Jump to content
Dogomania

Xv Międzynarodowa Wystawa Psów Rasowych, Wrocław, 29-30.09.2007

Recommended Posts

• Replies 764
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Asiaczek']Mocno trzymamy kciuki, aby cieczka nie wypadła akurat w tym terminie...
Pzdr.[/quote]

to za moją też potrzymaj :roll: ..mamy niedosyt zagranicznych sędziów na gr. VII, więc do Wrocławia byśmy chcieli się wybrać.

Posted

[quote name='Asiaczek'][B]Elitessku[/B] - a kto jest na V gr we Wrocławiu i w Tull? Mogę Cię prosić?
pzdr.[/quote]

wiesz co sedziow na Tulln mam ze strony austriackiego klubu sznaucera :-(

a we wroc baski ma wloch - [B]Gianfranco Bauchal[/B]

Posted

Asiaczek się napali na Włocha, a potem na wystawie okaże się, że biedak zaniemógł i w związku z tym baski sędziuje pan/pani ..... ( wstawić najbardziej nieporządanego :loveu: ).

Posted

Hahaha, Jovi - dobry dowcip! Ale przecież tak może być!

A swoją drogą, ciekawe, gdyby okazało się, że chcę wycofać moje psy + wycofac opłatę, czy jakikolwiek Oddział zgodziłby się na to?:crazyeye:
Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']
A swoją drogą, ciekawe, gdyby okazało się, że chcę wycofać moje psy + wycofac opłatę, czy jakikolwiek Oddział zgodziłby się na to?:crazyeye:
Pzdr.[/QUOTE]

Tu jest dyskusja na ten temat: [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=57337[/url]

Posted

[quote name='Nor(a)']to za moją też potrzymaj :roll: ..mamy niedosyt zagranicznych sędziów na gr. VII, więc do Wrocławia byśmy chcieli się wybrać.[/quote]

Ja też grupa VII,ale chyba jako jedyna w takim wieku.Mam 13 lat.Czy ktoś z podobnym do mnie wiekiem wybira się na tą wystawę?Wiem,że jedna dziewczyna w moim wieku z wyżłowego forum się wybiera,ale czy ktoś jeszcze?

Posted

My pewnie też będziemy :)
W końcu grupa VII w niedzielę ^^
Ponoc sędzia jest bardzo dobry - Claudio de Giuliani (Włochy) Ja nie wiem jaka z tego prawda, ale zobaczymy. Jesteśmy pozytywnie nastawieni ;)

• 3 months later...
Posted

[quote name='Judit']My pewnie też będziemy :)
W końcu grupa VII w niedzielę ^^
Ponoc sędzia jest bardzo dobry - Claudio de Giuliani (Włochy) Ja nie wiem jaka z tego prawda, ale zobaczymy. Jesteśmy pozytywnie nastawieni ;)[/quote]
To tak jak i ja :cool1:

Posted

My tez sie wybieramy,
opuscic wystawe na ktorej VII-ke sedziuje nie polski sedzia bylby grzech, toz to jakies swieto prawie:-)
Dla mojego malucha to bedzie pierwsza wystawa w przybranej ojczyznie:-)
No i pierwszy raz bedziemy sedziowani w niedziele to chyba drugie swieto, mozna zostac na BIS-ach bez kombinowania.
Poprostu szok!!!

Posted

[quote name='Dinusia']Wiecie moze czy wpuszczaja psy, ktore nie sa wystawiane? bo chetnie wybiore sie w roli widza, a my z wystawami mamy teraz przerwe..[/quote]
co roku wpuszczają..więc myślę,że i tym razem będą, tylko trzeba miec oczywiście książeczkę i aktualne szczepienia :p

Posted

[quote name='Juta']A czy ktoś może mi podać namiar na tani ale nienajgorszy hotelik /gdzie przyjmuja z psami/ jak najbliżej wystawy???[/quote]

Tutaj mozna cos znaleść.
[URL]http://www.wroclaw.pl/m8946/p64872.aspx?select=hotel[/URL]
[URL]http://www.noclegi-wroclaw.pl/[/URL]

[quote name='Agasia']czy jest tutaj ktos z oddzialu wroclaw, kto pomoglby w sprawie zgloszenia - bardzo nietypowego?:smile:
[/quote]

Proszę pisać. Może chociaż komuś pomogę :razz: