Jump to content
Dogomania

wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Weteran wg. nowego regulaminu wystaw w Polsce ma prawo iść o BOB-a na równi z BOS i NJwR.
Ale o BOS jeszcze nie może, może niedługo też tak będzie, poszaleję wtedy z moją Queenie :cool3:

Guest Reyes
Posted

A moge się pochwalić swoim małym sukcesikiem - skoro niemam /JESZCZE/ pudla to może być jedyna szansa.
Dzięki uprzejmości Eli i Anety miałam przyjemność wystartowac dzisiaj z LUCKY LARRY per Laczkiem w JH i udało nam się znaleźć na drugiej lokacie.
Powiem szczerze ze na całą moją krutką kariere w JH z Laczkiem biega mi się najlepiej i serdecznie wam za niego dziękuje dziewczynki (:evil_lol: ).

Posted

nio i HOT NEWS z Lotwy... :

pudel duzy
CH DANVIK MAGIC JOHNSON - CAC, CACIB, LW WINNER'07, BOB :bigcool: :laola:

wiem jeszcze, ze RUSH MIX RURIK - r.CACIB
byly takze dwa juniory... ale niestety nie mam katalogu...

pudelki w konkurencji finalowej nie zostaly odebrane...:placz: :roll: :oops: BIG 9 FCI - lhasa apso.. :cool1:

Guest Reyes
Posted

Brawa Johnson :multi: :multi: :multi:

Posted

Reyes napisał(a):
A moge się pochwalić swoim małym sukcesikiem - skoro niemam /JESZCZE/ pudla to może być jedyna szansa.
Dzięki uprzejmości Eli i Anety miałam przyjemność wystartowac dzisiaj z LUCKY LARRY per Laczkiem w JH i udało nam się znaleźć na drugiej lokacie.
Powiem szczerze ze na całą moją krutką kariere w JH z Laczkiem biega mi się najlepiej i serdecznie wam za niego dziękuje dziewczynki (:evil_lol: ).

Jeszcze raz gratuluję:multi: :multi: :multi:

To prawda, wystawianie Laczka, to wielka przyjemność, ja też go bardzo lubię wystawiać:loveu: choć przed oceną trzeba go zawsze wybiegać, bo ciągnie jak parowóz i jest nie wyżyty:evil_lol: Wczoraj też go rozsadzało, dawno nie był na wystawie. W ciągu jednego dnia zawarł więcej znajomości niż my przez trzy dni :crazyeye:

Posted

A my chciałyśmy sie pochwalić naszym małym sukcesem.
Coffe Brown Teschiro
Ocena doskonała, Zwycięstwo Młodzieży, Najlepszy Junior w Rasie.

Marzena
Coffe i Zuzia

Posted

Magic Jonshon – gratulacje :klacz:

Gratulacje dla katowickich zwycięzców :klacz:
Czekam na zdjęcia

Reyes – gratulacje, super :multi: :klacz:
Ale zaszaleliście :cool3:

Laczek wczoraj poszalał, a dzisiaj w domu jest, jak to mówi moja siostra nie Laczek tylko Flaczek :lol: , cały czas śpi.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...