Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 799
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witajcie,
przychodzę z dobrą nowiną - Vinni już nie szuka domu. Pani Doktor z lecznicy, w której Vini został uratowany, postanowiła go zaadoptować. Vini lada dzień zamieszka w domu z ogrodem w towarzystwie kilku psiaków i kotów. Będzie miał opiekę najlepszą z możliwych! Chłopaczek znowu przytył, waży już 45kg! Zdaje się, że jest już z nim ok :) Tak więc - wątek można przenieść! VIni ma dom!

Posted

[quote name='Helga&Ares']Witajcie,
przychodzę z dobrą nowiną - Vinni już nie szuka domu. Pani Doktor z lecznicy, w której Vini został uratowany, postanowiła go zaadoptować. Vini lada dzień zamieszka w domu z ogrodem w towarzystwie kilku psiaków i kotów. Będzie miał opiekę najlepszą z możliwych! Chłopaczek znowu przytył, waży już 45kg! Zdaje się, że jest już z nim ok :) Tak więc - wątek można przenieść! VIni ma dom![/QUOTE]

Normalnie mi się oczy spociły jak to czytam, kurde dla takich wiadomości warto żyć ! Zasłużyłeś na to co najlepsze Vinni!!!!

Posted

[quote name='Helga&Ares']Paniętaciej, jak pisałąm, że Vini jest zakochany w Adze? No właśnie. On sam ją wybrał. Tylko ją widział. Za nią chodził krok w krok. :)[/QUOTE]

Świetnie!!! Pani Doktor dokonała wspaniałego wyboru :) Powodzenie życzymy :)

Posted

Jestem szczęśliwa. Vinni, Maleńki, Twoje Wielkie Doże Serce w małym chorym ciałku dobrze wiedziało, kogo pokochać.
Pani Doktor! Szczęśliwych chwil życzę Wam Obojgu, bo że będą pełne miłości, to wiem.

Dziewczęta!
Proszę zajrzyjcie na ostatni (hurraaa!) bazarek dla Vinniego. Może coś Wam wpadnie w oko. Przecież nasz Chłopczyk nie może ruszać w nową szczęślwią drogę życia z długiem: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/227127-Kwintesencja-kobiecości-–-suknie-garsonki-dodatki-dla-Vinniego-FGZ-24-05[/URL]