Jump to content
Dogomania

Canon z łódzkiego schronu odszedł za TM, w swoim domu u swojej kochanej Neris [*]

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

taaa... jutro go w szamponie dla yorków wykąpię, bo ten siarkowy tak cuchnie że Canona czuć z daleka. Obaczymy, może się trochę tych kołtunów odlepi...

Posted

Cudo kudłate dzisiaj zażądało wpuszczenia do stada i trudno, lata ze wszystkimi całe zadowolone. Teraz go zamknę w boksie, bo muszę wyjść z Dyziem do weta, ale jakąś godzinę wytrzyma.

Posted

[quote name='szajbus']Czy może ktos pożyczyć Neris i jej podrzucić maszynkę do golenia psów?[/quote]

Ja moge zafundowac psiakom maszynke. Moge zamowic przez internet...Napewno Neris nie raz jeszcze bedzie jej potrzebowac...

Czy taka moze byc???
Znalazlam ja na zoolandia.pl
[IMG]http://www.zoolandia.pl/sklep/images/8543/m212x216/maszynka,do,strzyzenia,moser,trixie.jpg[/IMG]

Ja nie znam dobrze produktow na polskim rynku, wiec jak ktos ma jakas konkretna maszynke na mysli, to ja znajde w internecie i zamowie z przesylka do Neris...

Weszlam tez na Allegro, ale tam tych maszynek jest od diabla!!! Nie wiem ktora bylaby najlepsza...

Posted

Ja niestety w ogóle się nie znam jaka to ma być...

Dostalismy dzisiaj od pani weterynarz specjalny szampon leczniczy, szampon odkażający a na koniec francuski szampon pięknie podobno pachnący. Będziemy działać. Wydawało mi się że Dyzio na przykład już nie cuchnie, a ona ak go badała to mówiła ciągle "o matko, ale zapach". A Canon 5 razy lepiej pachnie... mimo kąpieli.

Posted

Dzwonię do mojej koleżanki, ma salon dla psów, wypytam co mogłoby być, jej maszynki są naprawdę drogie, ale używa ich 5-6 godzin dziennie, a na strzyżenie raz na jakiś czas nie musiała by być jakiejś najwyższej klasy...

Posted

Niestety nic się nie dowiedziałam. Wszyscy na wystawie... mąż Oli mówi o firmie OSter, ale to jest chyba właśnie ta najwyższa półka i na to to już skzoda kasy.

Posted

[quote name='Neris']Niestety nic się nie dowiedziałam. Wszyscy na wystawie... mąż Oli mówi o firmie OSter, ale to jest chyba właśnie ta najwyższa półka i na to to już skzoda kasy.[/quote]

Widzialam te maszynki Oster w necie. Ta najdrozsza to Golden 05... Jest droga, ale jesli dobra to moglabym ja zamowic.
Problem jest jednak w tym ze trzeba bedzie w niej wymieniac ostrza co jakis czas, a one kosztuja okolo 200 zl...

Moze najlepiej "pobuszuj" po sklepach internetowych i jak cos znajdziesz to podaj mi linka...

Oczywiscie wszystkie cioteczki moga nam w tym pomoc....

Posted

Eeeee, Ty się znasz!!!! A ja nawet nie wiem co to znazcy, ale on mówił coś właśnie do dwubiegowej i że wtedy można z taką jeździć do schroniska nawet!

Posted

Słuchajcie, dwubiegowa to chyba ma wolniejsze i szybsze obroty. Nie znam się na tym kompletnie, ale to chyba o to chodzi. Jest lepsza, bo np. przy pycholku trzeba zmniejszać obroty i w miejscach delikatniejszych.