bizab Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 potwierdzam DANTE OCENA DOSKONAŁA LOK 3 MINIATUTY KLASA POSREDNIA /PES/ BYŁO CO OPIJAĆ PRZECIEŻ TO BRAZOWY MEDAL podzielę się też własnymi zdjęciami mimo że z niezbyt dobrego oświetlenia jakość jako pamiątka
bizab Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 na strinie Zk w poznaniu ogłoszone sa wszystkie oceny psów uczestniczacych w SWIATOWEJ WYSTAWIE PSÓW a to jest Dante nasze srederko dosłownie i w przenośni
bizab Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 nie wiem co jest ale nadal mam kłopoty wtawiam poprzez najechania na zdjecie w fotosiku wytnij i wklejam w dogomani wzystkie zdjecia obrabiam w programie gogle pikasso 2 gdzie mogę je poprawić i zmniejszyc do odpowiedniej wielkości natomoast wklejenie adresu strony nadal jest kłopotliwe wychodzi mały kwadracik i to wszystko dzieki za pochwały ale to tylko amatorskie zdjecia lubie sie w to bawić doradż w sprawie wstawiania bizab
Gośka Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 Bizab ale nigdzie nie ma krzyżyków, wszędzie są fotki, a że mianiturki to nie szkodzi, przecież każdy sobie kliknie i otworzy na pełną wielkość. Spróbuj kliknąć na tą miniaturkę, otworzy ci się zdjęcie w nowym oknie i kliknij na to zdjęcie z nowego okna prawym klawiszem, potem PROPERTIES i skopij link który wyświetli się ADRESS (URL) http://images3.fotosik.pl/285/4ba7e72eede32527.jpg czyli ten, wstaw go w obrazek i wyjdzie pełna fota
Recommended Posts