodzi, kiedy go odwołuję z podwórka nadbiega niespiesznym truchtem.

NIe jest nachalny, nie domaga się pieszczot. NIe wiem nawet czy lubi głaskanie. Ale do łózka pakuje się natychmiast jak je pościelę, a ostatnio nawet wpycha pod kołdrę.

Posted

Canonku cioteczka nie zapomniała o tobie. Miałam wielki remont, w którym rozwaliłam swojego kompa. Teraz jestem odcięta na dobre. Korzystam gościnnie z drugiego.

Canon - grzeczny i pomysłowy psiak czeka na ciebie!

Posted

Co zrobiłam z kompem? Masakre!
Mąż był w pracy, syn w szkole, a ja bawiłam sie w Herkulesa. Sama chciałam go przetransportować i podłączyć, żeby wejść na dogo. Miałam remont, a gniazdo do neta mamy w tym remontowanym pokoju.Tak pięknie to zrobiłam, że skurczybyk mi sie wysunął z rąk i runął na glebę i.......reszty sie można domyśleć.
Kompa mam skonfiskowanego przez mechanika do przyszłego czwartku.
[B][COLOR=Red]Panie mechaniku LITOŚCI !!!!!![/COLOR]
[/B]Teraz korzystam z komputera syna ale to męka nad mękami. Nie wyznaje sie na tej cholernej machinie .Jeszcze synek powiedział, ze mam żelazne łapki i mam sie trzymać z daleka od jego kompa hihihi.
Tak to jest kochane ciotki jak sie starej babie zachciewa remontów i ćwiczyc swoje mięśnie.

Canonek pies nad psami czeka na ciebie dobry człowieku!!!!

Posted

Canon wczoraj po raz pierwszy pomerdał do mnie ogonem. ON jest taki mało wylewny, podchodzi i patrzy z namysłem. A wczoraj podszedł i jak zagadałam do niego zaczął merdać...