Patik Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 Witamy i na pewno będziemy częstymi gośćmi :D jaki uśmiech http://i45.tinypic.com/2n7jote.jpg :loveu: Quote
whiteterrier Posted July 25, 2012 Author Posted July 25, 2012 Patik napisał(a):Witamy i na pewno będziemy częstymi gośćmi :D jaki uśmiech http://i45.tinypic.com/2n7jote.jpg :loveu: Witamy baaardzo cieplutko :loveu: To typowy uśmiech Amoora w czasie wyprawy na pole :D Quote
whiteterrier Posted July 25, 2012 Author Posted July 25, 2012 No to żeby nie było, ze nic nie dodaję, albo zaniedbuję galerię... :D Macie filmik, który przedstawia co robimy i czego się uczymy :) Jak widzicie Amoor ma swoje wizje na życie i nie zawsze robi to co ja chce.. Ale ćwiczymy nad tym i idzie nam coraz lepiej bo coraz częściej się skupia ! :D Jeszcze dwa miesiące temu na dworze nie słuchał mnie w ogóle... http://www.youtube.com/watch?v=oN58cFq8hK8 I parę zdjęć :) Quote
Ty$ka Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 Wpadamy z rewizytą, by Wam poprzeszkadzać :diabloti: Masz fajnego Amoora, już go widzę w różowych szelach :loveu: Naprawdę będzie w nich wyglądać bardzo samczo :razz: Quote
whiteterrier Posted July 25, 2012 Author Posted July 25, 2012 Ty$ka napisał(a):Wpadamy z rewizytą, by Wam poprzeszkadzać :diabloti: Masz fajnego Amoora, już go widzę w różowych szelach :loveu: Naprawdę będzie w nich wyglądam bardzo samczo :razz: Zapraszamy,zapraszamy lubimy jak nam ktoś przeszkadza :D Och dziękujemy :oops: Szeleczki świetnie będą pasowac do imienia... :evil_lol: Quote
Patik Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 Ale różowe w czerwone serduszka i różowa kokardka na grzywce :P:P Quote
phase Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 Dobry wiczór. :grins: Wpadamy do Was, bo banerek po prostu prosi o przybycie. :evil_lol: Będziemy wpadać z Żabulą częściej. :) Słodki ten białasek. :) Quote
whiteterrier Posted July 25, 2012 Author Posted July 25, 2012 Patik napisał(a):Ale różowe w czerwone serduszka i różowa kokardka na grzywce :P:P A może frytki do tego ? :D phase napisał(a):Dobry wiczór. :grins: Wpadamy do Was, bo banerek po prostu prosi o przybycie. :evil_lol: Będziemy wpadać z Żabulą częściej. :) Słodki ten białasek. :) A dzień dobry wieczór :eviltong: Banerek taki robiony na szybko, mam nadzieję że oddaje urok psa :D Miło nam gościć Ciebie i Żabulę ! :loveu: My tez oglądamy wasza galerię, słodki kudłaczek <3 Dziękujemy za miłe słowa :) Quote
Dzikie nieporadne Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 Jaki piękny west! Super filmiki robisz:loveu: Quote
Baton Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 Wpadłyśmy się przywitać :) Amoor jest genialny, a ostatni filmik...świetny :loveu: Muszę się pochwalić, że nawet chciało mi nadrobić wszystkie zaległości ;) Quote
whiteterrier Posted July 25, 2012 Author Posted July 25, 2012 Mada95 napisał(a):Jaki piękny west! Super filmiki robisz:loveu: Dziękujemy baardzo :loveu: Podwójnie :) Jeśli ktoś ma jakiś problem z filmikiem to może się do mnie zgłosić to mu zmontuje :eviltong: Quote
whiteterrier Posted July 25, 2012 Author Posted July 25, 2012 maryg22 napisał(a):Wpadłyśmy się przywitać :) Amoor jest genialny, a ostatni filmik...świetny :loveu: Muszę się pochwalić, że nawet chciało mi nadrobić wszystkie zaległości ;) Witamy baardzo cieplutko :loveu: Haha to taki najnowszy, pokazujący jak biały lubi się mnie nie słuchać :evil_lol: Ooo niezmiernie nam miło :D Quote
phase Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 whiteterrier napisał(a): A dzień dobry wieczór :eviltong: Banerek taki robiony na szybko, mam nadzieję że oddaje urok psa :D Miło nam gościć Ciebie i Żabulę ! :loveu: My tez oglądamy wasza galerię, słodki kudłaczek <3 Dziękujemy za miłe słowa :) Banerek naprawdę ładny ! ;) Dziękujemy i my. :) Quote
whiteterrier Posted July 25, 2012 Author Posted July 25, 2012 phase napisał(a):Banerek naprawdę ładny ! ;) Dziękujemy i my. :) W sumie na banerkach się nie znam, wzięłam fote dodałam napisy i ta dam ! :D Quote
whiteterrier Posted July 25, 2012 Author Posted July 25, 2012 A ja się Wam pochwalę, że mój psiur nauczył się turlaj się ! Wreszcie ! :D I to sam, jakoś przez przypadek ^^ I teraz smakołyki schodzą w mega szybkim tempie ! Macie może jakieś przepisy na psie ciasteczka? Byle nie z wątróbki bo Amoor nie może no i nie serowe bo nie lubi sera XD Quote
patusiove Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 Witamy się w Amoorkowej galerii. <3 Śliczne, białe cudo. ;** Quote
Patik Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 Witamy rano! Śliczny,mały,biały , ale nie ma różowych szeleczek:mad::diabloti: Quote
whiteterrier Posted July 26, 2012 Author Posted July 26, 2012 phase napisał(a):Brawo, brawo. :klacz: Dziękujemy, dziękujemy :D patusiove napisał(a):Witamy się w Amoorkowej galerii. <3 Śliczne, białe cudo. ;** Witamy, witamy bardzo cieplutko :D Ajć dziękujemy bardzo :loveu: Patik napisał(a):Witamy rano! Śliczny,mały,biały , ale nie ma różowych szeleczek:mad::diabloti: Dzień dobry :loveu: No niestety różowych szeleczek nie mamy, ale mamy niebieską i różową kokardkę... Potem dodam jego fotki w nich :diabloti: Quote
whiteterrier Posted July 26, 2012 Author Posted July 26, 2012 Ty$ka napisał(a):Gratulujemy :D Dziękujemy :loveu: Quote
Ty$ka Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 Ha! Mówiłam, że mu będzie ślicznie w różu :loveu: Cmok w nochalek ;* Quote
whiteterrier Posted July 26, 2012 Author Posted July 26, 2012 Ty$ka napisał(a):Ha! Mówiłam, że mu będzie ślicznie w różu :loveu: Cmok w nochalek ;* No naprawdę mu do ryjka :D Przekazany :loveu: A Amoor oddaje lizola w nosek ^^ Ada_Mirra napisał(a):biedny "konwers" :evil_lol: Na szczęście przywłaszczył go sobie tylko na 'sesję', to tak na podryw :razz: Quote
Recommended Posts