lucySxy Posted June 15, 2012 Posted June 15, 2012 taki sam problem mamy w naszej okolicy-ogromna pseudo..ok 200 psow w klatkach,samych yorkow ze 20 w jednym kojcu!!! poza tym- On-ki, beagle, labradory,dobermany,dalmatynczyki,buldogi angielskie, bassety,spaniele...probowalysmy ruszyc wszystko! Mialysmy zdjecia , zawiadomilysmy kilka fundacji ,-niestety nie nastapila zadna interwencja...malo tego., wyciagniete zostaly z tego miejsca 2 psy, oba skrajnie wychudzone , chore, zaniedbane,...jedna suczka juz nie zyje, ale mamy pelna dokumentacje, probowalysmy tym kogos zainteresowac. dzwonilysmy i pisaly do lekarza weterynarii powiatowego, zglosilysmy na policje , do sanepidu, do Urzedu skarbowego.. wszedzie zostalysmy zbyte i potraktowane conajmniej niegrzecznie.... Bede tu zagladac , bo moze wymyslicie jakis sposob , zeby ich "ugryzc.." Quote
zaginiona sara Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 Spróbujcie do innych oddziałów może TOZ czy coś takiego, o ile nie jestem fanatyczką rodowodów to przeciwniczką fabryczek jestem zupełnie. Jeśli się trzyma zwierzęta to trzeba zapewnić im dobre warunki. Quote
lucySxy Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 [B]TOZ ?????!!!!![/B] wybacz....nawet nie spogladam w ich strone. Quote
zaginiona sara Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 Czemu? SOZ czy inne brak reakcji? Ja niestety też nie wierzę w pomoc, bo kiedy było trzeba to każdy miał gdzieś. Quote
natalia.aleksandrov Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 dajcie mi znać na priva, spróbuję załatwić interwencję. jeśli to gdzieś niedaleko wlkp, to sama tam będę. Quote
Olson Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 Czy jest tu ktoś może zorientowany czy nie ma tam żadnych CTRów lub piesków w typie? Quote
Recommended Posts