Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 149
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nowi Państwo są Tosią zachwyceni. Obdarzyła ich ogromnym zaufaniem < co się stało z tym strachliwym i przerażonym psem ??? >, wskakuje na kolanka i chce być miziana. NIe myślałam że sprawy tak się potoczą. Jestem szczęśliwa. Naprawdę!!! :multi: :multi: :multi: Ale dalej tęsknię...:-(

Posted

Tośka zawojowała cały domek. Co dzień Państwo odkrywają nowe smaki Tośki i przyzwyczajenia / ostatnio pożerała kiwi z apetytem /. Jest kochana i rozpieszczana. W niedługim czasie planowana sterylka. Myślę że już czas przenieść Tosię do ,, adopcji szczęśliwie zakończonych ''. :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Tosia ma się znakomicie. :multi: Dostała nowe szeleczki, ponoć w których wyglada przecudnie.:evil_lol: Lepiej trafić nie mogła, to Ulka dzięki tobie, bo na mój nos miała jechać do Lęborka :shake: . Ale bym narobiła :shake: . A tak moje kochane ,,Tosi, Tosi łapci '' znalazło najlepszy domek pod słońcem, oprócz mojego oczywiście !!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Ciesze sie, ze Tosienka tak dobrze trafila.
Dobrze Beciu, zesmy sie wtedy zgadaly i ze nie dalas Tosi wczesniej do tego domu w Leborku, ze Maja sprawdzila domek w Lodzi, ktory sie okazal takim dobrym dla Tosi. Widocznie tak mialo byc.
Czekamy na zdjecia Tosi w nowych szeleczkach oraz na rejestracje Tosinych Panciow na dogomanii.

• 2 weeks later...
  • 1 year later...
  • 4 months later...
  • 1 year later...
Posted

To już 3 lata mija od adopcji, a państwo naszej Tosieńki ciągle pamietają o życzeniach....
Bardzo mnie to wzrusza....

Lawiny radości,
potopu miłości,
lampek migotania,

kolęd śpiewania.
Prezentów bez liku,
wiele kolędników
oraz Sylwestra do rana z lampką szampana!

Wesołych Świąt życzą Paulina Tomek i Tosia Sokołowscy.

ps.

zdjęcia Tosi są nieostre, niestety, nie potrafi spokojnie pozować
:)