velvia Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Sobotni BOB suka Ch.Fin.Hot Gossip My Only One:ylsuper:
velvia Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 BoS Lt.Jch-Ch.Lv-By Isabele Juodasis Smaragdas ciekawostka kl.veteranów.Wielkie Brawa. Bob Fin.Ch. Apricot Dollar's Don Wilhelm
aneta Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Weteran wg. nowego regulaminu wystaw w Polsce ma prawo iść o BOB-a na równi z BOS i NJwR. Ale o BOS jeszcze nie może, może niedługo też tak będzie, poszaleję wtedy z moją Queenie :cool3:
velvia Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 i piękne dużaki ,sami nasi znajomi bywalcy Polskich wystaw.Danvik Magick Jonson w dorosłej fryzurze na I planie
Sonya-Nero Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 Velvia - no wreszcie się pochwaliłaś ;) Brawa dla Fiolki :klacz: :klacz: :klacz: i dziękujemy za miłe słowa o Barbie :) W necie są jeszcze zdjęcia Karen Kratt: http://pilt.delfi.ee/album/15746/?page=1 W niedzielę była wystawa o "Puchar Wilna" i zwycięzcy młodzieży, res. CACIB, CACIB oraz zwycięzcy rasy otrzymywali miniaturki pucharków :-)
Śnieżynka Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Hej ma ktos z was pełne wyniki Pudli Duzych razem z fotkami ?? bardzo ładnie bym prosiła :)
Guest Reyes Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 A moge się pochwalić swoim małym sukcesikiem - skoro niemam /JESZCZE/ pudla to może być jedyna szansa. Dzięki uprzejmości Eli i Anety miałam przyjemność wystartowac dzisiaj z LUCKY LARRY per Laczkiem w JH i udało nam się znaleźć na drugiej lokacie. Powiem szczerze ze na całą moją krutką kariere w JH z Laczkiem biega mi się najlepiej i serdecznie wam za niego dziękuje dziewczynki (:evil_lol: ).
MagicJohnson Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 nio i HOT NEWS z Lotwy... : pudel duzy CH DANVIK MAGIC JOHNSON - CAC, CACIB, LW WINNER'07, BOB :bigcool: :laola: wiem jeszcze, ze RUSH MIX RURIK - r.CACIB byly takze dwa juniory... ale niestety nie mam katalogu... pudelki w konkurencji finalowej nie zostaly odebrane...:placz: :roll: :oops: BIG 9 FCI - lhasa apso.. :cool1:
BiBi Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Reyes napisał(a):A moge się pochwalić swoim małym sukcesikiem - skoro niemam /JESZCZE/ pudla to może być jedyna szansa. Dzięki uprzejmości Eli i Anety miałam przyjemność wystartowac dzisiaj z LUCKY LARRY per Laczkiem w JH i udało nam się znaleźć na drugiej lokacie. Powiem szczerze ze na całą moją krutką kariere w JH z Laczkiem biega mi się najlepiej i serdecznie wam za niego dziękuje dziewczynki (:evil_lol: ). Jeszcze raz gratuluję:multi: :multi: :multi: To prawda, wystawianie Laczka, to wielka przyjemność, ja też go bardzo lubię wystawiać:loveu: choć przed oceną trzeba go zawsze wybiegać, bo ciągnie jak parowóz i jest nie wyżyty:evil_lol: Wczoraj też go rozsadzało, dawno nie był na wystawie. W ciągu jednego dnia zawarł więcej znajomości niż my przez trzy dni :crazyeye:
beta Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 A my chciałyśmy sie pochwalić naszym małym sukcesem. Coffe Brown Teschiro Ocena doskonała, Zwycięstwo Młodzieży, Najlepszy Junior w Rasie. Marzena Coffe i Zuzia
olaglowka Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 A Lisa De La Vega Raciborski Puch otrzymala CWC i rozpoczeła Ch.PL P.S. Chcialam wstawic zdjecia ale nie umiem :(
Sonya-Nero Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 Magic Jonshon – gratulacje :klacz: Gratulacje dla katowickich zwycięzców :klacz: Czekam na zdjęcia Reyes – gratulacje, super :multi: :klacz: Ale zaszaleliście :cool3: Laczek wczoraj poszalał, a dzisiaj w domu jest, jak to mówi moja siostra nie Laczek tylko Flaczek :lol: , cały czas śpi.
velvia Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Zaczynamy Katowice 2007 !,Dla tych co nie byli i dla wystawiających :multi: Na początek pudle duże .
Recommended Posts