Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

madzia18sosnowiec napisał(a):
hahaha to good bo pasujecie do siebie :lol: ja dobierałam pod kolor włosów zeby pasował :evil_lol:

Hej!

Hahahahahaha super kryterium:cool3:Tylko Agga bedzie musiala nowy "nick"wymyslec dla nowego TZ;)

Posted

ja zaczne wymagać wzrostowo bo juz mi sie na placach niechce stawać:lol::lol:
tyle ze trudno bedzie...bede musiała sobie jakiegoś 12-latka wychaczyć..a Potem mnie pozwą za Molestwoanie nieletnich:lol::lol::lol::evil_lol:

Posted

Anecioreczek napisał(a):
ja zaczne wymagać wzrostowo bo juz mi sie na placach niechce stawać:lol::lol:
tyle ze trudno bedzie...bede musiała sobie jakiegoś 12-latka wychaczyć..a Potem mnie pozwą za Molestwoanie nieletnich:lol::lol::lol::evil_lol:

Hej!

Anetka dacie sie jutro na jakis spacer wyciagnac jak nie bedzie padac?:evil_lol:

sorrki za off

Posted

[quote name='Patikujek_Zabrze']Przecież nie kazdt na zlocie ma TZ'a ja mam mojego Baksymiliana i to mi w zupełności wystarczy:evil_lol:
Hej!

Tez jechalam bez...a ze wrocilam z to juz inna bajka:evil_lol:

Posted

[quote name='lavinia']hmmm

a czy można zarezerwować cały domek ? to byłby domek buldożkowy !!

bo pojechałabym ja plus moje trzy buldożki, Maupa4 plus jej 4 buldożki, plus nasze ludzkie dzieci (duże i nie płaczą :evil_lol: ), sztuk trzy.

:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:
A mi się marzy taki domek caaały spanielkowy. :lol:
Chyba bede musiała ponamawiać spanielomaniaków z dogo na zjazd. :cool3:

[quote name='black_sheep']Rany, czy to jakiś zjazd hippisów, że każdy musi mieć TZeta? ;):D

[quote name='Patikujek_Zabrze']Przecież nie kazdt na zlocie ma TZ'a ja mam mojego Baksymiliana i to mi w zupełności wystarczy:evil_lol:

Ja też nie ma TZa, a poza tym z dogo znam tylko Pati. :oops:
Wśród znajomych też nie mam żadnych dogomaniaków, więc raczej nikogo nie zabiorę ze sobą. :shake:

Czy ktoś mnie przygarnie do swego domku i towarzystwa? :razz: :eviltong:

Posted

komar napisał(a):
te ludzie... a może zlot we wrzesniu??:D bo ja wtedy bede juz w polsce:P

We wrześniu jest wyprawa:cool3: może ktoś też się skusi na nią by iść z nami:razz:

Posted

Asia_pie ja śpię w namiociku więc do domku cię nie przygarnę ale mam spory przedsionek(w zeszłym roku w razie zalania miałam Olka przygarnąć(pmiętasz olku))

Posted

Chetnie sie wybiore,jesli mozna! tak wiec Mona 4 z synem corka rowniez dogomaniakami i 4 psy 3 Yorki i wsciekla Jamniczka.

Pojade z Bytomia najprawdopodobniej Wiekszym autkiem,wiec moge kogos zabrac.

Posted

a znajdzie sie miejsce i dla mnie malej mrowy z dogiem niemieckim? jak tak to my namiot bierzemy...tz-ta brak wiec namiot mi i dogowi wystarczy :lol: i gitare mam ale grac nie umiem... ja bede z poznania jechala oczywiscie o ile bedzie miejsce dla mnie ...
bede jechala moim autobusem i miejsce jedno dla osoby + miejsce dla psa bedzie w moim legendarnym autobusiku wiec jak co to zapraszam :razz:

Posted

Ooo ile chetnych mam nadzieję że wszyscy rzeczywiście się zjawią:D:D:D

Bo w zeszłym roku tez wielu się deklarowało a potem ich nie było:shake:

Mona 4 jeśli będe jechac na zlot jednak sama to chętnie się z tobą zabiorę ja +przerośnięty york + grzywacz chiński(jeśli się zgodzisz???