NINSANNA Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Witam wszystkih poodlefanow i zapraszam do moego web-situ. Do obejrzenia gotov report po najwienkszej wystawe psow w Rossii - EURASIA. Katalog, wyniki, 420 fot (wielki 124, maly 80, miniature 126, toy 90 fot). Zycze wszystkim przyjemnego oraz pozytecznego ogladania! Przypomina adress www.latin.ru/monomakh
olaglowka Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 A ja wczoraj z moja suczka - Lisa De La Vega Raciborski Puch FCI bylam na wystawie w Gratzu (Austria) i bedac pierwszy raz w "doroslej"klasie otrzymalysmy CACA i CACIBA :)
Guest Reyes Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Gratulacje Olu !!!! :multi: Widzimy się w piątek na beaglach?
olaglowka Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Reyes napisał(a):Gratulacje Olu !!!! :multi: Widzimy się w piątek na beaglach? Na jakich beaglach?? na sealyham terrierach :) Dziekuje za gratulacje :lol:
Sonya-Nero Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 Gratulacje :klacz: no młodzież toyowa idzie ostro do przodu ;)
olaglowka Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 zdjecia postaram sie wkleic juz niebawem, tylko je musze dostac od znajomych :)
Guest Reyes Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 olaglowka napisał(a):Na jakich beaglach?? na sealyham terrierach :) Dziekuje za gratulacje :lol: No ja jestem na Beaglach ale jak skończe do podskocze do Ciebie :)
aneta Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Wyniki Przemysl - Jarosław 10-11.03.07 sędzia Piotr Król Pudel miniaturowy czarny Psy Klasa młodzieży CAREWICZ ROSJI Czarna Fuga - Zwyc. Młodz. Zwyc. Rasy Klasa championów CROSHKA BRAD PITT - nieobecny Pudel miniaturowy srebrny apricot Suki - Hündinnen klasa szczeniąt NN (suka z dodatku katalogu, niestey nieujęta w spisie) ? Klasa otwarta ARABELLA Złoty Klejnot - CWC, NSwR, Zw. Rasy CASSANDRA Karmazynowy Błękit - nieobecna Pudel Średni-Srebrny,Apricot - Klein Pudel-Silber,Apricot Suki Klasa championów FLIRT SAD ZOLOTAYA PECTORAL - nieobecna FCI 172 - Pudel Toy Suki Klasa młodzieży ARI ARABESKA DANCING BABY DOLL - Zw. Młodz, Zw. Rasy Wybory grupy młodziezy robili tylko w niedzielę :crazyeye: więc nie wiem kto został , podejrzewam, że miejscowi i ewentulanie biała toyk'a bo Grupę IX wziął bichon z Ukrainy - więc ci zostawali do niedzieli. BOG- bichon frise, II - papillon, III - boston terier
pati Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 aneta napisał(a):Wyniki Przemysl - Jarosław 10-11.03.07 sędzia Piotr Król Pudel miniaturowy czarny Psy Klasa młodzieży CAREWICZ ROSJI Czarna Fuga - Zwyc. Młodz. Zwyc. Rasy wielkie gratulacje. Sliczny Carewiczku :B-fly:
olaglowka Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Reyes napisał(a):No ja jestem na Beaglach ale jak skończe do podskocze do Ciebie :) Może jednak bede na beaglach :) Gratulacje za Jarosław
Sonya-Nero Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 Gratulacje dla jarosławskich zwycięzców :klacz: :klacz: :klacz: Gratulujemy Carewiczowi pierwszego bobka ;) :-) Wybory BIS Juniorów w Jarosławiu.... ciekawy sposób na wstępną eliminację konkurencji z ringu :evil_lol: :mad: :roll:
Sonya-Nero Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 A my też się co nieco pochwalimy ;) Wyniki toyków z Wilna: sobota, sedzia Zwi Kupfenberg psy klasa championów LT CH ELFIN SYMPHONY INCOGNITO SIDABRINE KULKA - CAC, CACIB, Zw. Litwy, BOS RUS JCH, FIN, LV, EST CH MAGICSTAR LOVE ON PUYMERAS -res. CACIB suki klasa pośrednia SALINA WESTEN BARBIE - CAC, CACIB, Zw. Litwy, BOB :multi: UP AND DOWN LIETAUS SIMFONIJA - II dosk. klasa championów 814 INT, LT, RUS CH SLAVJANKA IZ VOLZHSKOY SERENADY - CAC, res. CACIB niedziela, sędzia Tino Pehar psy klasa championów LT CH ELFIN SYMPHONY INCOGNITO SIDABRINE KULKA - CAC, CACIB, Zw. Pucharu Wilna, BOS RUS JCH, FIN, LV, EST CH MAGICSTAR LOVE ON PUYMERAS - res.CACIB suki: klasa szczeniąt BELOSVETIK KALINKA-MALINKA - wybitnie obiecująca klasa pośrednia [FONT=Arial]SALINA WESTEN BARBIE - CAC, CACIB, Zw. Pucharu Wilna, BOB :multi: [FONT=Arial]klasa otwarta [FONT=Arial][FONT=Arial]UP AND DOWN LIETAUS SIMFONIJA - CAC, res.CACIB [FONT=Arial][FONT=Arial]klasa championów [FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial]INT, LT, RUS CH SLAVJANKA IZ VOLZHSKOY SERENADY - CAC [FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial]no i trochę zdjęć [FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial]
Guest Reyes Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Brawa Ela! Oj coś mi mówi że Barbi przebije pare rekordów w zdobytych CACIB/ach...
cAROL Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 ALe napisałam dziwnie,nawet nie wiem dlaczego,przepraszam:oops:
velvia Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 My też tam byliśmy ,Wielkie brawa dla Barbi była naprawde bezkonkurencyjna:laola: i mini reportaż tych Najlepszych. Na początek Salina Westen Barbi
aneta Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Velvia i dla Ciebie i dla rudej dziewczyny duże BRAWA :loveu: :loveu: :loveu: Właśnie czytałam wyniki na planet poodle :lol:
velvia Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Bardzo dziękujemy ,to bardzo miłe.:loveu::loveu::loveu:
Recommended Posts