mariusz pp Posted November 25, 2013 Posted November 25, 2013 Tylko tu nocki to nieraz 13 godzin plus 2 godz dojazd:diabloti: Dziwnie nie:evil_lol: Quote
devoner Posted November 25, 2013 Posted November 25, 2013 [quote name='mariusz pp']Tylko tu nocki to nieraz 13 godzin plus 2 godz dojazd:diabloti: Dziwnie nie:evil_lol:[/QUOTE] e tam zaraz dziwnie,u mnie w robocie to norma savahna zobacz tutaj inne torty,a pyszne oj.jo,joj [URL="http://www.cukierniasowa.pl/pl/produkty/items/46"]http://www.cukierniasowa.pl/pl/produkty/items/46 [/URL] [url]http://www.cukierniasowa.pl/pl/produkty/items/44[/url] Quote
savahna Posted November 25, 2013 Posted November 25, 2013 :lying:Bosheee, tak sporządnieliście,zupełnie was nie poznaję, ja nie o tym mówiłam.:diabloti::diabloti:Jaanka ratuj sytuację, w Tobie cała nadzieja.:oops::oops: Widać szu,że zmęczony jesteś.:calus:Zachowujesz się jak nie Ty...:eviltong::evil_lol: Wejdź sobie w torty super dekoracyjne, od razu Ci przejdzie.:lol: Świetne są, szkoda,że tak daleko, może kiedyś by człowiek coś zamówił....:evil_lol::evil_lol: Quote
mariusz pp Posted November 25, 2013 Posted November 25, 2013 [quote name='savahna']:lying:Bosheee, tak sporządnieliście,zupełnie was nie poznaję, ja nie o tym mówiłam.:diabloti::diabloti:Jaanka ratuj sytuację, w Tobie cała nadzieja.:oops::oops: Widać szu,że zmęczony jesteś.:calus:Zachowujesz się jak nie Ty...:eviltong::evil_lol: Wejdź sobie w torty super dekoracyjne, od razu Ci przejdzie.:lol: Świetne są, szkoda,że tak daleko, może kiedyś by człowiek coś zamówił....:evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] Sporządniałem , chyba:diabloti::evil_lol: Quote
jaanka Posted November 26, 2013 Posted November 26, 2013 [quote name='savahna']:lying:Bosheee, tak sporządnieliście,zupełnie was nie poznaję, ja nie o tym mówiłam.:diabloti::diabloti:Jaanka ratuj sytuację, w Tobie cała nadzieja.:oops::oops: .[/QUOTE] Fakt. Kiedyś na kieleckich wątkach było wesoło a nawet niekiedy sprośnawo ;) Ale jak się okazuje,wszystko co dobre szybko się kończy. To teraz ja awansowałam na największą świntuchę ;) ? :evil_lol: Quote
devoner Posted November 26, 2013 Posted November 26, 2013 [quote name='jaanka']Fakt. Kiedyś na kieleckich wątkach było wesoło a nawet niekiedy sprośnawo ;) Ale jak się okazuje,wszystko co dobre szybko się kończy. To teraz ja awansowałam na największą świntuchę ;) ? :evil_lol:[/QUOTE] oj tam,Incia bazarek robi będzie znowu wesoło,a i ja się przymierzam Quote
mariusz pp Posted November 26, 2013 Posted November 26, 2013 No my też mamy kilka rzeczy na bazarek, koleżanka trochę skarpetek podrzuciła. Może akurat ktoś kupi. Chociaż ostatnio dużo było skarpetek na bazarku:evil_lol: To nie wiem czy nie lepiej przetrzymać trochę .Jak myślicie ?:diabloti: Quote
mariusz pp Posted November 26, 2013 Posted November 26, 2013 [quote name='jaanka']Zależy czy grube czy cienkie.[/QUOTE] Chyba normalne:roll: Quote
devoner Posted November 26, 2013 Posted November 26, 2013 [quote name='mariusz pp']No my też mamy kilka rzeczy na bazarek, koleżanka trochę skarpetek podrzuciła. Może akurat ktoś kupi. Chociaż ostatnio dużo było skarpetek na bazarku:evil_lol: To nie wiem czy nie lepiej przetrzymać trochę .Jak myślicie ?:diabloti:[/QUOTE] Szu skarpety zawsze się przydadzą:diabloti:zaproszonka wyślemy i pójdą jak ciepłe bułeczki Quote
savahna Posted November 27, 2013 Posted November 27, 2013 [quote name='devoner']Szu skarpety zawsze się przydadzą:diabloti:zaproszonka wyślemy i pójdą jak ciepłe bułeczki[/QUOTE] Podgrzewane skarpetki na zimę. To jest to.:cool1::cool1::cool1: Quote
malagos Posted November 27, 2013 Posted November 27, 2013 [quote name='savahna']Podgrzewane skarpetki na zimę. To jest to.:cool1::cool1::cool1:[/QUOTE] Świeżo zdjęte z nóg po 4 dniach noszenia, jeszcze ciepłe :) Quote
jaanka Posted November 27, 2013 Posted November 27, 2013 [quote name='malagos']Świeżo zdjęte z nóg po 4 dniach noszenia, jeszcze ciepłe :)[/QUOTE] z usztywnioną podeszwą :p Quote
Marycha35 Posted November 27, 2013 Posted November 27, 2013 To chiiiba trzeba mieć pozwolenie na taką skarpetę, fuj!!!! BROŃ BIOLOGICZNA!!!!:razz: Quote
savahna Posted November 27, 2013 Posted November 27, 2013 [quote name='mariusz pp']Chyba normalne:roll:[/QUOTE] Kocham logikę facetów.:evil_lol: Uwielbiam wprost., To co mózg mojego tzta czasem produkuje, to ucho ludzkie nie słyszało...Kobieta nie zrozumie absolutnie.:lol: No proszę temacik podsunąc i jaka sympatyczna produkcja postów ruszyła.:eviltong::eviltong:;) Quote
mariusz pp Posted November 27, 2013 Posted November 27, 2013 savahna no bo cóż można powiedzieć o skarpetkach?:cool3: To nie to co choćby aparat fotograficzny, czy komputer:diabloti: Quote
mariusz pp Posted November 27, 2013 Posted November 27, 2013 [quote name='malagos']Świeżo zdjęte z nóg po 4 dniach noszenia, jeszcze ciepłe :)[/QUOTE] [quote name='jaanka']z usztywnioną podeszwą :p[/QUOTE] [quote name='Marycha35']To chiiiba trzeba mieć pozwolenie na taką skarpetę, fuj!!!! BROŃ BIOLOGICZNA!!!!:razz:[/QUOTE] .....ciepłe i jeszcze pachnące a ,że troszkę sztywne:p Marycha35 nie wiesz co dobre:evil_lol: Quote
devoner Posted November 27, 2013 Posted November 27, 2013 biedny Kartofel zatruwają jej wątek starymi skarpetami:shake: Quote
savahna Posted November 27, 2013 Posted November 27, 2013 [quote name='devoner']biedny Kartofel [B]zatruwają [/B]jej wątek starymi skarpetami:shake:[/QUOTE] [quote name='devoner']Szu skarpety zawsze się przydadzą:diabloti:zaproszonka wyślemy i pójdą jak ciepłe bułeczki[/QUOTE] Zatruwamy, denoverku, zatruwamy. Masz swój niebagatelny udział w tym procederze.:lol::multi::eviltong: Jaanka nie zdążyłam przeczytać o żyworódce, ale może wklej tutaj, bo dosyć ciekawe, jak tak pobieżnie oczkiem rzuciłam. [URL="http://smayliki.ru/smilie-638569863.html"][IMG]http://s8.rimg.info/04f8112056bbf23314638893db2aa96a.gif[/IMG][/URL] Quote
jaanka Posted November 27, 2013 Posted November 27, 2013 Psie rozgrzane łapki też nieźle myszką czuć. Nie wiem czy kogoś to interesuje. W sumie można sobie wyguglać, jest sporo stron o żyworódce. Quote
mariusz pp Posted November 27, 2013 Posted November 27, 2013 Zyworodka to super sprawa, my mamy ją już os kilku lat Quote
devoner Posted November 27, 2013 Posted November 27, 2013 [quote name='jaanka']Psie rozgrzane łapki też nieźle myszką czuć. Nie wiem czy kogoś to interesuje. W sumie można sobie wyguglać, jest sporo stron o żyworódce.[/QUOTE] uwielbiam śmierdzące stópki mojej Megi,zboczona jestem? Quote
mariusz pp Posted November 27, 2013 Posted November 27, 2013 Z żyworodk iteściowa robi nalewki, podobno oczyszczają organizm, można przykładać na ranę. Jak któraś chce to Dorota wyśle Wam szczepki, mamy tegodużą ilość, mnożą się jak chwasty:diabloti: Quote
Recommended Posts