jaanka Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 [quote name='wegielkowa']Dziękujemy Ci drogo Jaanno, że podpowiedziałaś nam kiedy są Twoje imieniny oraz wskazałaś, co mamy zakupić. Podaj kolor włosów.[/QUOTE] Ta piękna betoniarka do każdego koloru włosów będzie pasowała :diabloti: Quote
wegielkowa Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 [quote name='jaanka']Ta piękna betoniarka do każdego koloru włosów będzie pasowała :diabloti:[/QUOTE] Loki to pakuj w czepek zanim wskoczysz do jaccuzowej betoniary. O loki pytam, dziecko, o loki, nie o kolor czepka i sringów:shake: Quote
jaanka Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 [quote name='wegielkowa']Loki to pakuj w czepek zanim wskoczysz do jaccuzowej betoniary. O loki pytam, dziecko, o loki, nie o kolor czepka i sringów:shake:[/QUOTE] Teraz się nie nosi loków w sringach :evil_lol: A jeżeli pytasz o te pod czepkiem to kręcić się nie chcą niestety . Quote
wegielkowa Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 [quote name='jaanka'][B]Teraz się nie nosi loków w sringac[/B]h :evil_lol: A jeżeli pytasz o te pod czepkiem to kręcić się nie chcą niestety .[/QUOTE] A co się nosi teraz w sringach? Quote
jaanka Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 [quote name='wegielkowa']A co się nosi teraz w sringach?[/QUOTE] pewnie coś co nie wypadnie Quote
wegielkowa Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 [quote name='jaanka']pewnie coś co nie [B]wypadnie[/B][/QUOTE] ... coś, co nie wypada:oops:. Mnie na przykład nie wypada chodzić w sringach. Quote
jaanka Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 Piszę o dniu codziennym Waszej pupilki . Co robi co lubi . Opisuję wycieczkę do tężni i tym podobne bardzo ciekawe zdarzenia ;) . A Wegielkowej tylko ten lok się spodobał :razz: Quote
wegielkowa Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 [quote name='jaanka']Piszę o dniu codziennym Waszej pupilki . Co robi co lubi . Opisuję wycieczkę do tężni i tym podobne bardzo ciekawe zdarzenia ;) . A Wegielkowej tylko ten lok się spodobał :razz:[/QUOTE] Muszę mieć pewność, że nasza pupilka trafiła w odpowiednie ręce. Trzeba prześwietlić Osobę, bo nie było wizyty PA:diabloti:. Zwykle trwa to ok 19miesięcy. Quote
FredziaFredzia Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 Zdjęcie Fryteczki w taksowej obróżce poproszę! ;) Quote
wegielkowa Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 [quote name='FredziaFredzia']Zdjęcie Fryteczki w taksowej obróżce poproszę! ;)[/QUOTE] Dodam, że żywej Fryteczki:diabloti: Quote
erka Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 Jaanka , nie znasz kogos z Pruszkowa, poszukuję do wizyty pa. Quote
jaanka Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 [quote name='erka']Jaanka , nie znasz kogos z Pruszkowa, poszukuję do wizyty pa.[/QUOTE] Niestety nie . Takiej osoby zaufanej nie mam . Quote
jaanka Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 [quote name='jaanka']Niestety nie . Takiej osoby zaufanej nie mam .[/QUOTE] Ale chyba już jest :) Frytka pomaga w pracach domowych . Jest inteligentna , spostrzegawcza i bardzo szybka . Quote
erka Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 Osoba jest, ale nagle pani dostała innego psa, widocznie się czegoś przestraszyła:cool1:. Quote
jaanka Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 [quote name='erka']Osoba jest, ale nagle pani dostała innego psa, widocznie się czegoś przestraszyła:cool1:.[/QUOTE] Może i dobrze że teraz się wykruszyła . Quote
jaanka Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 Czym karmicie swoje psy ? Chodzi mi o suchą karmę . Nie mam doświadczenia z psimi . Gotuję i czasowo z polecenia weta dawałam weterynaryjne . Teraz przyda mi się awaryjny worek dobrej karmy , zwłaszcza przy odnawianiu kuchni . Firmy które kupuję to Royal Canin i Hills . Co polecacie innego ? Quote
erka Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 Acana jest lepsza, Hillsa większość znanych mi psów nie lubiła. Quote
wegielkowa Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 [quote name='erka']Acana jest lepsza, Hillsa większość znanych mi psów nie lubiła.[/QUOTE] Od czego lepsza? Quote
erka Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 Jak to od czego? Od polecanego przez Ciebie Brita:cool3:. Choc Brit zły nie jest również. Quote
wegielkowa Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 [quote name='erka']Jak to od czego? Od polecanego przez Ciebie Brita:cool3:. [B]Choc Brit zły nie jest również[/B].[/QUOTE] Napisała Erosława. Quote
jaanka Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 Polecacie jakąś konkretną ? Czy jak z tych firm to dowolną ( oczywiście dobraną do wieku i kondycji ) . Głównie mysle o Frytce , ładnie chrupie suchelki . Poczęstowałm ją Royalem wątrobowym który mam dla jednego takiego co lubi rózne delicje znależć na własną rękę . Mimo nadzoru tak raz w roku uda mu się wątrobę nadszarpnąć i potem długo regenerujemy ten organ :( . Ponieważ gotowane bardziej smakuje a on musi jeść suche to nie chce reszty w tym czasie wyróżniać . Quote
ang Posted June 5, 2012 Author Posted June 5, 2012 [quote name='wegielkowa']Brittem i już[/QUOTE] zapraszam do mnie...Milce kupiłam worek i co? szybciej w nogi od stołu zęby wbije niż w Brita.... Quote
jaanka Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 (edited) [quote name='ang']Milce kupiłam worek i co? szybciej w nogi od stołu zęby wbije niż w Brita....[/QUOTE] stół mam ;) Edited June 5, 2012 by jaanka Quote
FredziaFredzia Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 Może nutrę nuggets? Jest dobra i w przystępnej cenie. Quote
Recommended Posts