Alla Chrzanowska Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 Goni nie ma w kraju, jak wróci, pewnie da znać, co słychać Quote
Helga&Ares Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 Witajcie, przychodzę z dobrą nowiną - Vinni już nie szuka domu. Pani Doktor z lecznicy, w której Vini został uratowany, postanowiła go zaadoptować. Vini lada dzień zamieszka w domu z ogrodem w towarzystwie kilku psiaków i kotów. Będzie miał opiekę najlepszą z możliwych! Chłopaczek znowu przytył, waży już 45kg! Zdaje się, że jest już z nim ok :) Tak więc - wątek można przenieść! VIni ma dom! Quote
Helga&Ares Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 Paniętaciej, jak pisałąm, że Vini jest zakochany w Adze? No właśnie. On sam ją wybrał. Tylko ją widział. Za nią chodził krok w krok. :) Quote
Weimaromaniaczka Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 [quote name='Helga&Ares']Witajcie, przychodzę z dobrą nowiną - Vinni już nie szuka domu. Pani Doktor z lecznicy, w której Vini został uratowany, postanowiła go zaadoptować. Vini lada dzień zamieszka w domu z ogrodem w towarzystwie kilku psiaków i kotów. Będzie miał opiekę najlepszą z możliwych! Chłopaczek znowu przytył, waży już 45kg! Zdaje się, że jest już z nim ok :) Tak więc - wątek można przenieść! VIni ma dom![/QUOTE] Normalnie mi się oczy spociły jak to czytam, kurde dla takich wiadomości warto żyć ! Zasłużyłeś na to co najlepsze Vinni!!!! Quote
_Dunaj_ Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 To wspaniała widomość, łzy mi pociekły ze szczęścia Quote
juli88 Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 [quote name='Helga&Ares']Paniętaciej, jak pisałąm, że Vini jest zakochany w Adze? No właśnie. On sam ją wybrał. Tylko ją widział. Za nią chodził krok w krok. :)[/QUOTE] Świetnie!!! Pani Doktor dokonała wspaniałego wyboru :) Powodzenie życzymy :) Quote
Ajula Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 super, gratulacje! to chyba możemy liczyć na zdjęcia od czasu do czasu? :) Quote
tu_ania_tu Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 rewelacja!!! Kolejny raz powiedzenie, ze nie ma tego złego.... sie sprawdza. Lepiej być juz poprostu nie mogło Quote
conceited Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 no trafilo mu sie ... :) bardzo sie ciesze, w wolnej sekundzie wpisze nowe wplaty... Quote
Alla Chrzanowska Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 Jestem szczęśliwa. Vinni, Maleńki, Twoje Wielkie Doże Serce w małym chorym ciałku dobrze wiedziało, kogo pokochać. Pani Doktor! Szczęśliwych chwil życzę Wam Obojgu, bo że będą pełne miłości, to wiem. Dziewczęta! Proszę zajrzyjcie na ostatni (hurraaa!) bazarek dla Vinniego. Może coś Wam wpadnie w oko. Przecież nasz Chłopczyk nie może ruszać w nową szczęślwią drogę życia z długiem: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/227127-Kwintesencja-kobiecości-–-suknie-garsonki-dodatki-dla-Vinniego-FGZ-24-05[/URL] Quote
emdziolek Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 Ja również bardzo sie ciesze :) Coś czułam ze tak bedzie :) Bombastycznie ! Quote
wiol Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 Jakie wspaniałe wieści, tak bardzo się cieszę:multi: POWODZENIA:loveu: Quote
Inez de Villaro Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 Świetnie!!!!!!! Wszystkiego dobrego w nowym domku!!! Vini!! Quote
Norel Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 :multi: oby jak najczęściej takie wiadomości dało się czytać! Quote
Farmaceutka Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 Cudownie , Pani Doktor gratuluję jedynie słusznej decyzji , niech się "mały" dobrze chowa :-) Quote
Recommended Posts