Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Times New Roman][FONT=Times New Roman]Lukier ma ok. 1 roku, jest wesoły, pogodny, skłonny do zabawy z innymi psami. [/FONT][/FONT]
[FONT=Times New Roman][FONT=Times New Roman]Przybłąkał sie do pewnej Pani, która niestety nie mogła go zatrzymać, gdyż ma już kilka psów. [/FONT][/FONT]
[FONT=Times New Roman][FONT=Times New Roman]Lukier nie sprawia raczej kłopotów ale lubi czasami poszczekać – takie psie, radosne dziecko. Może mieszkać z innymi psami, nie jest agresywny w stosunku do ludzi. Wszystkie się szybko nauczy – jest chętny do nauki i pojętny.[/FONT][/FONT]
[FONT=Times New Roman][FONT=Times New Roman]Taki psi dzieciak nie powinien mieszkać w schroniskowym kojcu.[/FONT][/FONT]
[FONT=Times New Roman] [/FONT]
[FONT=Times New Roman][/FONT]

• 2 weeks later...
Posted

Ja się na tym kompletnie nie znam , ale może ktoś mógłby zrobić mu ogłoszenia, może wtedy miałby szansę na znalezienie domu. Gdy sama miałam śliczną przybłędę której szukałam domu, na jednym z wątków przeczytałam że pies na dogomanii nie ma szans na znalezienie domu i to jest chyba prawda. U mnie ogłoszenia zrobione przez Aguchę poskutkowały i psica znalazła świetny domu.

• 2 months later...
  • 2 weeks later...