Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='devoner']savahna ktuś cię tu chyba przedrzeźnia:loveu:[/QUOTE]
A ja myślałam,że mnie wspiera....:razz::cool1:
I co tam Frytoplec dzisiaj wymyślił??

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Frytulec dzisiaj jest grzeczny . Lubi przesiadywać w fotelu . Znosi tam sobie zabawki .
W związku z tym będzie makaron do marchewki na kolację .

Posted

[quote name='savahna']Cześć Frytas. Odśnieżasz??:cool1:[/QUOTE]
To chyba oczywiste . Nawet jałowiec uczesała , rano wyjęłam ze dwie garście suchych igieł z sierści .

Posted

[quote name='jaanka']Frytulec dzisiaj jest grzeczny . Lubi przesiadywać w fotelu . Znosi tam sobie zabawki .
W związku z tym będzie makaron do marchewki na kolację .[/QUOTE]

Znaczy Fryta se makaron z zabaweczek sama robi? Ładne rzeczy :crazyeye:

Posted

Trochę zawieszone z powodu operacji Frycinej cioteczki . Zaplanowana sterylizacja musiała zostać przyspieszona z powodu groźby ropomacicza . Wczoraj mała źle się poczuła . Była markotna i zwróciła śniadanie . Czwartek spędzony w lecznicy . Badania ( na szczęście bardzo dobre wyniki morfologii ) . Wykluczono babeszjozę ( mieli dwa przypadki ) . Na zatrucie badanie nie wskazywało . Dopiero USG potwierdziło przypuszczenia . Ropomacicze złapane w początkowej fazie . Kroplówki i zastrzyki przygotowujące do dzisiejszej operacji .
Jest juz po ale przed nami jeszcze noc . Jutro do weta na kroplówkę .
Tak niestety są efekty podawania zastrzyków antykoncepcyjnych . Mała w poprzednim domu je dostawała .

Posted

[quote name='savahna']Trzymam kciuki za Mazepkę.:loveu:[/QUOTE]
Dzięki .
I dziękuję za życzenia Tobie i Celinie .
Życzę Wszystkim zdrowia i nadejścia wiosny

Posted

Podczytuje sobie od czasu do czasu i pocieszam że nie tylko u mnie świrki....
Jeden świrek dał sie wyadoptować przyprowadził sie nastepny. Nie mieszka jeszcze tygodnia a straty już wymierne.... Czyli jak zwykle. Nasze poglądy na design są zdecydowanie odmienne.....

Posted

[quote name='inga.mm']ja już przestałam liczyć straty...[/QUOTE]Ja tam liczę...przy każdym kolejnym tymczasiku tak około tydzień. Przecież muszę wiedzieć na co ciułać kasę...na buty, kolejny telefon czy któreś tam poiloty.... Dziś poszła w niebyt kołdra w ulubieńszej poszwie...

Posted

[quote name='inga.mm']u mnie wczoraj kolejny zasilacz do laptoka, butelka mineralnej, zaślepka do kontaktu.
To tylko wczoraj...[/QUOTE]

Masz wesoło. U mnie najmłodsza tylko dywan napoczęła.

Posted

dywanów miałam tyle, że Pałac Wilanowski można byłoby obłożyć nimi. Niestety atrakcje węchowe i wizualne nie przyciągnęłyby rzeszy zwiedzających. Nawet na korytarzu fetorek się unosił, więc zostały wyekspediowane do śmietnika.

Posted

[quote name='jaanka'][B]Dzisiaj mija pierwszy rok z Frytulcem . :multi:[/B][/QUOTE]
Matko, jak ten czas leci:roll::lol:

[quote name='inga.mm']No widzisz - Ty masz dobra rocznicę, a ja opłakuje Tineczkę, która odeszła dziś w nocy.[/QUOTE]
Przykro mi bardzo.:roll:

Posted

[quote name='jaanka'][B]Dzisiaj mija pierwszy rok z Frytulcem . :multi:[/B][/QUOTE]

[IMG]http://graphics.comments.funmunch.com/congratulations/congratulations_comment_graphic_01.gif[/IMG]