Asiaczek Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Mocno trzymamy kciuki, aby cieczka nie wypadła akurat w tym terminie... Pzdr. Quote
Nor(a) Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 [quote name='Asiaczek']Mocno trzymamy kciuki, aby cieczka nie wypadła akurat w tym terminie... Pzdr.[/quote] to za moją też potrzymaj :roll: ..mamy niedosyt zagranicznych sędziów na gr. VII, więc do Wrocławia byśmy chcieli się wybrać. Quote
Elitesse Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 a ja juz znam sedziow na Tulln... i sa duzo fajniejsi niz ci wroclawscy :shake: Quote
Asiaczek Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 [B]Elitessku[/B] - a kto jest na V gr we Wrocławiu i w Tull? Mogę Cię prosić? pzdr. Quote
Elitesse Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 [quote name='Asiaczek'][B]Elitessku[/B] - a kto jest na V gr we Wrocławiu i w Tull? Mogę Cię prosić? pzdr.[/quote] wiesz co sedziow na Tulln mam ze strony austriackiego klubu sznaucera :-( a we wroc baski ma wloch - [B]Gianfranco Bauchal[/B] Quote
Asiaczek Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Dzięki za info. Może się wybierzemy? Sędzia z Włoch nigdy jeszcze nie sędziował moich basków... Pzdr. Quote
jovi Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Asiaczek się napali na Włocha, a potem na wystawie okaże się, że biedak zaniemógł i w związku z tym baski sędziuje pan/pani ..... ( wstawić najbardziej nieporządanego :loveu: ). Quote
Asiaczek Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Hahaha, Jovi - dobry dowcip! Ale przecież tak może być! A swoją drogą, ciekawe, gdyby okazało się, że chcę wycofać moje psy + wycofac opłatę, czy jakikolwiek Oddział zgodziłby się na to?:crazyeye: Pzdr. Quote
jovi Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [quote name='Asiaczek'] A swoją drogą, ciekawe, gdyby okazało się, że chcę wycofać moje psy + wycofac opłatę, czy jakikolwiek Oddział zgodziłby się na to?:crazyeye: Pzdr.[/QUOTE] Tu jest dyskusja na ten temat: [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=57337[/url] Quote
Asiaczek Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [B]Jovi [/B]- dzięki, już tam byłam... Pomysły OK, ale jak to wprowadzic w zycie? Chyba na Walnym Zebraiu, co? Pzdr. Quote
Ewelina & Hera Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 [quote name='Nor(a)']to za moją też potrzymaj :roll: ..mamy niedosyt zagranicznych sędziów na gr. VII, więc do Wrocławia byśmy chcieli się wybrać.[/quote] Ja też grupa VII,ale chyba jako jedyna w takim wieku.Mam 13 lat.Czy ktoś z podobnym do mnie wiekiem wybira się na tą wystawę?Wiem,że jedna dziewczyna w moim wieku z wyżłowego forum się wybiera,ale czy ktoś jeszcze? Quote
Judit Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 My pewnie też będziemy :) W końcu grupa VII w niedzielę ^^ Ponoc sędzia jest bardzo dobry - Claudio de Giuliani (Włochy) Ja nie wiem jaka z tego prawda, ale zobaczymy. Jesteśmy pozytywnie nastawieni ;) Quote
Śnieżynka Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Mam pytanko czy ktos z Grzywkami się wybiera do Wrocławia ?? Quote
Shanara Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 my też będziemy..to byłby grzech opuścić wystawę,która odbywa się parę kilometrów od domu :lol: Quote
Agasia Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 [quote name='Judit']My pewnie też będziemy :) W końcu grupa VII w niedzielę ^^ Ponoc sędzia jest bardzo dobry - Claudio de Giuliani (Włochy) Ja nie wiem jaka z tego prawda, ale zobaczymy. Jesteśmy pozytywnie nastawieni ;)[/quote] To tak jak i ja :cool1: Quote
Tecia Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 My tez sie wybieramy, opuscic wystawe na ktorej VII-ke sedziuje nie polski sedzia bylby grzech, toz to jakies swieto prawie:-) Dla mojego malucha to bedzie pierwsza wystawa w przybranej ojczyznie:-) No i pierwszy raz bedziemy sedziowani w niedziele to chyba drugie swieto, mozna zostac na BIS-ach bez kombinowania. Poprostu szok!!! Quote
Dinusia Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 Wiecie moze czy wpuszczaja psy, ktore nie sa wystawiane? bo chetnie wybiore sie w roli widza, a my z wystawami mamy teraz przerwe.. Quote
Shanara Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 [quote name='Dinusia']Wiecie moze czy wpuszczaja psy, ktore nie sa wystawiane? bo chetnie wybiore sie w roli widza, a my z wystawami mamy teraz przerwe..[/quote] co roku wpuszczają..więc myślę,że i tym razem będą, tylko trzeba miec oczywiście książeczkę i aktualne szczepienia :p Quote
Natalia:) Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 [quote name='Śnieżynka']Mam pytanko czy ktos z Grzywkami się wybiera do Wrocławia ??[/quote] Pewnie bedę, bo mam bliziutko. Quote
Juta Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 A czy ktoś może mi podać namiar na tani ale nienajgorszy hotelik /gdzie przyjmuja z psami/ jak najbliżej wystawy??? Quote
Agasia Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 czy jest tutaj ktos z oddzialu wroclaw, kto pomoglby w sprawie zgloszenia - bardzo nietypowego?:) Quote
Natalia:) Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 [quote name='Juta']A czy ktoś może mi podać namiar na tani ale nienajgorszy hotelik /gdzie przyjmuja z psami/ jak najbliżej wystawy???[/quote] Tutaj mozna cos znaleść. [URL]http://www.wroclaw.pl/m8946/p64872.aspx?select=hotel[/URL] [URL]http://www.noclegi-wroclaw.pl/[/URL] [quote name='Agasia']czy jest tutaj ktos z oddzialu wroclaw, kto pomoglby w sprawie zgloszenia - bardzo nietypowego?:smile: [/quote] Proszę pisać. Może chociaż komuś pomogę :razz: Quote
Recommended Posts