fidekangela Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Pudelki na światówce są w niedziele prawda? Yh...nawet nie wiecie jak żałuję ,że w ten dzień mnie nie ma . Chętnie popatrzyłabym sobie na te piękności :cool3:
bizab Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 ja w swojej kolekcji mam amatorskie moje zdjecia z klubowej wystawwy i w najblizszych dniach wstawie je sa piekne psy z właścicielkami
bizab Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 ok!!!! już:eviltong: :lol: wszystko wiem Trochę elegancji , parę kwiatków , włochate wykończenie, antenka na głowie , a buty mogą być na topie To będzie wspaniałe, tyle rad jeszcze nie dostałam tym bardziej że wszystkie były pełne humoru już jesteśmy gotowi liczę na wspaniałą przygodę i oczywiście miłe spotkanie z szanownymi PANIAMI PS. A jak Panie podeszły by do tematu zaznaczenia że reprezentujemy POLSKĘ. Wymieniam sie poglądami z hodowcami w Atlancie i tam nawet na stanowych wystawach przy stoliczku lub fetelu jest stanowa flaga oczywiście mała ale jest a jaki pomysł mają PANIE na ten problem ????
puli Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 bizab napisał(a): A jak Panie podeszły by do tematu zaznaczenia że reprezentujemy POLSKĘ. Wymieniam sie poglądami z hodowcami w Atlancie i tam nawet na stanowych wystawach przy stoliczku lub fetelu jest stanowa flaga oczywiście mała ale jest a jaki pomysł mają PANIE na ten problem ???? Wszystkie polskie pudle powinny mieć biało-czerwone kokardki/wstążeczki (moga być moherowe;) ). Kudłate sfilcowane przyjdą w niedzielę,żeby podziwiać kudłate strzyżone:p
Gośka Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 To my się postaramy o biało czerwone gumeczki:lol: Oj, puli ostrożnie podchodź z tymi sfilcowanymi, bo my (ja) mam "zboczenie" szczotkowe więc jak się dorwę mogę uczesać:evil_lol:, a nie wykluczone że jak w porę nie zareagujesz to możesz wyjść z pomponiastymi:lol:;), chociaż słuchajcie a może by tak te puli Puli obciąć w pompony bez rozczesywania, to by całkiem fajny średniak sznurowy wyszedł, nie?:eviltong:
puli Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Lepiej uważaj,żebym pudlastym gustownych dredów nie wykonała.... Mam pytanie: czy znalazłby sie ktoś,kto mógłby mnie zabrać w niedzielę z dwoma kudłami do Krakowa (może być do Katowic). Wystarczy jedno miejsce w aucie,bo jedna kudła moze jechac na podłodze a druga na kolanach.
Sonya-Nero Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 Pudel duży czarny, biały, brązowy psy championy: 14 Bliss Trine DE GRAND BRIGHTON KEEPSAKE Danvik EMPERADOR DENIS Diamond and Perls EVER LASTING LOVE Minaret PETIT PRINCE WHITE DU ROYAUME DE MA GALATEE Wirothi's PUSH N SNOW młodzież: 11 Danvik EXTREM Danvik MAGIC JOHNSON DEEP PURPLE Viva Forever DREAMS COME TRUE Viva Forever KENNEDY SWEET MASTERPIECE NINIHILLS REASON TO GO GET EM Samarcanda ITALIANS DO IT BETTER otwarta: 11 CAPO DI TUTTI CAPI Nontiscordardine Dawin MIGHTY KNIGHT PRINCE GREZ Zirka Antares PRINCE OF BLACK MISTRAL TRAVIS pośrednia: 9 ABRAXAS WHITE XANDRAS HECTOR Marco Bohemica RUSCH MIX RURIK Samarcanda WILLI WONKA szczenięta: 0 weterani: 2 CASANOVA Marco Bohemica suki: championy: 15 CUMA FATIMA Nontiscordardine MADONNA'S BEST OF Viva Forever SAMANTA Szemrowicki Dworek Samarcanda DANCE WITH A STRANGER Samarcanda NUOVA OSSESIONE XENA von Montevideo młodzież: 12 ABIGAIL JOLLIE FRIZETTES CURONIAN SPIT ACAPELLA DIE VICENZA KOHINOOR SWEET MASTERPIECE Leankas ANGELINA Martina's LA CHICA WALZ Samarcanda ANGELHEART Shans Bizhu LIZETTA otwarta: 14 Samarcanda OVER THE RAINBOW pośrednia: 9 Hot Gossip JUST IN CASE Party - Line's KEEP MY STYLE Quane White SABINA AMI-RA Samarcanda COLOURS OF THE WIND szczenięta: 2 weterani: 0 Pudel duży morelowy, srebrny psy championy: 8 LUIS z Hauserova Království Pompano BALLROOM BLITZ młodzież: 2 CANTOPE MOUNTIE Le Papillion Goldstandart ARISTOKRAT SHOY otwarta: 3 LAMBERT z Hauserova Království pośrednia: 1 szczenięta: 1 weterani: 0 suki: championy: 11 NOT FOR SALE iz Volzhkoy Serenady Pompano FRENCH FASHION młodzież: 2 Volzhkiy Talisman CIRCEYA otwarta: 5 pośrednia: 1 NICOL SUNNY GIRL szczenięta: 0 weterani: 0
Sonya-Nero Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 Pudel średni czarny, biały, brązowy psy championy: 11 AEROSMITH von Nubbel Curlfinch CHAM Heirom's TWISTER Inapat's FLAMENCO LUCKY s Tsvetochnoy Polyany Pimlico BROWN JEANS San-Jo-Les UNGARO TI AMO NERO Sabadiana FCI młodzież: 6 Airy Arabeska COOL ABSENT Alkvalon ZAPADNY STIL Alkvalon ZVEZDNY VETER Canmoy's MATADOR Minarets LEGASY SPIRITED TAFI FORI Złocisty Jastrun otwarta: 10 ALEXIS Fantazia Brown ARIS Fantazia Brown FREE FAVOR of Beautyflake KARNAVAL s Tsvetochnoy Polyany Pimlico COFFEE'S TRILOGY TUT ENCH AMUN von der Hutzelschweiz pośrednia: 3 LUKAS Braunkönigin San-Jo-Les AUDI szczenięta: 1 weterani: 0 suki championy: 8 ANGEL'S KISS Top Coach KALINA s Tsvetochnoy Polyany San-Jo-Les FINITA TATIANA NERO Sabadiana FCI młodzież: 6 Aima Manueska BERGETTA GRACIA ASKIA der Schwarze Traum COFFIE BROWN Teschiro ESTRADNAYA ZVEZDA iz Doma Tajur TINA TURNER of Gottardo otwarta: 12 Alkvalon GALADRIEL ASARAH De Nigromanta DRILBU from The Devil's Advocate Karamugi AINT NO ANGEL KOLIBRI s Tsvetochnoy Polyany pośrednia: 4 AMAZONA De Nigromanta ANGELICA De Nigromanta szczenięta: 2 DREAM OF SECRET von Nubbel HELÉN FOR SAKKÉ Neraka weterani: 1 JOANE NOIRE Galaxy Zebulon Pudel średni morelowy, srebrny psy championy: 13 ADONIS from Golden Regia Aery's PRAETORIAN ARTUSH GREY z Nového Království SINAN von der Herbordsburg młodzież: 0 otwarta: 3 AGNUS DEI Banzette pośrednia: 3 SHANTYMAN'S CHARME von der Golden Venus Solnechnyi Lev GLINTVEIN BIBILOTT szczenięta: 0 weterani: 2 GOLDEN XENAMON Ytaner suki: championy: 3 młodzież: 1 O, MANON! Aurea Ytaner otwarta: 5 Balsons VANESSA REBECCA SYDNEY OPAL von Karat pośrednia: 4 CLEOPATRA from Golden Regia GRAAL Zolotaya Pectoral HOT CHILI PEPPER von der Hundisburg szczenięta: 0 weterani: 0
Sonya-Nero Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 Pudel miniaturowy czarny, biały, brązowy psy championy: 9 A' RUSSIAN DREAM Caspian Line`s BLUE BAYKAL KRASAVCHIK od Madam Sarmont Kroshka BRAD PITT Kudos LEXUS Merinos Favorite CRACK A CODE młodzież: 16 Airy Arabeska BRAKE ALL RULES FOR CHERISH BY JAGGER Velvet Garden Caspian Line`s CURLY MIRACLE CONTRE COUPE von Nubbel IMAGE OF SOLNES Only For you KEYRAN CHOCO NAKY Naky Kudos TIMEOUT NASREDIN iz Kazanskogo Hanstwa ZODIAK II iz Aloga Parusa otwarta: 8 Airy Arabeska PICASSO OVERNIGHT PAINTER RATZEBUTZ von der Hutzelschweiz pośrednia: 4 KONEK GARBUNOK iz Zimnyh Grez Kudos ABSOLUT szczenięta: 1 CAREWICZ ROSJI Czarna Fuga weterani: 0 suki championy: 11 CASSIE vom Schaukelpferdchen Caspian Line`s BLUEMARINA EVITA Asmodeusz Inapat's TROPICAL NIGHT LADY DUNJA VON DER Yburg Of Lovely Children TAKE IT AGAIN POVER OF LOVE Lindeza FCI młodzież: 13 Airy Arabeska BRILLIANT NIGHT AMALTEJA Lietaus Simfonija BAVAYIA Banzette Canmo's HAPPY CHIC MISS NEGRY od Lalanki MOYA VARIATSIA AMBITSIA NIAGARA iz Kazanskogo Hanstva otwarta: 13 Canmoy's CHIC QUIZ JUST CARRIE Bohemia Timothy Kertellas SECRET'S AND LIES pośrednia: 8 Country-Star MIGHTY MANOI JACQUELINE Bohemia Timothy MISS MERCEDES od lalanki MISS MIRA iz Kazanskogo Hanstwa RIVER OF LOVE Lindeza FCI SARA Szemrowicki Dworek szczenięta: 3 BREAKING NEWS of The Athenian Stars weterani: 0 Pudel miniaturowy morelowy, srebrny psy championy: 10 Sejcon Grey Gipsy XERXES X-TRA EDITION von der Salana młodzież: 9 otwarta: 8 pośrednia: 4 DANTE ALIGHIERI Earl's Legend szczenięta: 0 weterani: 1 suki: championy: 9 ENOLA MON CHERI Adorea KATARZYNA WIELKA Jantarowa Fuga SUN OF DIXIELAND MY DEAR DEBRA młodzież: 4 BIANCA BIBIANCA AL STAJSI GISELLE z Trianonu otwarta: 5 BORUSSIA ARGENT z Nového Království JOCELINE vom Reitenden Roland ULETTA von Kristallcolor pośrednia: 3 PRUZINKA iz Rozovih Snov szczenięta: 3 BELLA MIA BAJADERE von der Salana weterani: 1 ARLETA SILVER LADY MARGARET
Sonya-Nero Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 Pudel toy psy championy: 16 ABLE WILIAM Velvet Garden Charades LOVE AMERICAN STYLE Equerry's LATEST HIT R Luv's SECRET AGENT Smash JP JUBILATION Solnes A ROSE FOR NODDY Solnes RAIN MAKER Sporrens ALL OVER Tirkane ALL ABOUT ALFIE Whitney´s TOP DANCER młodzież: 5 APART AMIGO von der Salana otwarta: 11 Airy Arabeska NON STOP KASPER iz Chernogo-Belogo Kino SILVER ASCORT from Beautyfull White Dream Yamit Muskat Iliks YANKEE BOSS of Lubako pośrednia: 7 Aux Yeux Noirs REVOLUTION Merinos Favorite HELLO AGAIN Sawawhite's MR AIRYARABESKA Solnes DUBBEL RAIN szczenięta: 1 weterani: 2 Osmanthus KASHAIA suki championy: 11 Salina Westen CHERCHEZ LA FEMME WIGHTWONDER BLACK EYED PEA młodzież: 14 Elegant Stail RIKSY AIRY ARABESKA Jasenak CHILLIPEPPER LYKKEHUSET'S MADAME CASTAFIORE Salina Westen BARBIE Solnes BLACK BACARDI SUPREME LINE ARLANDA Zabavny Kolokolchik VALERINA otwarta: 14 IVONNA Moja Otrada SLAVJANKA CHERNAYA ZHEMZHUGINA Sextry Sugarpine's LILLE MY Tirkane MISCHIEF MAKER TRES BELLE iz Severnoy Imperii pośrednia: 5 Airy Arabeska FREELOVE UP AND DOWN Lietaus Simfonija szczenięta: 2 weterani: 1 EMMILI v. d. Questenberger Hoh
Sonya-Nero Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 stawki pudli ze względów technicznych zostały przeniesione do nowego tematu ;)
Gośka Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 puli napisał(a):Lepiej uważaj,żebym pudlastym gustownych dredów nie wykonała.... Puli to ja mam BOMBA pomysł:knuje: :cool3: Ty masz dwa dredziaste, ja mam dwa pudlaste, jeden mój dla Ciebie na dredy, a jeden Twój na pompony dla mnie:evil_lol: :bigcool: puli napisał(a):Mam pytanie: czy znalazłby sie ktoś,kto mógłby mnie zabrać w niedzielę z dwoma kudłami do Krakowa (może być do Katowic). Wystarczy jedno miejsce w aucie,bo jedna kudła moze jechac na podłodze a druga na kolanach My wracamy w poniedziałek i niestety nie w tą stronę:-(
IraKa Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Sonya-Nero napisał(a):stawki pudli ze względów technicznych zostały przeniesione do nowego tematu ;) Sonya-Nero coś się marnie starasz;) w naszym kolorze nic nie przybywa:roll: Chyba robisz to specjalnie abym padła trupem jak zobaczę całą stawkę:razz:
puli Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Gośka napisał(a):Puli to ja mam BOMBA pomysł:knuje: :cool3: Ty masz dwa dredziaste, ja mam dwa pudlaste, jeden mój dla Ciebie na dredy, a jeden Twój na pompony dla mnie:evil_lol: :bigcool: O.K. pogadamy w Poznaniu....:p
Betti Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Gośka napisał(a):Puli to ja mam BOMBA pomysł:knuje: :cool3: Ty masz dwa dredziaste, ja mam dwa pudlaste, jeden mój dla Ciebie na dredy, a jeden Twój na pompony dla mnie:evil_lol: :bigcool: Gośka, a które pudlaste oddajesz, co ???:mad:
Sonya-Nero Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 IraKa napisał(a):Sonya-Nero coś się marnie starasz;) w naszym kolorze nic nie przybywa:roll: Chyba robisz to specjalnie abym padła trupem jak zobaczę całą stawkę:razz: To nie ja :roll: , widocznie nie wszyscy chcę się ujawnić ;) , do stawki są wpisywane tylko pudle za zgodą właściciela / hodowcy / handlera.
IraKa Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Sonya-Nero napisał(a):To nie ja :roll: Akurat:evil_lol:
Sonya-Nero Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 aneta napisał(a):Widzę, ze staweczka sie rozrasta :lol: ale coś mi się wydaje, że to już ostatnie dodane pudle ;) , ale i tak jest ich sporo :multi:
Sonya-Nero Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 IraKa napisał(a):Akurat:evil_lol: :eviltong:
IraKa Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Sonya-Nero napisał(a)::eviltong: Nie wiesz, że za wystawianie języka Min. G. stawia do kąta:diabloti: A może ci co się nie ujawnili nie przyjadą:diabloti:
Sonya-Nero Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 Na szczęście Min. G nie ma nade mną władzy;) :lol: , ale mógłby się zająć tymi wszystkimi "dyslektykami" i tym podobnymi z forum :evil_lol: Przyjadą, przyjadą ;)
Sonya-Nero Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 A jeszcze "Nodik" przyjedzie, będziesz miała okazję wymacania go ;)
IraKa Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Tak, widziałam. Będzie też jego synek:multi: Pytanie tylko czy mi miejsca w aparacie wystarczy na te wszystkie piękności:roll:
Gośka Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 IraKa napisał(a):Pytanie tylko czy mi miejsca w aparacie wystarczy na te wszystkie piękności:roll: ... i czucia w rękach na te wszystkie macanki:lol: ;)
Recommended Posts