savahna Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 [quote name='devoner']savahna ktuś cię tu chyba przedrzeźnia:loveu:[/QUOTE] A ja myślałam,że mnie wspiera....:razz::cool1: I co tam Frytoplec dzisiaj wymyślił?? Quote
jaanka Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 Frytulec dzisiaj jest grzeczny . Lubi przesiadywać w fotelu . Znosi tam sobie zabawki . W związku z tym będzie makaron do marchewki na kolację . Quote
jaanka Posted March 19, 2013 Posted March 19, 2013 [quote name='savahna']Cześć Frytas. Odśnieżasz??:cool1:[/QUOTE] To chyba oczywiste . Nawet jałowiec uczesała , rano wyjęłam ze dwie garście suchych igieł z sierści . Quote
anavilma Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 [quote name='jaanka']Frytulec dzisiaj jest grzeczny . Lubi przesiadywać w fotelu . Znosi tam sobie zabawki . W związku z tym będzie makaron do marchewki na kolację .[/QUOTE] Znaczy Fryta se makaron z zabaweczek sama robi? Ładne rzeczy :crazyeye: Quote
inga.mm Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 może chce wydziergać sweterek z makaroniku? Quote
jaanka Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 Trochę zawieszone z powodu operacji Frycinej cioteczki . Zaplanowana sterylizacja musiała zostać przyspieszona z powodu groźby ropomacicza . Wczoraj mała źle się poczuła . Była markotna i zwróciła śniadanie . Czwartek spędzony w lecznicy . Badania ( na szczęście bardzo dobre wyniki morfologii ) . Wykluczono babeszjozę ( mieli dwa przypadki ) . Na zatrucie badanie nie wskazywało . Dopiero USG potwierdziło przypuszczenia . Ropomacicze złapane w początkowej fazie . Kroplówki i zastrzyki przygotowujące do dzisiejszej operacji . Jest juz po ale przed nami jeszcze noc . Jutro do weta na kroplówkę . Tak niestety są efekty podawania zastrzyków antykoncepcyjnych . Mała w poprzednim domu je dostawała . Quote
savahna Posted March 30, 2013 Posted March 30, 2013 [IMG]http://willawolnosc.pl/files//fotki/2.bp.blogspot.com__wielkanoc018.jpg[/IMG] Quote
Celina12 Posted March 30, 2013 Posted March 30, 2013 [IMG]http://swiat-obrazkow.pl/obrazy/3/328/zyczenia_wielkanocne.jpg[/IMG] Quote
jaanka Posted March 31, 2013 Posted March 31, 2013 [quote name='savahna']Trzymam kciuki za Mazepkę.:loveu:[/QUOTE] Dzięki . I dziękuję za życzenia Tobie i Celinie . Życzę Wszystkim zdrowia i nadejścia wiosny Quote
devoner Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 jaanka żyjesz czy mózg ci się już tak usmażył,że za pora robisz:placz: Quote
savahna Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 Moze jej komp padł??:cool3:Frytkaaaaa przyprowadż jaankę.;) Quote
wisela1 Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 Podczytuje sobie od czasu do czasu i pocieszam że nie tylko u mnie świrki.... Jeden świrek dał sie wyadoptować przyprowadził sie nastepny. Nie mieszka jeszcze tygodnia a straty już wymierne.... Czyli jak zwykle. Nasze poglądy na design są zdecydowanie odmienne..... Quote
wisela1 Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 [quote name='inga.mm']ja już przestałam liczyć straty...[/QUOTE]Ja tam liczę...przy każdym kolejnym tymczasiku tak około tydzień. Przecież muszę wiedzieć na co ciułać kasę...na buty, kolejny telefon czy któreś tam poiloty.... Dziś poszła w niebyt kołdra w ulubieńszej poszwie... Quote
inga.mm Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 u mnie wczoraj kolejny zasilacz do laptoka, butelka mineralnej, zaślepka do kontaktu. To tylko wczoraj... Quote
wisela1 Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 [quote name='inga.mm']u mnie wczoraj kolejny zasilacz do laptoka, butelka mineralnej, zaślepka do kontaktu. To tylko wczoraj...[/QUOTE] Masz wesoło. U mnie najmłodsza tylko dywan napoczęła. Quote
inga.mm Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 dywanów miałam tyle, że Pałac Wilanowski można byłoby obłożyć nimi. Niestety atrakcje węchowe i wizualne nie przyciągnęłyby rzeszy zwiedzających. Nawet na korytarzu fetorek się unosił, więc zostały wyekspediowane do śmietnika. Quote
jaanka Posted April 15, 2013 Posted April 15, 2013 [B]Dzisiaj mija pierwszy rok z Frytulcem . :multi:[/B] Quote
inga.mm Posted April 15, 2013 Posted April 15, 2013 No widzisz - Ty masz dobra rocznicę, a ja opłakuje Tineczkę, która odeszła dziś w nocy. Quote
savahna Posted April 15, 2013 Posted April 15, 2013 [quote name='jaanka'][B]Dzisiaj mija pierwszy rok z Frytulcem . :multi:[/B][/QUOTE] Matko, jak ten czas leci:roll::lol: [quote name='inga.mm']No widzisz - Ty masz dobra rocznicę, a ja opłakuje Tineczkę, która odeszła dziś w nocy.[/QUOTE] Przykro mi bardzo.:roll: Quote
jaanka Posted April 15, 2013 Posted April 15, 2013 [quote name='inga.mm']No widzisz - Ty masz dobra rocznicę, a ja opłakuje Tineczkę, która odeszła dziś w nocy.[/QUOTE] Bardzo współczuję . Quote
Maupa4 Posted April 15, 2013 Posted April 15, 2013 [quote name='jaanka'][B]Dzisiaj mija pierwszy rok z Frytulcem . :multi:[/B][/QUOTE] [IMG]http://graphics.comments.funmunch.com/congratulations/congratulations_comment_graphic_01.gif[/IMG] Quote
Recommended Posts