Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='wegielkowa']Fryciula, jak Ci tam? Biją Cię?[/QUOTE]

gorzej karmią marchwią,a teraz jeszcze do tego grzybek tybetański bidula będzie halucynacje mieć po tych"grzybkach":crazyeye:

Posted

[quote name='jaanka']Jeszcze musi jeść mielone siemię lniane i pić parzonego gluta z tegoż lnu . Jakoś nie narzeka .[/QUOTE]

a pytałaś w Wigilię?:p

Posted

[quote name='malagos']to co, moze się wprosimy na torcik z jedną kostką rocznicową?[/QUOTE]

Marchewkowy z grzybkiem tybetańskim jako ozdobą ;) Czy znacie w Warszawie naprawdę dobrego psiego fryzjera ? Takiego żeby potem nie płakać rzewnymi łzami patrząc na psa . Oglądałam kilka filmików i tragedia , tak to sama umiem .

Posted

[quote name='jaanka']Marchewkowy z grzybkiem tybetańskim jako ozdobą ;) Czy znacie w Warszawie naprawdę dobrego psiego fryzjera ? Takiego żeby potem nie płakać rzewnymi łzami patrząc na psa . Oglądałam kilka filmików i tragedia , tak to sama umiem .[/QUOTE]
Ja znam w Kielcach.Przyjeżdżajcie.Odstapię Wam nasz termin.:lol:

Posted

[quote name='savahna']Ja znam w Kielcach.Przyjeżdżajcie.Odstapię Wam nasz termin.:lol:[/QUOTE]

Mam dwie damy do korekty , nie do obcięcia na łysola .

Posted

[quote name='jaanka']Mam dwie damy do korekty , nie do obcięcia na łysola .[/QUOTE]

Ja Aksona strzygłam na łyso w łykend majowy, a we wrześniu mia włosy nasto centymetrowe. Dla mnie i tak był najpiekniejszy, nawet gdy wyglądał jak łysa parówka z pióropuszem ogona

Posted

[quote name='malagos']jakbyś pytała o ludzkiego fryzjera, to u nas na wsi jest super, i do tego ceny niewarszawskie :) 20 zł za strzyzenie z modelowaniem :)[/QUOTE]

To faktycznie dobre ceny a jeszcze jak idą w parze z jakością :multi:

Posted

[quote name='erka']Ja sama podcinam moje kudłacze, bo nie lubię wystrzyżonych maszynką.[/QUOTE]
Zawsze trzeba się wzorować na najlepszych.:multi:
Wczoraj i dzisiaj obciachałam moją sucz nożyczkami krawieckimi:mdleje:,:stupid: :siara:bo na wizytę musimy czekać do 7.05.
Wybacz Soniu:glaszcze:, ale chciałam,żeby ci nie było za gorąco.:lol::oops::diabloti:

Posted

[quote name='erka']Ja sama podcinam moje kudłacze, bo nie lubię wystrzyżonych maszynką.[/QUOTE]

Maszynka odpada kompletnie , ja tylko chcę ładnie podciąć sukienusię bo papucie już obcięłam . Jestem mało kobieca , nie znoszę żadnych usług . Taki babochłop sobieradek ze mnie . Fryzjera własnego odchorowuję bo krzywo to sama za darmo mogę zrobić .

Posted

[quote name='jaanka']Maszynka odpada kompletnie , ja tylko chcę ładnie podciąć sukienusię bo papucie już obcięłam . Jestem mało kobieca , nie znoszę żadnych usług . Taki babochłop sobieradek ze mnie . Fryzjera własnego odchorowuję bo krzywo to sama [B]za darmo mogę zrobić [/B].[/QUOTE] Ja sobie płacę z rabatem.

Posted

Wiem . Ładny psiak . Gdyby o niego zadbać to miałby szansę na adopcję .
Ja bym wszystkie wzięła , mam sześć a w sumie siedem z sunią Rodziców . Plus podopieczni nie mieszkający u mnie .
A może Ty dołączysz do swojej psuni , dwa rudzielce by były ? :eviltong:

Posted

[quote name='jaanka']
Ja bym wszystkie wzięła , mam sześć a w sumie siedem z sunią Rodziców . Plus podopieczni nie mieszkający u mnie .
[/QUOTE]

Ty się nie tłumacz - zajrzyj do mnie :oops:

Posted

[quote name='Maupa4']Ty się nie tłumacz - zajrzyj do mnie :oops:[/QUOTE]
No wiem że Ciebie nie przebiję ;)
Najbardziej boję się że mogłabym nie mieć na leczenie i to by był najgorszy koszmar . Nie sztuka zgromadzić stado . Trzeba jeszcze każdym się zająć i móc go ratować w razie potrzeby .
Ostatnio mieliśmy ekspresową sterylkę . Po zastrzykach hormonalnych w poprzednim domu .

Posted

[quote name='jaanka']Wiem . Ładny psiak . Gdyby o niego zadbać to miałby szansę na adopcję .
A może Ty dołączysz do swojej psuni , dwa rudzielce by były ? :eviltong:[/QUOTE]

moja to by wykończyła go w 15 min,nie żeby go gryzła co to to nie,wie że nie wolno używać zębów,ale jak jej się pies nie podoba a wszystkie jej się nie podobają to albo wali łbem,a ma wielki kubeł albo po prostu siada na delikwencie,aż bidak nie ma czym oddychać,także ten pomysł do najlepszych nie należy:shake:

Posted

[quote name='jaanka']Moja bulinka swoje traktowała dobrze . Nie było problemów .[/QUOTE]

Megi jest psem specjalnej troski:diabloti: i niestety trzeba być wyrozumiałym

Posted

[quote name='jaanka'][B]No wiem że Ciebie nie przebiję[/B] ;)
Najbardziej boję się że mogłabym nie mieć na leczenie i to by był najgorszy koszmar . Nie sztuka zgromadzić stado . Trzeba jeszcze każdym się zająć i móc go ratować w razie potrzeby .
Ostatnio mieliśmy ekspresową sterylkę . Po zastrzykach hormonalnych w poprzednim domu .[/QUOTE]

Jaanka - tylko DT.
Ale odmówic nie mogłam - miała jechac do Radys.