Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jej jeszcze nikt tak pięknie nie nazwał Pirusia-Księżycowe Oko....:loveu:...przegląd foczek an wiosnę....teraz muszę uzbierać na dokładniejszy przegląd Dumisi

• 3 weeks later...
  • Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='savahna']Jaanka coś problemy z dogo ma.....ech...i nie będzie wieści od Frytolca i reszty.[/QUOTE]

jak to nie będzie Jaanki na bazarkach:placz:

• 1 month later...
Posted

[quote name='mariusz pp']No i tu namierzyłem czarownice kielecki. A gdzie wy się podziewacie?
Na bazarkach cisza:roll:[/QUOTE]
A ja Cię czasem na gmailu widzę.Świecisz się!:eviltong:

Posted

Szuue jak masz ochotę to zajrzyj tutaj:
[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/234052-Szukamy-domow-dla-ps%C3%B3w-z-Harbutowic/page36?[/url]
Jaankaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!:mad:

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Z Frytką wszystko ok. Chociaż już niczego nie jestem pewna. Nawet jak rokowania nie są takie złe. Nie denerwujcie się to jej nie dotyczy, to znaczy mam nadzieję bo pewna to już niczego nie jestem.
Początkowo nie byłam na Dogo bo strony się nie otwierały albo trwało to bardzo długo.
Nie byłam w stanie się zalogować. Nie wiem dlaczego. Nadal mam reanimowany sprzęt i pewnie długo tak będzie. Wybór między nowym kompem a ratowaniem zwierzaka jest oczywisty i nie muszę tu nikomu tego tłumaczyć.

Posted

[quote name='savahna']Ale wejście, nooo kazałaś na siebie czekać.;)[/QUOTE]
Nie miałam głowy ani czasu.
Niestety przegrałam.
Nie wiem czy to wszystko ma sens. To mnie zabija powoli. Odbiera chęć do wszystkiego.
Co by się nie robiło to koniec zawsze taki sam. Odwlekamy tylko nieuchronny wyrok.