ANETTTA Posted March 21, 2012 Author Posted March 21, 2012 kolejny http://www.dogomania.pl/threads/225010-CAPRI-ofiara-bandziora-spod-Chynowa-POMOC-POTRZEBNA?p=18872875#post18872875 zapraszam Quote
_ogonek_ Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 ANETTTA napisał(a): Fundacja potrzebuje tez pomocy w ogłaszaniu psiaków Czy psiaki mają wątki na dogo? Na razie jestem trochę zawalona robotą,ale później, ktowie ;-) Quote
ANETTTA Posted March 21, 2012 Author Posted March 21, 2012 nie trzebaby na ich stronie szukac inf a tez sa czesto nie aktualne ...jakos trzeba sobie dac rade zreguły te co długo sa to juz zdrowe ...a reszte sie ludzie dowiedza jak zadzwonią Quote
Pliszka Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 Przelałam pierwszą bazarkową wpłatę dla Fiodora: 30zł. Proszę o potwierdzenie jak dotrze. Z góry dziękuję. Quote
_ogonek_ Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 troszkę szkoda, że Fundacja a strona nieco nieaktualna, ale rozumiem że brakuje czasu i ludzi - skądś to znam. Jestem u Fiodora, niestety tylko wirtualnie :( Quote
ANETTTA Posted March 23, 2012 Author Posted March 23, 2012 najpewniej i najszybciej działa chyba FB tam w miare sa inf które tu wam wrzucam a tu nowa bida fundacji bernardyn i EMIR Quote
ANETTTA Posted March 23, 2012 Author Posted March 23, 2012 Fiodor się opala czekamy na wózeczek Quote
Pliszka Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 [quote name='ANETTTA']Fiodor się opala czekamy na wózeczek Piękne psisko :) Quote
_ogonek_ Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 ANETTTA napisał(a):Fiodor się opala [...] łysolek :lol: Quote
sleepingbyday Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 oczka to ma zamknięte ;-). powiedzcie, bo tej informacji mi cały czas brakuje - czy zagrożenie życia mineło? Quote
ANETTTA Posted March 27, 2012 Author Posted March 27, 2012 cytuje Bernardyn Fundacja Zwierząt Skrzywdzonych hallo hallo! tu Fiodor we własniej osobie!, przepraszamy za brak aktualności ale nic specjalnego się nie dzieje, Fiodor lepiej a ja gorzej, dopadła mie jakaś paskudna grypa i leże w łóżku... Fiodor ma się badzo dobrze, już zupełnie się zaaklimatyzował, zgrał ze stadem, pilnuje(bo okazalo się ze ostry jest) nie przepada za odwiedzinami obcych. Jest takim prawdziwym psem podwórzowo gospodarskim, rano biegnie(tak biegnie) do gołębi, wszystkie rozgania az się kurzy, potem do koni, musi wszystkie policzyć i poustawiac, obszczekac Brega bo Brego lezy a juz pora wstać, no i to szczekanie, Fiodor uwielbia szczekac, głosić, alarmować, wzywac, warczec, gadać itp. cokolwik to znaczy ma byc dużo i głośno:) Ma facet wysokie mniemanie o sobie. Stan fizyczny niestety bez zmian, mięsnie nie podejmuja pracy, pęcherz lepiej, pies podtrzymaywany załatwia się sam pod drzewkami. Quote
monia&nero Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 w końcu dostałam kasę więc przelałam grosik dla Dzielnego Quote
sleepingbyday Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 o rany, nic nie rozumiem! które mięśnie nie podejmuja pracy, skoro on biega? i czy to niebezpieczne? wiem, ze wrzucacie tutaj info przeklejone z fb, ale czy ktoś tam może zadac te pytania? albo wynaleźć - raz na jakiś czas - odpowiednie info? Quote
arabiansaneta Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 Popieram, bo ja też nie rozumiem - jeśli może biegać, to czy dalej potrzebuje wózeczka? A jeśli potrzebuje, to jak to robi, że biega? Quote
ANETTTA Posted April 16, 2012 Author Posted April 16, 2012 z tego bazarku poleciała kasa http://www.dogomania.pl/forum/threads/225487-super-ceny-PROMOCJA-przejechany-beranradyn-liczy-na-wasza-pomoc-koniec-7-kwiecie%C5%84/page2 a tu troche dla was Wózek dla Fiodora dojechał. Pierwsza jazda! Quote
ANETTTA Posted April 16, 2012 Author Posted April 16, 2012 arabiansaneta napisał(a):Popieram, bo ja też nie rozumiem - jeśli może biegać, to czy dalej potrzebuje wózeczka? A jeśli potrzebuje, to jak to robi, że biega? widzisz fotki powyzej ...jak biega słodzik kochany Quote
Recommended Posts