devoner Posted April 20, 2014 Posted April 20, 2014 [quote name='jaanka']Foty mają tylko ci grzeczni. Reszta próbowała sępić i nie chciała pozować. Senior zrobił skok na pieczywo i całkiem żwawo wyrwał je z ręki mojej Mamy. Przyznaję bez bicia że mam bardzo źle wychowane zwierzęta. Rozpuszczone jak dziadowskie bicze.[/QUOTE] e tam zaraz źle wychowane,żarłoczne i tyle:evil_lol: Quote
Marycha35 Posted April 21, 2014 Posted April 21, 2014 Oooo, ja w duchu mądralińskich z paranoją: "psy zagłodzone, wyrywają chleb nawet":razz:, odbierać na-ten-tychmiast!!! Quote
savahna Posted April 21, 2014 Posted April 21, 2014 Też mię taka refleksja naszła...biedna,biedna Fryta i reszta... Quote
Marycha35 Posted April 23, 2014 Posted April 23, 2014 Janeczko, przepraszam, jadę teraz z rodzicami na zakupy, a do tego jak ten debil bezdenny skasowałam Twój nr tele. Błagam, zadzwoń do mnie około 17-stej:). Piszę tu, bo skrzynię Ci zapchało, to zapewne dlatego, że masz tam górę pieniąchów z wyścigów psów!! Bo dlaczego i tego Ci nie zarzucić;) Quote
jaanka Posted April 23, 2014 Posted April 23, 2014 Dobrze. Skrzynię trochę odgruzowałam. I to też wyszło na jaw.:roll: Fryta startuje w nielegalnych wyścigach chartów.:evil_lol: Pokonuje je długością ciała.:lol: Quote
Marycha35 Posted April 23, 2014 Posted April 23, 2014 Hi, hi, tak myślałam, obstawiam po cichu, tyżżż już mam fortunkie....;) FRYTA, DAJESZ DAJESZ BŁYSKAWICO:) No miałam się już na wiadomym wątku nie wypowiadać, ale nie dałam rady, głupoty w duchu psycholo chałupnik poszły, błagam:placz::crazyeye:... Quote
jaanka Posted April 23, 2014 Posted April 23, 2014 [quote name='Marycha35'] No miałam się już na wiadomym wątku nie wypowiadać, ale nie dałam rady, głupoty w duchu psycholo chałupnik poszły, błagam:placz::crazyeye:...[/QUOTE] Obawiam się że na wspomnianym wątku już nikt nikogo nie słucha, każdy tylko wylewa swoją żółć.Widać że spotykają tam się ludzie którzy już wcześniej mieli ze sobą konflikty. A tu mają okazję sobie dopiec. Bardzo mnie to boli.Strasznie mi przykro jak to czytam. Tyle jadu i nienawiści. Aż trudno uwierzyć w empatię wobec zwierząt.:-( Quote
devoner Posted April 23, 2014 Posted April 23, 2014 [quote name='jaanka']Obawiam się że na wspomnianym wątku już nikt nikogo nie słucha, każdy tylko wylewa swoją żółć.Widać że spotykają tam się ludzie którzy już wcześniej mieli ze sobą konflikty. A tu mają okazję sobie dopiec. Bardzo mnie to boli.Strasznie mi przykro jak to czytam. Tyle jadu i nienawiści. Aż trudno uwierzyć w empatię wobec zwierząt.:-([/QUOTE] jaanka dawaj link do wątku poczytam Quote
jaanka Posted April 23, 2014 Posted April 23, 2014 A może daj sobie spokój. Chyba że jesteś w stanie coś zaoferować psom. Quote
devoner Posted April 23, 2014 Posted April 23, 2014 [quote name='jaanka']A może daj sobie spokój. Chyba że jesteś w stanie coś zaoferować psom.[/QUOTE] pomyślę ok? Quote
jaanka Posted April 23, 2014 Posted April 23, 2014 Dołączanie do tego młyna nic dobrego nie wniesie. Psy będą potrzebowały pomocy.Ale na razie jeszcze są tam gdzie były i nie wiadomo jak sprawy się potoczą . Oby nie z deszczu pod rynnę. Quote
savahna Posted April 24, 2014 Posted April 24, 2014 [quote name='devoner']jaanka dawaj link do wątku poczytam[/QUOTE] Łooooj.....:cool1: Quote
malagos Posted April 24, 2014 Posted April 24, 2014 Ja tu zaglądam dla odpoczynku po tych różnych okropnych wątkach, przepychankach, chamstwie.... Quote
savahna Posted April 24, 2014 Posted April 24, 2014 Ja się ograniczam do kilu zaprzyjaźnionych watków i już...szkoda zdrowia.;);) Quote
jaanka Posted April 24, 2014 Posted April 24, 2014 To zaglądajcie do nas :) Kartofel wraz z obsługą bardzo się z tego cieszy. Szykujemy się do prania futra. Tylko chcę żeby było ciepło bo suszarka nie wchodzi w grę. Niedawno znalazłam pędzelek z jednego ucha. Leżał na posłaniu. Śmiesznie teraz wygląda z jedną uszną kitką :) Quote
JamniczaRodzina. Posted April 24, 2014 Posted April 24, 2014 Dzisiaj piekna słoneczna pogoda leciutki wiaterek jak w sam raz na pranie futerka :) Quote
jaanka Posted April 24, 2014 Posted April 24, 2014 Muszą być cztery rączki do prania. Dwie trzymają , dwie piorą. Czyli sobota lub niedziela wchodzi w grę. Widziałyście może brązową sztuczną trawę? Wiem że to niezbyt mądre pytanie. Bo po diabła komuś uschnięta trawa. Mnie akurat pasuje ;) Znalazłam taką na Allegro ale transport kosztuje tyle ile produkt. Potrzebuję przybić ja do podestu który zrobił tz dla psów. Ślizgają im się łapy. Quote
malagos Posted April 24, 2014 Posted April 24, 2014 W takiej brązowej trudniej kupę wypatrzyć :shiny: Quote
jaanka Posted April 24, 2014 Posted April 24, 2014 [quote name='malagos']W takiej brązowej trudniej kupę wypatrzyć :shiny:[/QUOTE] Hehe. Bardzo praktyczna. Ale na pochylni kupa i tak się nie utrzyma.:evil_lol: Konstrukcja powstała żeby biedak nie musiał po schodach chodzić. Przy okazji nie zaszkodzi jak długa Fryta też będzie schodziła tamtędy. Quote
jaanka Posted April 24, 2014 Posted April 24, 2014 Wróciłam ze spaceru z psami. Zobaczyłam w oddali czarnego kota. Dziwnie biegł jakby nie miał tylnej łapki. Śladów krwi nie było. Zaprowadziłam psiaki do domu i poszłam go szukać. Nigdzie nie ma. Będzie mi się śnił. Jutro pójdę znowu. Quote
Nutusia Posted April 25, 2014 Posted April 25, 2014 Dzień dobry :) Napis "mój Kartofel" zawładnął moją wyobraźnią i postanowiłam sprawdzić co się pod nim kryje ;) Na razie przebrnęłam przez pierwsze kilkanaście stron wątku i mam jakby deja vu!!! Moja Kresia jest z adopcji dogomaniackiej - to "chciałabym, a boję się", to "bierz jak dają" - zupełnie jakbym czytała nasz wątek :) Quote
Marycha35 Posted April 25, 2014 Posted April 25, 2014 [quote name='jaanka']Wróciłam ze spaceru z psami. Zobaczyłam w oddali czarnego kota. Dziwnie biegł jakby nie miał tylnej łapki. Śladów krwi nie było. Zaprowadziłam psiaki do domu i poszłam go szukać. Nigdzie nie ma. Będzie mi się śnił. Jutro pójdę znowu.[/QUOTE] Czarny kot to dobry znak:) Oby był zdrowy jednak! Quote
jaanka Posted April 25, 2014 Posted April 25, 2014 (edited) Dwa razy ten sam post. Nie znalazłam opcji-usuń. Edited April 25, 2014 by jaanka Zdublowany post Quote
jaanka Posted April 25, 2014 Posted April 25, 2014 [quote name='Nutusia']Dzień dobry :) Napis "mój Kartofel" zawładnął moją wyobraźnią i postanowiłam sprawdzić co się pod nim kryje ;) Na razie przebrnęłam przez pierwsze kilkanaście stron wątku i mam jakby deja vu!!! Moja Kresia jest z adopcji dogomaniackiej - to "chciałabym, a boję się", to "bierz jak dają" - zupełnie jakbym czytała nasz wątek :)[/QUOTE] Dzień dobry :) Miło ze nas odwiedzasz. Napis miał brzmieć -mój kielecki Kartofel. Ale Dogo powiedziało że limit na literki wyczerpany;) Fryta jest psem troszkę 'innym". Ale bardzo kochanym. Część wątku uleciała w kosmos. Wtedy była awaria i chyba tydzień został bezpowrotnie wycięty.Akurat w czasie przeprowadzki do nas. Quote
Recommended Posts