Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='carragan']Ja postaram sie wpasc,aby sie z Wami spotkac,jednakze moja obecnosc na tegorocznym zlocie nie bedzie mozliwa.Stan zdrowia Maleństwa wyklucza jego pobyt,a co za tym idzie,rowniez i moj,bo jak wiadomo jestesmy jak Flip i Flap.

:placz:

no i z kim ja będę wcinała herbatki?:roll: Ucałuj mocno Malucha odemnie :buzi: Może we wakacje wpadniemy z Czipisem do Was, jak możemy:cool3:

[quote name='Agga']Kochani to wybierzcie 11-15.08 lub 15-19.08

mi to również obojętne;)

[quote name='XXL']agga ja przyjechal bym z checia h pytanie czy 300zl wystarczy bo tyle narazie mam odlorzone ;p na takowe wyjazdy ;)

do sierpnia jeszcze troche czasu-oszczędzaj dalej a napewno Ci starczy:cool1:

[quote name='komar'] ale to nawet na ostatnbio chwile mozna powiedziec:d...

może lepiej ciut wcześniej, bo jak w tym roku będą chcieli zrobić zawody to może przesuną termin:evil_lol: bo nie zabardzo mi sie widzi ponowne pakowanko o 8 :roll:

Posted

AgaCzips napisał(a):

do sierpnia jeszcze troche czasu-oszczędzaj dalej a napewno Ci starczy:cool1:

aga ty sie przyznaj ze ty chcesz agrafke zobaczyc :) spox pozbieram kase do skarbonki :) jako osoba nie pijaca potrzebujej jej mnej niz wy:)

jesli chodzi o termin to jest mi obojetny chociasz lepej brzmi ten pierwszy:)

Posted

XXL napisał(a):
aga ty sie przyznaj ze ty chcesz agrafke zobaczyc :)

dobra,przyznaje się:eviltong:

XXL napisał(a):
jako osoba nie pijaca potrzebujej jej mnej niz wy:)

miło wiedzieć że nie będę sama:p

Posted

AgaCzips napisał(a):

może lepiej ciut wcześniej, bo jak w tym roku będą chcieli zrobić zawody to może przesuną termin:evil_lol: bo nie zabardzo mi sie widzi ponowne pakowanko o 8 :roll:

wiesz... kto sie pakowal o 8 ten sie pakowal:D

Posted

AgaCzips napisał(a):
dobra,przyznaje się:eviltong:

miło wiedzieć że nie będę sama:p

spoko jak cos zawsze moge towarzyszy z kakałem w reku:) ewentualnie napije energetyczne :):multi::razz:

Posted

Ja jestem chętna ale dokładnie nie wiem czy pojade.
Muszę sie rodziców spytać.
Mam jeszcze jeden kłopot : ja 9 sierpnia jadę na obóz harcersk (jestem harcerką) i on trwa 9 dni czyli do 18. Jak bym jechała na zlot dogomaniaków to chyba najlepszy termin to byłby np. 20 sierpień.Wtedy będę miała czas.Jak mnie rodzice puszczą.Jeszcze dam aggo Ci znać.Ale proszę Cię by było by to gdzieś tak w połowie sierpnia.

Posted

[quote name='Patikujek_Zabrze']
ja proponuję 11-15.08 lub 15-19.08
Czekamy na resztę propozycji???

[quote name='Patikujek_Zabrze']Mi równiez pasują obie daty ale chyba tak jakoś bardziej skłaniam ku tej 11-15.08:)

Mi też w sumie obojętne, ale chyba wolę 11-15.08. :lol:

Posted

kingilka napisał(a):
Ja jestem chętna ale dokładnie nie wiem czy pojade.
Muszę sie rodziców spytać.
Mam jeszcze jeden kłopot : ja 9 sierpnia jadę na obóz harcersk (jestem harcerką) i on trwa 9 dni czyli do 18. Jak bym jechała na zlot dogomaniaków to chyba najlepszy termin to byłby np. 20 sierpień.Wtedy będę miała czas.Jak mnie rodzice puszczą.Jeszcze dam aggo Ci znać.Ale proszę Cię by było by to gdzieś tak w połowie sierpnia.

A ten obóz to nie gdzieś w okolicy Morska? Bo my tam regularnie i tradycyjnie juz odwiedzamy harcerzy:cool3: Efra może Wam opowiedzieć:evil_lol:

Posted

to jej powiedz że tu jeżdza kompetentni ludzie którzy cie przypilnuja... i że to w ogole jak jedna wielka rodzina;D Pani Agga, lub inna mila pani sie toba zaopiekuje:evil_lol:

Posted

Czy pani Agga byłąby zainteresowana porozmawiać później z moją kochaną mamusią o zlocie?
właśnie z nią rozmawiałam i ona powiedziała że jestem niepełnoletnia i nie pojade. Ja jej na to że tam bedzie duzo pelnoletnich osób a ona z chamskim tonem do mnie "a znasz te osoby? bo ja nie"

Posted

komar napisał(a):
to jej powiedz że tu jeżdza kompetentni ludzie którzy cie przypilnuja... i że to w ogole jak jedna wielka rodzina;D Pani Agga, lub inna mila pani sie toba zaopiekuje:evil_lol:

Nie wolno aż tak rodziców okłamywać:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Samturia napisał(a):
Czy pani Agga byłąby zainteresowana porozmawiać później z moją kochaną mamusią o zlocie?
właśnie z nią rozmawiałam i ona powiedziała że jestem niepełnoletnia i nie pojade. Ja jej na to że tam bedzie duzo pelnoletnich osób a ona z chamskim tonem do mnie "a znasz te osoby? bo ja nie"

Hej!

Agge polecam i Payooka oni mi za pierwszym razem "zalatwili"zlot:evil_lol: