skrzeli Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Witam, Z nikłą nadzieją poszukuję DT dla wyrzuconego z auta małego młodego psiaka. Jest to typowy kundelek - na oko do 5kg, czarny podpalany, bardzo fajny do ludzi i zabawowy do psów, choć moich się początkowo wystraszył ;-) Na spacerach grzeczny, komunikatywny. Piesek jutro trafi na Rybną, bo obecnie nie możemy go niestety przygarnąć. Mamy dla niego karmę. Gdyby ktoś coś wiedział proszę o info. Taki cudak: Quote
AMIGA Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Bogowie jaki słodziak:-) Kiedy wreszcie przestaniemy czytac o takich historiach?? Quote
skrzeli Posted March 11, 2012 Author Posted March 11, 2012 AMIGA napisał(a):Bogowie jaki słodziak:-) Kiedy wreszcie przestaniemy czytac o takich historiach?? Słodziak jest bardzo grzeczny - człowieka nie odstępuje na krok, a przy tym szaleńczo merda ogonem. Próbuje się łapać za zabawki i czochra się z nimi. Boję się, że zginie w schroniskowym tłumie ;/ Takie historie to nasza polska codzienność ;/ dorota1 napisał(a):Mogę tylko podnieść wątek:shake: Dziękuję :) Quote
eliza_sk Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 Skrzeli, witaj ... to do mnie pisałaś. Daj znać co powie gmina. Quote
karusiap Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 dopiero dotarlam z moim netem;/ co z psiakiem Julcia?? Quote
skrzeli Posted March 13, 2012 Author Posted March 13, 2012 karusiap napisał(a):dopiero dotarlam z moim netem;/ co z psiakiem Julcia?? Mały jest na awaryjnym tymczasie u Asi (podawałaś jej kalendarze) za co wielkie dzięki. Czas ograniczony, więc dom pilnie poszukiwany!! Mam nadzieję, że Asia porobi mu piękne fotki i kogoś psiak chwyci za serce. Zapewniliśmy mu jedzenie, odrobaczenie, odpchlenie, ale jeszcze wszystkie szczepienia na naszej głowie, więc gdyby ktoś zechciał wspomóc jakimkolwiek groszem byłoby super. Wkrótce operacja Portosa, a to duuuuży wydatek, więc ciężko nam się domknąć z budżetem ;/ Quote
paoiii Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 Jak będą lepsze zdjecia i jakis tekst to pomogę ogłaszać :) Quote
skrzeli Posted March 14, 2012 Author Posted March 14, 2012 paoiii napisał(a):Jak będą lepsze zdjecia i jakis tekst to pomogę ogłaszać :) Dziękuję :) To ja się przypomnę jak będą lepsze fotki ;) Quote
skrzeli Posted March 16, 2012 Author Posted March 16, 2012 Oto Pako :) Mamy miesiąc na znalezienie domu. Quote
dorota1 Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 Cudny:loveu: A może by poprosić tamb, żeby go ogłosiła w Dzienniku Polskim, albo Foksie o ogłoszenie w Krakowskiej? Quote
skrzeli Posted March 17, 2012 Author Posted March 17, 2012 dorota1 napisał(a):Cudny:loveu: A może by poprosić tamb, żeby go ogłosiła w Dzienniku Polskim, albo Foksie o ogłoszenie w Krakowskiej? Byłoby fantastycznie !! Poproszę na wątku krakowskim:) Quote
dorota1 Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 Ja napiszę do tamb i poproszę. Tylko musimy pomyśleć o jakimś fajnym tekście. Quote
dorota1 Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 Tamb ogłosi Pako w Dzienniku. Musimy tylko ułożyć tekst. Napiszcie proszę coś więcej o nim, jak został znaleziony i jaki jest. Quote
skrzeli Posted March 18, 2012 Author Posted March 18, 2012 Nie wiem jak dziękować :multi: Dziś będę z nim na spacerku to wieczorem coś stworzę konkretnego. Quote
paoiii Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 Super wtedy ja ruszę także z ogłoszeniami bo zdjęcia są przecudne :loveu:! Quote
dorota1 Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Tekst i zdjęcia już poszły do tamb. Teraz tylko pozostaje nam cierpliwie czekać;) Quote
skrzeli Posted March 19, 2012 Author Posted March 19, 2012 dorota1 napisał(a):Tekst i zdjęcia już poszły do tamb. Teraz tylko pozostaje nam cierpliwie czekać;) Świetna wiadomość - dziękujemy z Pako po raz kolejny. Piesek jest bezproblemowy, radosny i ma zupełnie bezstresowe podejście do życia - naprawdę cudo :) Quote
DoPi Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 wrzuccie tu , albo do mnie na pw tekst ogłoszenia , bo zdjęcia sobie wezmę wątku i spróbujemy puścić w GW i w metrze Quote
dorota1 Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 DoPi napisał(a):wrzuccie tu , albo do mnie na pw tekst ogłoszenia , bo zdjęcia sobie wezmę wątku i spróbujemy puścić w GW i w metrze Fajnie by było.:loveu: Poniżej tekst: "Pako – wiernie czekał na swojego „pana”, jednak ten nie wrócił … Pako to jeszcze psie dziecko - został znaleziony przy jednej z dróg, gdzie spędził dwa dni czekając na powrót swojego pana, który go po prostu wyrzucił z samochodu. Nie opuszczał tego miejsca, gdzie po raz ostatni widział swojego człowieka. Cieszył się na widok innych osób, brał jedzenie, jednak z nikim nie chciał się oddalić. Trafił do domu tymczasowego, gdzie uczy się wiele o życiu z ludźmi, ale niestety może tam pozostać jeszcze tylko kilka dni, a potem trafi do schroniska, w którym może sobie nie poradzić. Waży około 7 kg, ma nie więcej niż rok. Jest niesamowicie otwarty, przymilny i komunikatywny. W domu jest bardzo grzeczny, cichy, nauczony czystości. Akceptuje inne psy – wszystkie zaprasza do zabawy. To pies dla ludzi w każdym wieku. Obecnie przebywa w Krakowie. Jest zdrowy, odrobaczony, zaszczepiony, posiada książeczkę zdrowia. Kontakt w sprawie adopcji: 667988225 ". Quote
skrzeli Posted March 20, 2012 Author Posted March 20, 2012 DoPi napisał(a):wrzuccie tu , albo do mnie na pw tekst ogłoszenia , bo zdjęcia sobie wezmę wątku i spróbujemy puścić w GW i w metrze dorota1 napisał(a):Fajnie by było.:loveu: Przefantastycznie by było zwłaszcza, że czas ograniczony. Dziękujemy DoPi !! A Pako w mieście się świetnie odnajduje - u weta super, w gościach bez zarzutu, mieliśmy nieprzyjemny incydent z większym psem - nieodpowiedzialny właściciel nie upilnował i nam trochę Małego potarmosił, ale wiecie on się niczym nie zraża. Otrzepał się, ogon w górę i do przodu :) Z dzieckiem 2-latkiem bezproblemowo - zaliże co najwyżej :) Jak najbardziej adopcyjny egzemplarz;) Quote
Recommended Posts