Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='mariusz pp']Tylko tu nocki to nieraz 13 godzin plus 2 godz dojazd:diabloti:
Dziwnie nie:evil_lol:[/QUOTE]

e tam zaraz dziwnie,u mnie w robocie to norma

savahna zobacz tutaj inne torty,a pyszne oj.jo,joj

[URL="http://www.cukierniasowa.pl/pl/produkty/items/46"]http://www.cukierniasowa.pl/pl/produkty/items/46
[/URL]
[url]http://www.cukierniasowa.pl/pl/produkty/items/44[/url]

Posted

:lying:Bosheee, tak sporządnieliście,zupełnie was nie poznaję, ja nie o tym mówiłam.:diabloti::diabloti:Jaanka ratuj sytuację, w Tobie cała nadzieja.:oops::oops:
Widać szu,że zmęczony jesteś.:calus:Zachowujesz się jak nie Ty...:eviltong::evil_lol:
Wejdź sobie w torty super dekoracyjne, od razu Ci przejdzie.:lol:
Świetne są, szkoda,że tak daleko, może kiedyś by człowiek coś zamówił....:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='savahna']:lying:Bosheee, tak sporządnieliście,zupełnie was nie poznaję, ja nie o tym mówiłam.:diabloti::diabloti:Jaanka ratuj sytuację, w Tobie cała nadzieja.:oops::oops:
Widać szu,że zmęczony jesteś.:calus:Zachowujesz się jak nie Ty...:eviltong::evil_lol:
Wejdź sobie w torty super dekoracyjne, od razu Ci przejdzie.:lol:
Świetne są, szkoda,że tak daleko, może kiedyś by człowiek coś zamówił....:evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

Sporządniałem , chyba:diabloti::evil_lol:

Posted

[quote name='savahna']:lying:Bosheee, tak sporządnieliście,zupełnie was nie poznaję, ja nie o tym mówiłam.:diabloti::diabloti:Jaanka ratuj sytuację, w Tobie cała nadzieja.:oops::oops:

.[/QUOTE]

Fakt.
Kiedyś na kieleckich wątkach było wesoło a nawet niekiedy sprośnawo ;)
Ale jak się okazuje,wszystko co dobre szybko się kończy.
To teraz ja awansowałam na największą świntuchę ;) ? :evil_lol:

Posted

[quote name='jaanka']Fakt.
Kiedyś na kieleckich wątkach było wesoło a nawet niekiedy sprośnawo ;)
Ale jak się okazuje,wszystko co dobre szybko się kończy.
To teraz ja awansowałam na największą świntuchę ;) ? :evil_lol:[/QUOTE]

oj tam,Incia bazarek robi będzie znowu wesoło,a i ja się przymierzam

Posted

No my też mamy kilka rzeczy na bazarek, koleżanka trochę skarpetek podrzuciła. Może akurat ktoś kupi.
Chociaż ostatnio dużo było skarpetek na bazarku:evil_lol:
To nie wiem czy nie lepiej przetrzymać trochę .Jak myślicie ?:diabloti:

Posted

[quote name='mariusz pp']No my też mamy kilka rzeczy na bazarek, koleżanka trochę skarpetek podrzuciła. Może akurat ktoś kupi.
Chociaż ostatnio dużo było skarpetek na bazarku:evil_lol:
To nie wiem czy nie lepiej przetrzymać trochę .Jak myślicie ?:diabloti:[/QUOTE]

Szu skarpety zawsze się przydadzą:diabloti:zaproszonka wyślemy i pójdą jak ciepłe bułeczki

Posted

[quote name='devoner']Szu skarpety zawsze się przydadzą:diabloti:zaproszonka wyślemy i pójdą jak ciepłe bułeczki[/QUOTE]
Podgrzewane skarpetki na zimę. To jest to.:cool1::cool1::cool1:

Posted

[quote name='savahna']Podgrzewane skarpetki na zimę. To jest to.:cool1::cool1::cool1:[/QUOTE]

Świeżo zdjęte z nóg po 4 dniach noszenia, jeszcze ciepłe :)

Posted

[quote name='mariusz pp']Chyba normalne:roll:[/QUOTE]
Kocham logikę facetów.:evil_lol: Uwielbiam wprost., To co mózg mojego tzta czasem produkuje, to ucho ludzkie nie słyszało...Kobieta nie zrozumie absolutnie.:lol:

No proszę temacik podsunąc i jaka sympatyczna produkcja postów ruszyła.:eviltong::eviltong:;)

Posted

[quote name='malagos']Świeżo zdjęte z nóg po 4 dniach noszenia, jeszcze ciepłe :)[/QUOTE]

[quote name='jaanka']z usztywnioną podeszwą :p[/QUOTE]

[quote name='Marycha35']To chiiiba trzeba mieć pozwolenie na taką skarpetę, fuj!!!! BROŃ BIOLOGICZNA!!!!:razz:[/QUOTE]

.....ciepłe i jeszcze pachnące a ,że troszkę sztywne:p
Marycha35 nie wiesz co dobre:evil_lol:

Posted

[quote name='devoner']biedny Kartofel [B]zatruwają [/B]jej wątek starymi skarpetami:shake:[/QUOTE]
[quote name='devoner']Szu skarpety zawsze się przydadzą:diabloti:zaproszonka wyślemy i pójdą jak ciepłe bułeczki[/QUOTE]
Zatruwamy, denoverku, zatruwamy. Masz swój niebagatelny udział w tym procederze.:lol::multi::eviltong:
Jaanka nie zdążyłam przeczytać o żyworódce, ale może wklej tutaj, bo dosyć ciekawe, jak tak pobieżnie oczkiem rzuciłam.
[URL="http://smayliki.ru/smilie-638569863.html"][IMG]http://s8.rimg.info/04f8112056bbf23314638893db2aa96a.gif[/IMG][/URL]

Posted

[quote name='jaanka']Psie rozgrzane łapki też nieźle myszką czuć.
Nie wiem czy kogoś to interesuje.
W sumie można sobie wyguglać, jest sporo stron o żyworódce.[/QUOTE]

uwielbiam śmierdzące stópki mojej Megi,zboczona jestem?

Posted

Z żyworodk iteściowa robi nalewki, podobno oczyszczają organizm, można przykładać na ranę.
Jak któraś chce to Dorota wyśle Wam szczepki, mamy tegodużą ilość, mnożą się jak chwasty:diabloti: