BajUla Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 tatankas napisał(a):Super,też tak myślę,że młodszy,ale zęby podniszczone,więc napisałam,że max 3 lata,dokładniej oceni wet.Dzięki za deklaracje.Dopisuję. Jaki nick na dogo ma właścicielka hoteliku???Zaraz wyślę pw :) Kochana dobre słowo jak najbardziej potrzebne :) Arlena ma nick boni, znajdziesz ją np u Tosi na wątku;) Quote
tatankas Posted March 7, 2012 Author Posted March 7, 2012 BajUla napisał(a):Arlena ma nick boni, znajdziesz ją np u Tosi na wątku;) Daj mi na pw wątek Tosi,bo nie ma nicku boni,są boni1 i inne,ale samej boni nie ma:( Quote
BajUla Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 tatankas napisał(a):Daj mi na pw wątek Tosi,bo nie ma nicku boni,są boni1 i inne,ale samej boni nie ma:( Ada, przepraszam:oops: Bonia...już na pw wysyłam Quote
LAZY Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Dopisz Ada 50 zł. od mojej przyjaciółki Gosi. Na razie jednorazowo. Quote
Joanna K. Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 [quote name='tatankas'] Jaki nick na dogo ma właścicielka hoteliku???Zaraz wyślę pw :) bonia http://www.dogomania.pl/threads/221295-Hotelik-DOGAN-k-Stargardu-niesiemy-pomoc-dla-psiak%C3%B3w-ze-schronisk Quote
tatankas Posted March 7, 2012 Author Posted March 7, 2012 Dzięki dziewczyny-wysłałam pw,mam nadzieję,że się pojawi. Boziu jeszcze tak expresowej akcji nie miałam,zadzwoniły,myślę sobie-podjadę i już odjechać nie mogłam,on taki słodki.Aż trudno uwierzyć,że udało nam się wszystko załatwić tak szybko w godzinę.Ja stałam w tym miejscu,gdzie psa złapała siostra LAZY z psem na smyczy i nie wiedziałam do ostatniej chwili,czy uda się coś znaleźć mu.Dzwoniłam prosiłam,tak jak LAZY i udało się.Dzięki dziewczyny,że jesteście,chyba serce by mi pękło,jak by trzeba było go puścić lub oddać w ręce hycla.Ale u nas w Policach właśnie tak jest często,jesteśmy pod toporem.Mam nadzieję,że coś się w końcu zmieni :( Quote
bonia Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Witam serdecznie z tej strony Arlena, Tołdi to przecudowny chłopczyk, całkowiecie pozbawiony agresji, zjadł kolacyjkę i grzecznie śpi w swoim kojcu ,nie szczeka nie warjuje bardzo ułożony młody kawaler. Postaram się na bieżąco zdwac relacje z jego pobytu ,fotki też wkleje. Proszę dzwonic ,pytac o każdej porze. Quote
BajUla Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 bonia napisał(a):Witam serdecznie z tej strony Arlena, Tołdi to przecudowny chłopczyk, całkowiecie pozbawiony agresji, zjadł kolacyjkę i grzecznie śpi w swoim kojcu ,nie szczeka nie warjuje bardzo ułożony młody kawaler. Postaram się na bieżąco zdwac relacje z jego pobytu ,fotki też wkleje. Proszę dzwonic ,pytac o każdej porze. Witam:lol:! Który salon zajął? Może ten po Lusi na szczęście?;) Słyszałam, że prezent na Dzień Kobiet sobie sprawiłaś?;) Quote
tatankas Posted March 7, 2012 Author Posted March 7, 2012 Będę dzwonić na pewno.Właśnie dostałam wiadomość od naszej pani Prezes,że toz Police daje 50zł stałej,50zł jednorazowej i karmę-mamy jaką dostaniemy od ludzi,ale zawsze to darmowa,tylko nie wiemy,czy będziemy mieć jak tą karmę dowieźć. Quote
sylwia637 Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Biedak straszny, chudy jak szkapa. Ale piękny jest. Jak coś to karmę tez damy (TOZ Police) jezeli lubi wogóle sucha. Najlepiej zeby jadł cos pożywnego np kurczaka i zeby go wet ogladnal. Quote
BajUla Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 tatankas napisał(a):Będę dzwonić na pewno.Właśnie dostałam wiadomość od naszej pani Prezes,że toz Police daje 50zł stałej,50zł jednorazowej i karmę-mamy jaką dostaniemy od ludzi,ale zawsze to darmowa,tylko nie wiemy,czy będziemy mieć jak tą karmę dowieźć. Ada, jak podrzucicie mi do centrum, ja dowiozę;) Quote
sylwia637 Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Kurcze szkoda ze wczesniej tej akcji nie bylo, bo Tosia pojechała do domu tymczasowego dzisiaj koło Stargardu, czyli niedaleko Reptowa. Koleżanka jakas karme by mogł wtedy podrzucić. ale kto wiedział. Quote
tatankas Posted March 7, 2012 Author Posted March 7, 2012 W sprawie weta będę jutro dzwonić i rozmawiać z Arleną,bo to konieczność. Quote
bonia Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 BajUla napisał(a):Witam:lol:! Który salon zajął? Może ten po Lusi na szczęście?;) Słyszałam, że prezent na Dzień Kobiet sobie sprawiłaś?;) hihi wieści się roznoszą :),Dokładnie tak Ula ,Tołdi zamieszkał w,, pokoiku"Lusi, może przyniesie mu szczęscie tak jak Luśce. Quote
LAZY Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Kolejna stała deklaracja dla Tołdiego od mojej mamy: 30 zł/mc. Co do karmy to czy w cenę pobytu u Ciebie Arlena nie wchodzi karma...przyznam, ze mówiłaś mi przez telefon ale ja tak byłam zaaferowana, że nie pamiętam. Chciałam podziekować Danusi ze Szczecinka, bo to do niej zadzwoniłam w pierwszej chwili z pytaniem o miejsce dla biedaka. A ona mi powiedziała, że jest koło nas sensowny i nie aż tak drogi hotelik, więc to również jej zasługa. Dopiero schodzą ze mnie emocje. Quote
wariusek Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Podaj mi nr konta na Toldiego.Nie moge wiele,ale 20 stalej jutro podesle. Quote
bonia Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 tak z karmą, postaram się zadbac o niego najlepiej jak potrafię. Quote
tatankas Posted March 7, 2012 Author Posted March 7, 2012 (edited) [quote name='LAZY']Kolejna stała deklaracja dla Tołdiego od mojej mamy: 30 zł/mc. Co do karmy to czy w cenę pobytu u Ciebie Arlena nie wchodzi karma...przyznam, ze mówiłaś mi przez telefon ale ja tak byłam zaaferowana, że nie pamiętam. Chciałam podziekować Danusi ze Szczecinka, bo to do niej zadzwoniłam w pierwszej chwili z pytaniem o miejsce dla biedaka. A ona mi powiedziała, że jest koło nas sensowny i nie aż tak drogi hotelik, więc to również jej zasługa. Dopiero schodzą ze mnie emocje. [quote name='wariusek']Podaj mi nr konta na Toldiego.Nie moge wiele,ale 20 stalej jutro podesle. Dzięki dziewczyny,zapisuję deklaracje.wariusek wyślę pw trochę później,teraz robię bazarki na toz,by było z czego nam płacić tą stałą ;) Zapłata za hotelik i tak będzie dopiero,jak Arlenka wyśle nam fakturę,więc się nie śpieszy :) Mamy już 195zł stałych-jeszcze 85zł brakuje-Kto się dorzuci!!! Deklaracje jednorazowe jak na razie zostawiam na weta. Edited March 7, 2012 by tatankas Quote
BajUla Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 No i nici z mojego wyjazdu... a już myślałam, że na kawę się załapię:evil_lol: Quote
izzamal Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 deklaruje 25 zł stałej poprosze nr konta na pw Quote
tatankas Posted March 7, 2012 Author Posted March 7, 2012 [quote name='izzamal']deklaruje 25 zł stałej poprosze nr konta na pw Dziękuję bardzo :) Zaraz porozsyłam,bo widzę,że towarzystwo niecierpliwe :) Mamy już 220zł stałych-jeszcze 60zł brakuje-Kto się dorzuci!!! Deklaracje jednorazowe -100zł(zarezerwowane na weta) Quote
sylwia637 Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Kurcze jaka fajna akcja. Oby szybko znalazł domek. Dla mnie najgorsze jest to ze taki skur.... co sie go pozbył chodzi sobie spokojnie po tej ziemi i ma wszystko w du... Nie obchodzi go los tego zwierzaka. Po prostu pozbywaja się zwierząt jak smieci. To sie nigdy nie skończy. Czy na takich gnoi nie ma sposobu? ach..........szkoda słow, zrobiłabym wszystko by dorwac takich debili Quote
tatankas Posted March 8, 2012 Author Posted March 8, 2012 Yana napisał(a):jednorazowo prześlę 30 zł, poproszę o konto Dzięki bardzo Yanusiu,to była akcja expresowa,nie mogłam się zastanawiać,czy będzie nas na niego stać,czy nie,ale wierzyłam,że cioteczki dogomaniackie pomogą,jak mogą:loveu::loveu::loveu: Quote
LAZY Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Hej z rana:) Dobre wieści kolejne 50 zł jednorazowo od koleżanki z pracy mojej mamy. Zaraz wyślę wszsytkie pieniążki ode mnie dla Tołdiego (łącznie 200 zł., w tym 100 stała deklaracja ode mnie, mamy i mojej siostry łącznie oraz 50 moja kolezanka i 50 moja mama). Moja siostra podejrzewa, ze zna tego psa. Co prawda jest to może malo prawdopodobne, bo kojarzy go z psem z naszego podwórka w centrum Szczecina ale może jednak. Spróbuj Arlena zawołać na niego Ziutek, zobaczymy czy zareaguje. Quote
Recommended Posts