Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jak pieknie wygląda z chusteczką na szyi :loveu:

Albiemu, podziwiam Cię z całego serca, że pomagasz psiakom ze schroniska w Orzechowcach. To bardzo trudny rejon Polski. Wiem coś o tym, bo mam tam trochę rodziny. O stosunku do zwierząt lepiej nie mowić :shake:

• Replies 149
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:roll: ulka18 proszę daj ja na allegro, ja nadal czekam na jakiś numer z allegro abym mogła się zarejetrować ....

Agat21 łatwo nie jest nie ma co się oszukiwać, ale łatwo mnie jak i reszty dziewczyn zrazić nie można. Proszę szukamy pilnie domu, Tośka wszystkim się podoba ale jak usłyszą, że na jedno oko nie widzi to jak do trędowatej. To nie jej wina tylko jakiegoś dziada, który jej to zrobił :angryy:

Posted

Agat21 nie mogę tego ukrywać, tym bardziej, że widać jak oczko jest mętniejsze w ciemnym swietle, wygląda jak z zaćmą. Pytałam weta czy można zrobić kosmetyke tego oka, ale niestety się nie da :(
Dzisiaj dałam koleżance z pracy zdjęcia Toski, aby pokazała w domu, z inna dziewczyna mam spotkac sie jutro, nie chce tracic optymizmu, ale jak jeszcze raz zobacze krzywą mine na chore oko, zaczne tracić wiare w ludzki rozsądek. To przecież nie koniec swiata jest ....