Sonya-Nero Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 aneta napisał(a):Joasia - wyluzuj ;) Wystawy to zabawa, raz na wozie :razz: raz pod wozem :evil_lol: Właśnie... wystawy to tylko zabawa... i trzeba się dobrze bawić :cunao: ;) Aneta jesteś niezawodna, wyniki z Katowic już na stronie Klubu Pudla :thumbs: A w Katowicach już drugi raz z rzędu obsługa ringowa nie była przygotowana i nie miała zielonego pojęcia o co chodzi na wystawach :cool1:
aneta Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Zgadza sie Sonya Nero , ja myślałam, że przynajmniej na międzynarodówce gospodarz ringu zna aktualizację regulaminu wystaw :crazyeye: Ewa Pawlakowa musiała uswiadomić obsłudze, ze zgodnie z regulaminem najlepszy weteran idzie o BOB-a. A imprezka po Katowicach była u mnie niezła :evil_lol: Mało pamiętam jak doszłam do łóżeczka w niedzielę :lol: . A co do wyników, mam juz typy na Legionowo ;) Staweczka na stronce ;)
Sonya-Nero Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 No widocznie przy każdej wielkości stosowano inne zasady :evil_lol: bo w sukach średniakach młodzieżówa i weteranka były porównywane o najlepszą sukę w rasie, wygrała młodość ;) w związku z czym Szilenka została skasowana z uczestnictwa o rasę:evil_lol:
Guest Reyes Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Sonya-Nero napisał(a):No widocznie przy każdej wielkości stosowano inne zasady :evil_lol: bo w sukach średniakach młodzieżówa i weteranka były porównywane o najlepszą sukę w rasie, wygrała młodość ;) w związku z czym Szilenka została skasowana z uczestnictwa o rasę:evil_lol: EEeeeee tam ktoś się chwalił że weteran dostał CWC :evil_lol:
aneta Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Sonya-Nero napisał(a):No widocznie przy każdej wielkości stosowano inne zasady :evil_lol: bo w sukach średniakach młodzieżówa i weteranka były porównywane o najlepszą sukę w rasie, wygrała młodość ;) w związku z czym Szilenka została skasowana z uczestnictwa o rasę:evil_lol: Oj kłania się regulamin wystaw :shake:
Joanna G Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 No dziewczyny wyluzowałam i dzisiaj pojechałam do Berlina :) I wracamy z efektem nadstepującym Miss Negry od Lalanki CAC i Res.Cacib,Cacib oczywiście nasza konkurentka po rodzinie Miss Mercedes od Lalanki :lol: Fotek mam kilka ,obiecuje że napewno je wstawię .A teraz do do zobaczenia w Opolu :)
Sonya-Nero Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 Gratulacje :klacz: a jak poszło pozostałym pudlom z Polski? :) ...a na przeciwległym końcu Europy nasza Barbie wygrała klasę młodzieży - i od wczoraj jest Młodzieżowym Championem Rosji, a tak przy okazji ;) wygrała jeszcze BOB i BIG-III :Cool!:
Joanna G Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Sonya jak poszlo pozostałym nie wiem ,ja jechałam wcześniej do domu ,ale postaram sie dowiedziec jutro ,to napewno napiszę. Wielkie gratulacje dla Barbie :multi:
Joanna G Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Najnowsze wiesci z Berlina Askia der Schwarze Traum - Res.Cacib Spike Wind Rose Crista Mini - Cacib Dziewczyny gratuluje
velvia Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Gratulację dla wszystkich. Ale szaleją nasze pudle zagranicą
IraKa Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 :klacz: Brawo dla wszystkich a to dopiero początek sezonu:-o Asia nie ociągaj się zbyt długo z tymi zdjęciami:p
Joanna G Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 IraKa obiecuje ,że jutro te foty beda na forum .Musze je zmniejszac ,a boję sie ,że jak się za to dzisiaj zabiore ,to lupy beda musiały pójśc w ruch :megagrin:
Joanna G Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Obiecane foty Miss Mercedes od Lalanki Miss Negry od Lalanki
Guest Reyes Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 :terazpol: POLSKA - BIALO-CZERWONI [SIZE=2]:terazpol: Gratulacje dziewczynki - spisałyście się !!!
Joanna G Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 I jeszcze 2 foty obcych pudli ,ale zabijcie mnie nie wiem co to za pudle ,bo to mój mąz ganiał z aparatem :)
.ania Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 LEGIONOWO 31.03-01.04.2007r: Pudel duży (b,b,c) klasa chmpionów-suki Samanta Szemrowicki Dworek 1dosk CWC, BOS, BOB IIBOG :loveu: Pudel miniaturowy (b,b,c) klasa otwarta-pies Konek Gorbunok iz Zimnih Grez 1dosk CWC, BOB championów Kudos Lexus 1dosk, CWC klasa otwarta-suki White Dream Meus Amicus ??? Pudel miniaturowy (s,a) klasa pośrednia-psy Dante Alighieri Eavl's Legend- 1dosk CWC BOS BOB Pudel średni (b,b,c) klasa młodzieży- suki Coffe Brown Teschiro 1dosk CWC BOS BOB- ukończyła Mł.CH.PL Pudel średni (s,a): klasa pośrednia-suki Zolotaya pectoral Graal 1dosk CWC BOS BOB- ukończyła CH.PL Pudel toy: psy klasa młodzieży- Canmoy's Luv me a Lot 1dosk, Zw.Mł, BOBJ, BOB suki: klasa pośrednia: Babay Partnon-??? klasa championów: Natali Nagato 1dosk, CWC, BOS GRATULACJE :multi: zdjęcia wstawię jutro Ania.
Sonya-Nero Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 Gratulacje :klacz: :klacz: :klacz: Gratulacje dla nowej młodzieżowej i dorosłej championki :klacz: :-) A kto sędziował pudle?
velvia Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Bardzo dziękujemy:multi: Niestety fotek nie mamy ,zupełnie nie było czasu:placz:Aniu w Tobie nadzieja Pudle sędziowała ;Pani Iwona Urbanowska
Sonya-Nero Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 velvia napisał(a):Bardzo dziękujemy:multi: Niestety fotek nie mamy ,zupełnie nie było czasu:placz:Aniu w Tobie nadzieja Pudle sędziowała ;Pani Iwona Urbanowska .... a ja coś wypatrzyłam jednak w internecie :evil_lol: :razz:
MagicJohnson Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Magdo, GRATULACJE !!! Calusy Szelmusi :Rose: :happy1: czekam na zdjecia.. :fadein: A my z Joy'em takze bylismy na wystawie w LV.. Spec. 9 FCI grupy :hand: Sedzia - Maciej Kozber Danvik Magic Johnson - LV CAC, SBOB, SBIS-4 !!! :laola:
velvia Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 [quote name='MagicJohnson']Magdo, GRATULACJE !!! Calusy Szelmusi :Rose: :happy1: czekam na zdjecia.. :fadein: A my z Joy'em takze bylismy na wystawie w LV.. Spec. 9 FCI grupy :hand: Sedzia - Maciej Kozber Danvik Magic Johnson - LV CAC, SBOB, SBIS-4 !!! :laola: Wielkie Gratulacje:laola:
Recommended Posts