devoner Posted April 15, 2013 Posted April 15, 2013 [quote name='wegielkowa']Fryciula, jak Ci tam? Biją Cię?[/QUOTE] gorzej karmią marchwią,a teraz jeszcze do tego grzybek tybetański bidula będzie halucynacje mieć po tych"grzybkach":crazyeye: Quote
jaanka Posted April 15, 2013 Posted April 15, 2013 Jeszcze musi jeść mielone siemię lniane i pić parzonego gluta z tegoż lnu . Jakoś nie narzeka . Quote
devoner Posted April 15, 2013 Posted April 15, 2013 [quote name='jaanka']Jeszcze musi jeść mielone siemię lniane i pić parzonego gluta z tegoż lnu . Jakoś nie narzeka .[/QUOTE] a pytałaś w Wigilię?:p Quote
malagos Posted April 16, 2013 Posted April 16, 2013 to co, moze się wprosimy na torcik z jedną kostką rocznicową? Quote
jaanka Posted April 16, 2013 Posted April 16, 2013 [quote name='malagos']to co, moze się wprosimy na torcik z jedną kostką rocznicową?[/QUOTE] Marchewkowy z grzybkiem tybetańskim jako ozdobą ;) Czy znacie w Warszawie naprawdę dobrego psiego fryzjera ? Takiego żeby potem nie płakać rzewnymi łzami patrząc na psa . Oglądałam kilka filmików i tragedia , tak to sama umiem . Quote
savahna Posted April 16, 2013 Posted April 16, 2013 [quote name='jaanka']Marchewkowy z grzybkiem tybetańskim jako ozdobą ;) Czy znacie w Warszawie naprawdę dobrego psiego fryzjera ? Takiego żeby potem nie płakać rzewnymi łzami patrząc na psa . Oglądałam kilka filmików i tragedia , tak to sama umiem .[/QUOTE] Ja znam w Kielcach.Przyjeżdżajcie.Odstapię Wam nasz termin.:lol: Quote
jaanka Posted April 16, 2013 Posted April 16, 2013 [quote name='savahna']Ja znam w Kielcach.Przyjeżdżajcie.Odstapię Wam nasz termin.:lol:[/QUOTE] Mam dwie damy do korekty , nie do obcięcia na łysola . Quote
malagos Posted April 17, 2013 Posted April 17, 2013 jakbyś pytała o ludzkiego fryzjera, to u nas na wsi jest super, i do tego ceny niewarszawskie :) 20 zł za strzyzenie z modelowaniem :) Quote
inga.mm Posted April 17, 2013 Posted April 17, 2013 [quote name='jaanka']Mam dwie damy do korekty , nie do obcięcia na łysola .[/QUOTE] Ja Aksona strzygłam na łyso w łykend majowy, a we wrześniu mia włosy nasto centymetrowe. Dla mnie i tak był najpiekniejszy, nawet gdy wyglądał jak łysa parówka z pióropuszem ogona Quote
Agata P Posted April 17, 2013 Posted April 17, 2013 [B]zapraszam na bazarek na kieleckie psiaki link w podpisie[/B] Quote
jaanka Posted April 17, 2013 Posted April 17, 2013 [quote name='malagos']jakbyś pytała o ludzkiego fryzjera, to u nas na wsi jest super, i do tego ceny niewarszawskie :) 20 zł za strzyzenie z modelowaniem :)[/QUOTE] To faktycznie dobre ceny a jeszcze jak idą w parze z jakością :multi: Quote
erka Posted April 17, 2013 Posted April 17, 2013 Ja sama podcinam moje kudłacze, bo nie lubię wystrzyżonych maszynką. Quote
savahna Posted April 18, 2013 Posted April 18, 2013 [quote name='erka']Ja sama podcinam moje kudłacze, bo nie lubię wystrzyżonych maszynką.[/QUOTE] Zawsze trzeba się wzorować na najlepszych.:multi: Wczoraj i dzisiaj obciachałam moją sucz nożyczkami krawieckimi:mdleje:,:stupid: :siara:bo na wizytę musimy czekać do 7.05. Wybacz Soniu:glaszcze:, ale chciałam,żeby ci nie było za gorąco.:lol::oops::diabloti: Quote
jaanka Posted April 18, 2013 Posted April 18, 2013 [quote name='erka']Ja sama podcinam moje kudłacze, bo nie lubię wystrzyżonych maszynką.[/QUOTE] Maszynka odpada kompletnie , ja tylko chcę ładnie podciąć sukienusię bo papucie już obcięłam . Jestem mało kobieca , nie znoszę żadnych usług . Taki babochłop sobieradek ze mnie . Fryzjera własnego odchorowuję bo krzywo to sama za darmo mogę zrobić . Quote
wegielkowa Posted April 18, 2013 Posted April 18, 2013 [quote name='jaanka']Maszynka odpada kompletnie , ja tylko chcę ładnie podciąć sukienusię bo papucie już obcięłam . Jestem mało kobieca , nie znoszę żadnych usług . Taki babochłop sobieradek ze mnie . Fryzjera własnego odchorowuję bo krzywo to sama [B]za darmo mogę zrobić [/B].[/QUOTE] Ja sobie płacę z rabatem. Quote
jaanka Posted April 19, 2013 Posted April 19, 2013 [quote name='wegielkowa']Ja sobie płacę z rabatem.[/QUOTE] No widzisz . Teraz jeszcze okazało się że skąpa jestem . I to nawet dla siebie . Quote
devoner Posted April 22, 2013 Posted April 22, 2013 jaanka zamelduj się na alarm Kielce kupla ci dla Fryty znaleźli:p Quote
jaanka Posted April 22, 2013 Posted April 22, 2013 Wiem . Ładny psiak . Gdyby o niego zadbać to miałby szansę na adopcję . Ja bym wszystkie wzięła , mam sześć a w sumie siedem z sunią Rodziców . Plus podopieczni nie mieszkający u mnie . A może Ty dołączysz do swojej psuni , dwa rudzielce by były ? :eviltong: Quote
Maupa4 Posted April 22, 2013 Posted April 22, 2013 [quote name='jaanka'] Ja bym wszystkie wzięła , mam sześć a w sumie siedem z sunią Rodziców . Plus podopieczni nie mieszkający u mnie . [/QUOTE] Ty się nie tłumacz - zajrzyj do mnie :oops: Quote
jaanka Posted April 22, 2013 Posted April 22, 2013 [quote name='Maupa4']Ty się nie tłumacz - zajrzyj do mnie :oops:[/QUOTE] No wiem że Ciebie nie przebiję ;) Najbardziej boję się że mogłabym nie mieć na leczenie i to by był najgorszy koszmar . Nie sztuka zgromadzić stado . Trzeba jeszcze każdym się zająć i móc go ratować w razie potrzeby . Ostatnio mieliśmy ekspresową sterylkę . Po zastrzykach hormonalnych w poprzednim domu . Quote
devoner Posted April 22, 2013 Posted April 22, 2013 [quote name='jaanka']Wiem . Ładny psiak . Gdyby o niego zadbać to miałby szansę na adopcję . Ja bym wszystkie wzięła , mam sześć a w sumie siedem z sunią Rodziców . Plus podopieczni nie mieszkający u mnie . A może Ty dołączysz do swojej psuni , dwa rudzielce by były ? :eviltong:[/QUOTE] moja to by wykończyła go w 15 min,nie żeby go gryzła co to to nie,wie że nie wolno używać zębów,ale jak jej się pies nie podoba a wszystkie jej się nie podobają to albo wali łbem,a ma wielki kubeł albo po prostu siada na delikwencie,aż bidak nie ma czym oddychać,także ten pomysł do najlepszych nie należy:shake: Quote
jaanka Posted April 22, 2013 Posted April 22, 2013 Moja bulinka swoje traktowała dobrze . Nie było problemów . Quote
devoner Posted April 22, 2013 Posted April 22, 2013 [quote name='jaanka']Moja bulinka swoje traktowała dobrze . Nie było problemów .[/QUOTE] Megi jest psem specjalnej troski:diabloti: i niestety trzeba być wyrozumiałym Quote
Maupa4 Posted April 22, 2013 Posted April 22, 2013 [quote name='jaanka'][B]No wiem że Ciebie nie przebiję[/B] ;) Najbardziej boję się że mogłabym nie mieć na leczenie i to by był najgorszy koszmar . Nie sztuka zgromadzić stado . Trzeba jeszcze każdym się zająć i móc go ratować w razie potrzeby . Ostatnio mieliśmy ekspresową sterylkę . Po zastrzykach hormonalnych w poprzednim domu .[/QUOTE] Jaanka - tylko DT. Ale odmówic nie mogłam - miała jechac do Radys. Quote
Recommended Posts