Qeeriefire Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 Witamy się ! :) Amoor jest śliczny, a to spojrzenie :loveu: Zapraszamy do nas. Quote
whiteterrier Posted March 16, 2012 Author Posted March 16, 2012 Berine agility i frisbee idzie nam na razie jako tako ;) żeby cokolwiek poćwiczyć musimy isc na stadion oddalony o jakiś 1 km. I nie zawsze się chce. Ale się staramy :diabloti: Collie witamy kolejnego gościa ! :loveu: Dziękujemy :cool3: Oczywiście, że wpadniemy :multi: Quote
HexaWHWT Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 Witamy się u Was :razz: Cóż by tu powiedzieć. Większość fotek widziałam ale jak byłby jakieś takie mi nie znajome to fajnie :loveu: Całusy od białasa no i pozdrowienia :lol: A teraz idę poczytać Twoją notkę :evil_lol: Quote
Oscar Patric Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 świetny jest:) pozdrawiamy i zapraszamy do Nas Quote
whiteterrier Posted March 18, 2012 Author Posted March 18, 2012 HexaWHWT napisał(a):Witamy się u Was :razz: Cóż by tu powiedzieć. Większość fotek widziałam ale jak byłby jakieś takie mi nie znajome to fajnie :loveu: Całusy od białasa no i pozdrowienia :lol: A teraz idę poczytać Twoją notkę :evil_lol: O witamy serdecznie ! :loveu: To teraz postaram się dodawać te zdjęcia co nie ma ich na blogu :cool3: Quote
whiteterrier Posted March 18, 2012 Author Posted March 18, 2012 unikatowydiament napisał(a):świetny jest:) pozdrawiamy i zapraszamy do Nas Dziękujemy ! :loveu: Oczywiście, ze wpadniemy ! :D Quote
whiteterrier Posted March 19, 2012 Author Posted March 19, 2012 No to kilka zdjęć białego :loveu: Może niedługo wybierzemy się na jakąś sesję. :cool3: I zapraszamy na nasz blog http://whitesterrier.blogspot.com/ :) Quote
whiteterrier Posted March 19, 2012 Author Posted March 19, 2012 Silky123 napisał(a):Piękny. :loveu: :loveu: Dziękujemy, staramy się :loveu: Quote
lasoa Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 jaki wesoly piesek:) Tez masz teraz problem z białym okryciem pieska - przez kurz? :) moj ciagle jest szary :D Quote
luna8585 Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 Piękny :)) Jak ja marzę żeby Friss tab biegała za piłką.... Quote
whiteterrier Posted March 26, 2012 Author Posted March 26, 2012 lasoa napisał(a):jaki wesoly piesek:) Tez masz teraz problem z białym okryciem pieska - przez kurz? :) moj ciagle jest szary :D U nas akurat kurz nie stwarza problemów, ale błoto, liście, deszcz.. I pies zaraz żółty :shake: Quote
whiteterrier Posted March 26, 2012 Author Posted March 26, 2012 luna8585 napisał(a):Piękny :)) Jak ja marzę żeby Friss tab biegała za piłką.... Dziękujemy i przy okazji witamy się :loveu: Trochę treningów i na pewno ujrzysz Friss biegającą za piłką :cool3: Quote
whiteterrier Posted March 26, 2012 Author Posted March 26, 2012 Trochę mnie nie było, ale przychodzę z nową serią zdjęć :loveu: Chciałabym przedstawić Wam spacerowo-naukowych-towarzyszy Amoora :cool3: [SIZE="4"][FONT="Arial"]Nela[/FONT] Jest psem mojej przyjaciółki Martyny. Jest kundelkiem, ale ja dostrzegam w niej coś z Basenji, szczególnie zmarszczki na głowie i chęć wygrzewania się w cieple :diabloti: Ma około 7-8 lat, jest średnio aktywna, ale gdy tylko się ją rozkręci to można z nią wiele zmajstrować. Jest naprawdę kochana :loveu: [SIZE="4"]Leno Jest psem w typie Field Spaniela. Ma ponad 2 lata. Jest bardzo kochany, jest moim ulubieńcem i strasznie go rozpieszczam. :loveu: Jest psem ludzi którzy mieszkają blisko pola, dlatego często go 'pożyczam'. Po spacerze zazwyczaj rozmawiam z panią która jest właścicielką Lena. Mówiła, że bardzo chciała mieć Setera, ale mają dzieci i bali się, że nie poradzą sobie z jego wychowaniem. I dlatego właśnie postanowili kupić Lena. No i teraz wszyscy razem. Nawet ja się załapałam :lol: Quote
Natalia&Cody Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 Super spacerek mieliście. Psy napewno szcześliwe. :D Quote
darii_iia Posted May 1, 2012 Posted May 1, 2012 Witamy się . ;) Śliiczny Amoor, b. lubię białaski. :loveu: A spacerek chyba jak najbardziej udany. :) Quote
Berine Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 Zdjęcia ze spacerku super! ; d Teraz czekam na jakieś aktualne (: Quote
HexaWHWT Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 Berine napisał(a):Zdjęcia ze spacerku super! ; d Teraz czekam na jakieś aktualne (: no właśnie :D Quote
HexaWHWT Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 Jej chyba chwalić nie można, bo jak się zaczęła rozkręcać to już tu nic nie dodaje, łeee! :???: Quote
whiteterrier Posted July 24, 2012 Author Posted July 24, 2012 (edited) Oj no trochę się zapuściłam przyznaję :roll: Mam nadzieję, ze jeszcze o mnie pamiętacie i mi wybaczycie :oops: A mam dla Was kilka nowości :D Największą pasją Amoora jest piłka, lubi wszystkie, ale najbardziej te duże :) A tu takie nasze z 'wystawy' ;) I reszta :p Edited July 24, 2012 by whiteterrier Quote
Ada_Mirra Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 hej hej :D wpadam do Was i widzę cudne zdjęcia :loveu: whiteterrier napisał(a): A tu takie nasze z 'wystawy' ;) "wystawy" czyżby kundelków? ;) Quote
whiteterrier Posted July 25, 2012 Author Posted July 25, 2012 Na razie nikogo nie ma, ale może ktoś nas odwiedzi XD Znacie Bryzę ? :cool3: Quote
whiteterrier Posted July 25, 2012 Author Posted July 25, 2012 Ada_Mirra napisał(a):hej hej :D wpadam do Was i widzę cudne zdjęcia :loveu: "wystawy" czyżby kundelków? ;) O witaaamy ! :loveu: Tak, ale były też psy rasowe lub w typie. :) Przedstawiającą daną rasę, nie było takich mieszańców ;p I była to wystawa charytatywna, komu się pies podobał dawał kasę :) Quote
Recommended Posts