Joanna G Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 My tez się chcemy pochwalic naszymi wynikami z Opola.Na klubówce Miss Negry dostała CWC ,pokonując w klasie pośredniej 2 konkurentki. Na wystawie międzynarodowej Negry startujac w klasie otwartej pokonuje swoja konkurentke i otrzymuje kolejne CWC oraz Res.Cacib. Jestem bardzo zadowolona z tej wystawy. Mamy troche zdjęć , postaram się wkleic jutro.
aneta Posted May 2, 2007 Posted May 2, 2007 Betti - to ostatnia choroba dogomanii , piszesz, piszesz , piszesz i ...pusto
Paula&Goofi Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 [B]Coffe Brown Teschiro - [/B]Cudowna Psinka :crazyeye: Mam pytanie : Czy ktoś z właścicieli pudelków będzie na wystawie 16-17 Czerwca w Szczecinie razem ze swoim Pupilem? :)
Betti Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 Wyniki te, które znam z Grudziądza 21.04.2007 - sędzia Wanda Kowalska miniatury bbcz psy pośrednia : SUMMER TIME Lindeza I dosk, CWC - :klacz::klacz: dla Moriska i Violi otwarta: KONEK GARBUNOK iz Zimnih Grez I dosk CWC championów:KRASAVCHIK ot Madam Sarmant I dosk,CWCBOS BOB, I-BOGIX - gratulacje suki pośrednia: TANA Kamaweda I dosk championów: EVITA Asmodeusz I dosk, CWC, BOS toy pies mlodzież: Canmoy"s LUV ME ALOT : I dosk,Zw.Mł,BOB, I-BIS JUNIOR - gratulacje Nie zostałyśmy na finałach, bo przenieśli je na zewnatrz z hali, a na dworze hulał wiatr z piachem . Było miło jak zawsze na wystawie ale jak dla mnie trochę brudno. Resztę wyników pewnie ktoś uzupełni, a były jeszcze psy: duży biały pies młodzież QUERUS WHITE Envisan ( po Gosinym Fordzie) min aprikot posrednia suka : BONI Kudłaty Kłebuszek średni pies pośrednia czarny : GRACJAN ANTHONY Złocisty Jastrun średnia suka młodziez czarna : TAMMY MAY Złocisty Jastrun:loveu: Jak zwykle nie odbyło się bez wydarzeń dodatkowych. Vitosława siedziała grzecznie na stole ( no wysokim przecież), ale postanowiła chyba zmienić swoją psią płeć. Pomagałam p.Dance wystawić na porównaniu psów jednego z białasków. Biegłyśmy 3 ( ja na końcu ) a katem oka widzę, że biegnie jeszcze za mną 4 pies w stawce tyle, że sam - moja Vitka. Ona uwielbia to bieganie "po zielonym". Szybko została wyłapana. A co, pańcia biegnie to ona też. Mały wariat i tyle.
MagicJohnson Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Dobre Miasto, Joy - [I]DANVIK MAGIC JOHNSON,[/I] [B]BOB[/B] i [B]BIG-3 :multi: [/B] [IMG]http://rusforum.com/attachment.php?s=&postid=172839[/IMG]
Ewelinaa Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 [quote name='MagicJohnson']Dobre Miasto, Joy - [I]DANVIK MAGIC JOHNSON,[/I] [B]BOB[/B] i [B]BIG-3 :multi: [/B] [IMG]http://rusforum.com/attachment.php?s=&postid=172839[/IMG][/quote] piękny gratulacje !!!!
Joanna G Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 [quote name='Kooikerka']Mam pytanie : Czy ktoś z właścicieli pudelków będzie na wystawie 16-17 Czerwca w Szczecinie razem ze swoim Pupilem? :)[/quote] Ja na 100 % bede w Szczecinie ze swoja czarna pudliszonicą :)
Paula&Goofi Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 [quote name='Joanna G']Ja na 100 % bede w Szczecinie ze swoja czarna pudliszonicą :)[/quote] To wspaniale ! :) Napewno się zobaczymy :)
aneta Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 A ja proszę wystawiajacych o stawkę z Łodzi bo na ZK ich nie ma oraz uzupełnienie danych w wystawach 2007 na Klub Pudla !!!
Ewelinaa Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 [B]PUDEL miniaturowy -apricot, srebrny[/B] [B]PSY:[/B] Klasa otwarta: GASTON MORELOWA PERŁA Klasa weteranów: Champ. BU-BU MON CHERI ADOREA [B]Suki: [/B]Klasa Pośrednia: BELLA KUDŁATY KŁĘBUSZEK Klasa chamionów Champ. KRÓLOWA BONA JANTAROWA FUGA [B]PUDEL Toy[/B] [B]PSY[/B]: Kl Szczeniąt FINIGAN SNOW-ROF ERIC FOR CALETTO KISS ME KISS IZ CHERNO-BELOGO KINO KL Pośred DESPERADO EARL'S LEGEND Klasa otwarta SPIKE WIND ROSE CRISTA MINI Kl Cham Champ. FINIGAN SNOW FIN ROFI [B]SUKI;[/B] KL MŁO EMISSIA IZ RUSSKOGO DVORA kla champ Champ. NATALI NAGATO
.ania Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 [U][B]ŁÓDŹ:[/B][/U] Pudel duży (b,b,c) pies-młodzież :Querus White Envisan 1,dosk, Zw.Mł dalej nie wiem (bob junior? NDPwR?) wł. Justyna Konefał suka-otwarta: Black Beautiful Lady Niger Astrum 1,dosk, CWC, res.CACIB wł. Agnieszka i Mariusz Mieczyńscy suka championy: Samanta Szemrowicki Dworek 1.dosk, CWC, CACIB, NDSwR, BOB :loveu: wł. Magdalena Ernst Pogoda była koszmarna, jak zaczęło lać o 11 tak do końca wystawy nie przestało nawet na chwilę... :angryy: Szelma większość czasu spędziła w samochodzie. Nad ringiem głównym była zawieszona płachta, tylko szkoda, że w dziórki więc i tak wszyscy byli mokrzy. Sędziowanie sprawne, Pani Sędzina bardzo sympatyczna, dokładnie obejrzała i "obmacała" każdego pieka ;) Polecam na przyszłość. Do Organizacji wystawy również nie mam zastrzeżeń, nawet przyspieszyli finały. Do tego bardzo ładne dość duże puchary za BOB. Mimo pogody wystawa udana :) Dziękuję Marzenie i Coffe za miłe towarzystwo przy ringu, oby częściej :multi: [SIZE=3][COLOR=red]I tu mam też pytanie:[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=red]czy nie znalazł ktoś szczotki KW, drewniana podłużna z długimi igłami na białej gąbce? RING 24, leżała przy samiutkim ringu od strony sędziny.[/COLOR][/SIZE] [COLOR=black]Ania.[/COLOR]
aneta Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Mogę prosić o uzupełnienie stawki pudli ? PUDEL DUŻY BIAŁY, BRĄZOWY, CZARNY zrobione dzięki Magdzie :) PUDEL MINIATUROWY APRICOT, SREBRNY pies klasa otwarta GASTON Morelowa Perła apricot własność ? ocena ? pies klasa weteranów BU-BU MON CHERI Adorea (FCI) apricot Bohdan Gadomski ocena ? suka klasa pośrednia BELLA Kudłaty Kłębuszek apricot własność ? ocena ? suka klasa championów KRÓLOWA BONA Jantarowa Fuga apricot Irena Kempińska ocena ? PUDEL MINIATUROWY BIAŁY, BRĄZOWY, CZARNY pies klasa ? nazwa ? kolor ? własność ? ocena ? pies klasa ? nazwa ? kolor ? własność ? ocena ? pies klasa ? nazwa ? kolor ? własność ? ocena ? suka klasa ? nazwa ? kolor ? własność ? ocena ? suka klasa ? nazwa ? kolor ? własność ? ocena ? suka klasa ? nazwa ? kolor ? własność ? ocena ? suka klasa ? nazwa ? kolor ? własność ? ocena ? PUDEL ŚREDNI MORELOWY, SREBRNY suka klasa ? nazwa ? kolor ? własność ? ocena ? PUDEL ŚREDNI BIAŁY BRĄZOWY CZARNY pies klasa ? nazwa ? kolor ? własność ? ocena ? pies klasa ? nazwa ? kolor ? własność ? ocena ? suka klasa ? nazwa ? kolor ? własność ? ocena ? suka klasa ? nazwa ? kolor ? własność ? ocena ? suka klasa ? nazwa ? kolor ? własność ? ocena ? suka klasa ? nazwa ? kolor ? własność ? ocena ? pies klasa szczeniąt Finigan SNOW-ROFI ERIC FOR CALETTO biały Marcin Wilczek ocena ? pies klasa szczeniąt KISS ME KISS Iz Cherno-Belogo Kino kolor ? własność ? ocena ? pies klasa pośrednia DESPERADO Earl's Legen'd srebrny Katarzyna Raszkowska ocena ? pies klasa otwarta SPIKE WIND ROSE Crista Mini brązowy Krystyna Gniadek ocena ? pies klasa championów Finigan SNOW FIN ROFI biały Blanka Borowiec ocena ? suka klasa młodzieży EMISSIA Iz Russkovo Dvora kolor ocena ?własnośc ? ocena ? suka klasa championów NATALI Nagato apricot Lidia Michalska ocena ? :cool3:
beta Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Pudel średni morelowy, srebrny Suka klasa otwarta ZOLOTAYA PECTORAL Graal Mł.Ch.Pl - wydaje mi się, że dostała wszystko co mogła, 1 doskonała, CWC, CACIB, NDSwR , BOB Pudel średni biały, brązowy, czarny Psy klasa otwarta TOMCAT KAMEWEDA biały Psy klasa championów Champ TI AMO NERO SABADIANA Mł. Ch. Pl czarny Suka klasa młodzieży TAMMY MAY ZŁOCISTY JASTURN czarna 1, dosk , Zw.Mł i nie wiem co dalej pewnie NJwR. Suka klasa pośrednia ASKIA DER SHWARZE TRAUM czarna Mł.Ch. Pl, VDP, MŁ.Zw.Św 06. 1.dosk, CWC, CACIB, NDSwR i nie wiem co dalej COFFE BROWN TESCHIRO brązowa 2, doskonała Lało tak mocno, że nie wiem kto wziął rasę w średniakach. Zeszłyśmy z ringu mokre i szybko do samochodu. Swoja drogą to nasza pierwsza wystawa w deszczu :D i było całkiem ok. Kawa nie do końca była zadowolona z oględzin sędziny z racji deszczu, zabrała sie od razu do macania ;-). A moja suka woli najpierw pogadać ;). Dziękujemy za towarzystwo przy ringu. Pudel miniaturowy biały, brązowy, czarny Psy klasa pośrednia SUMMER TIME LINDEZ Mł.Ch.Pl czarny Klasa otwarta STOP – PRESS LIERAUS SIMFONIJA brązowe Klasa Championów Champ. KONEK GOROBYNOK IZ ZIMNIH GREZ Ch.Sk. biały Suki Klasa pośrednia MISS NEGRY OD LALANKI Mł. Ch. Pl czarna SARA SZEMROWICKI DWOREK Mł. Ch. Pl biała Klasa otwarta MATRICA LIERAUS SIMFONIJA czarna Klasa championów Champ. POWER OF LOVE LINDEZA/FCI/ Mł. Ch. Pl, Ch. Rus, Ch RKF. czarna
.ania Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 W miniaturach BOS Champ. KONEK GOROBYNOK IZ ZIMNIH GREZ Ch.Sk. biały BOB MISS NEGRY OD LALANKI Mł. Ch. Pl czarna Sredni ASKIA DER SHWARZE TRAUM czarna Mł.Ch. Pl, VDP, MŁ.Zw.Św 06. 1.dosk, CWC, CACIB, NDSwR i BOB, IVBOG Toy: DESPERADO EARL'S LEGEND 1dosk CWC Champ. FINIGAN SNOW FIN ROFI 1dosk CWC CACIB NDPwR BOB W dużych dopisałam właścicieli. Więcej wyników niestety nie pamiętam. ANIA.
MagicJohnson Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Aniu, [B][COLOR=red]GRATULACJE[/COLOR][/B]!!! Jeszcze troche i juz Int CH.. :sweetCyb: :klacz: a foteczki Szelmusi beda??? :hmmmm: :iloveyou:
Sonya-Nero Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 [COLOR=black][FONT=Verdana]Gratulacje dla wszystkich wystawiających się w ekstremalnych warunkach w Łodzi :klacz: [/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana][COLOR=black][FONT=Verdana]Wyniki miniatur i średniaków cz-b-b i toyów: [/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]Pudel miniaturowy biały, brązowy, czarny[/FONT][/COLOR] [FONT=Verdana][COLOR=black]Psy [/COLOR][/FONT] [FONT=Verdana][COLOR=black]klasa pośrednia[/COLOR][/FONT] [FONT=Verdana][COLOR=black]SUMMER TIME LINDEZA FCI czarny: CWC, res. CACIB[/COLOR][/FONT] [FONT=Verdana][COLOR=black]Klasa otwarta[/COLOR][/FONT] [FONT=Verdana][COLOR=black]STOP – PRESS LIERAUS SIMFONIJA brązowe -nieobecna[/COLOR][/FONT] [FONT=Verdana][COLOR=black]klasa Championów[/COLOR][/FONT] [FONT=Verdana][COLOR=black]KONEK GOROBUNOK IZ ZIMNIH GREZ biały: CWC, CACIB, NDPwR[/COLOR][/FONT] [FONT=Verdana][COLOR=black]Suki[/COLOR][/FONT] [FONT=Verdana][COLOR=black]klasa pośrednia[/COLOR][/FONT] [FONT=Verdana][COLOR=black]MISS NEGRY OD LALANKI czarna: CWC, CACIB, BOB[/COLOR][/FONT] [FONT=Verdana][COLOR=black]SARA SZEMROWICKI DWOREK Mł. Ch. Pl biała: II dosk[/COLOR][/FONT] [FONT=Verdana][COLOR=black]klasa otwarta [/COLOR][/FONT] [FONT=Verdana][COLOR=black]MATRICA LIERAUS SIMFONIJA czarna- nieobecna[/COLOR][/FONT] [FONT=Verdana][COLOR=black]klasa championów [/COLOR][/FONT] [FONT=Verdana][COLOR=black]POWER OF LOVE LINDEZA FCI czarna: CWC, res. CACIB[/COLOR][/FONT] [COLOR=black][FONT=Verdana]Pudel toy[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]psy [/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]klasa szczeniąt [/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]Finigan SNOW-ROFI ERIC FOR CALETTO, biały- nieobecny[/FONT][/COLOR] [FONT=Verdana][COLOR=black]KISS ME KISS Iz Cherno-Belogo Kino, biały: WO[/COLOR][/FONT] [COLOR=black][FONT=Verdana]klasa pośrednia [/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]DESPERADO Earl's Legen'd srebrny: CWC[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]klasa otwarta [/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]SPIKE WIND ROSE Crista Mini czarny: CWC, res. CACIB[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]klasa championów [/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]Finigan SNOW FIN ROFI biały: CWC, CACIB, NDPwR, BOB[/FONT][/COLOR] [FONT=Verdana][COLOR=black]suki [/COLOR][/FONT] [COLOR=black][FONT=Verdana]klasa młodzieży [/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]EMISSIA Iz Russkovo Dvora, biała: Zw. Mł., NJwR[/FONT][/COLOR] [FONT=Verdana][COLOR=black]suka [/COLOR][/FONT] [COLOR=black][FONT=Verdana]klasa championów [/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]NATALI Nagato apricot: CWC, CACIB, NDSwR[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]Pudel średni biały, brązowy, czarny[/FONT][/COLOR] [FONT=Verdana][COLOR=black]Psy [/COLOR][/FONT] [COLOR=black][FONT=Verdana]klasa otwarta [/FONT][/COLOR] [FONT=Verdana][COLOR=black]TOMCAT KAMAWEDA biały: CWC, res. CACIB [/COLOR][/FONT] [COLOR=black][FONT=Verdana]klasa championów [/FONT][/COLOR] [FONT=Verdana][COLOR=black]Champ TI AMO NERO SABADIANA FCI czarny: CWC, CACIB, NDPwR :multi: [/COLOR][/FONT] [FONT=Verdana][COLOR=black]Suki [/COLOR][/FONT] [COLOR=black][FONT=Verdana]klasa młodzieży [/FONT][/COLOR] [FONT=Verdana][COLOR=black]TAMMY MAY ZŁOCISTY JASTRUN czarna Zw.Mł, NJwR. [/COLOR][/FONT] [FONT=Verdana][COLOR=black]klasa pośrednia[/COLOR][/FONT] [FONT=Verdana][COLOR=black]ASKIA DER SHWARZE TRAUM czarna CWC, CACIB,BOB, BOG-IV[/COLOR][/FONT] [FONT=Verdana][COLOR=black]COFFE BROWN TESCHIRO brązowa, dosk.2, res. CACIB[/COLOR][/FONT] [COLOR=black][FONT=Verdana]klasa weteranów[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]SHEILA ZŁOCISTY JASTRUN, czarna: dosk.1, BIS WETERANÓW-II :multi: [/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]Jestem taka dumna z mojej 12 letniej babci :loveu: , trudno jest konkurować z 8-letnimi weteranami ;) [/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]BIS WETERANÓW[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana][URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images22.fotosik.pl/109/3feb104e08d5d9cc.jpg[/IMG][/URL][/FONT][/COLOR] [FONT=Verdana][COLOR=black]BOG-IX[/COLOR][/FONT] [FONT=Verdana][COLOR=black][URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images21.fotosik.pl/261/4a70904f4306816a.jpg[/IMG][/URL][/COLOR][/FONT] [FONT=Verdana][COLOR=black]zdjęcia zapożyczone ze strony ZKwP w Łodzi[/COLOR][/FONT] [FONT=Verdana][COLOR=black]a szczególnie dumne jesteśmy z Bi-Bi[/COLOR][/FONT] [FONT=Verdana][COLOR=black]z duetu Reyes i Lucky'ego, ktorzy w niedzielę w Młodym Prezenterze zwyciężyli w Grupie Starszej oraz w porównaniu wywalczyli również Zwycięstwo Dnia :klacz: :cool2: [/COLOR][/FONT] [/FONT][/COLOR]
Gośka Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 BRAWO !!! Gratulacje dla wszystkich wystawiających się:multi: My powoli wracamy do "życia" i będę już częściej zaglądać do Was:cool3: ;). Wystawy odpuszczamy w tym roku, no chyba że może pod koniec roku gdzieś się pojawimy. Koniecznie wstawiajcie dużo dużo fotek, bo tęskno za wystawami.
.ania Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 [quote name='MagicJohnson']Aniu, [B][COLOR=red]GRATULACJE[/COLOR][/B]!!! Jeszcze troche i juz Int CH.. :sweetCyb: :klacz: a foteczki Szelmusi beda??? :hmmmm: :iloveyou:[/quote] Dziękuję za gratulacje :) Zdjęcia powinny być bo "wynajęłam" kolegę do robienia ;) z resztą zobaczysz ją już w sobotę i przy okazji dam Ci płytkę ze zdjęciami Joy'a z Dobrego Maista, bo kolenanka zrobiła ich całkiem dużo :multi: Ania.
MagicJohnson Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 hi hi.. super!! :multi: a ja sie namyslam o tym, zeby przywiesc Joy'a do Alytusa.. aby mogl sobie z pieskami sie pobawic..:p ale nie wiem jeszcze czy zostanie dla niego miejsca w aucie..:roll: :evil_lol: wiec chyba znowu zostanie smutny w domciu.. :placz: [I]a jakie plany o Palandze???:krolik:[/I]
Joanna G Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 [quote name='aneta'] PUDEL MINIATUROWY APRICOT, SREBRNY pies klasa otwarta GASTON Morelowa Perła apricot własność ? ocena ? pies klasa weteranów BU-BU MON CHERI Adorea (FCI) apricot Bohdan Gadomski ocena ? suka klasa pośrednia BELLA Kudłaty Kłębuszek apricot własność ? ocena ? suka klasa championów KRÓLOWA BONA Jantarowa Fuga apricot Irena Kempińska ocena ? :cool3:[/quote] Hihiiii nie wiedziałam ,że sprzedałam swoja Królowa Bonę dla Ireny :-o Królowa Bona Jantarowa Fuga ,własnośc Joanna Głogowska ocena doskonała ,lokata 1 , BOB ,CWC, CACIB
Guest Reyes Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Sonya-Nero - wielki gratulacje!!! Aleście zaszalały ! Shila stara ale jara - jeszcze z ringów nie zeszla jak widać!!!! Graaaatki!! Ps. Mam propozycje odn. wynikow wystaw ale napisze to w temacie klubu pudla. Pss. Masz może to zdjęcie co zrobiłaś na stole mnie i Laczka w wersji filcowatej? Pozdr
Oleniek Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 BELLA KUDŁATY KŁEUSZEK wł. Aleksandra Majka nasz debiut zakończył się oceną doskonałą I lokatą w klasie pośredniej i CWC - cokolwiek to wszystko znaczy - bo meandrów sędziowania wśród grup, klas itp itd jeszsze nie łapię:lol:
Sonya-Nero Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 [quote name='Reyes']Sonya-Nero - wielki gratulacje!!! Aleście zaszalały ! Shila stara ale jara - jeszcze z ringów nie zeszla jak widać!!!! Graaaatki!! Ps. Mam propozycje odn. wynikow wystaw ale napisze to w temacie klubu pudla. Pss. Masz może to zdjęcie co zrobiłaś na stole mnie i Laczka w wersji filcowatej? Pozdr[/quote] mam, ale nie w wersji filcowatej tylko na topielce :evil_lol: ;) proszę, będzie w najbliższym numerze "Mojego Psa" aż jedna linijka o Reyes i Luckym ;) [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images20.fotosik.pl/316/dfdb35b886e142ed.jpg[/IMG][/URL] ociekający wodą, ale jacy uchachani :multi: ;) [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images22.fotosik.pl/109/3d6049f2f32c7d6f.jpg[/IMG][/URL] [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images21.fotosik.pl/261/36786efa3f0bb642.jpg[/IMG][/URL] puchary w Łodzi były naprawdę ... reprezentacyjne :cool3:
Sonya-Nero Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 [quote name='Oleniek']BELLA KUDŁATY KŁEUSZEK wł. Aleksandra Majka nasz debiut zakończył się oceną doskonałą I lokatą w klasie pośredniej i CWC - cokolwiek to wszystko znaczy - bo meandrów sędziowania wśród grup, klas itp itd jeszsze nie łapię:lol:[/quote] gratuluję udanego debiutu :klacz: szkoda, że pogoda nie pozwoliła na robienie zdjęć i nawiązywanie kontaktów towarzyskich ;) każdy siedział w swoim namiocie, lub namiocie znajomych.
Recommended Posts