Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 144
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie trzebaby na ich stronie szukac inf a tez sa czesto nie aktualne ...jakos trzeba sobie dac rade

zreguły te co długo sa to juz zdrowe ...a reszte sie ludzie dowiedza jak zadzwonią

Posted

cytuje

Bernardyn Fundacja Zwierząt Skrzywdzonych
hallo hallo! tu Fiodor we własniej osobie!, przepraszamy za brak aktualności ale nic specjalnego się nie dzieje, Fiodor lepiej a ja gorzej, dopadła mie jakaś paskudna grypa i leże w łóżku...
Fiodor ma się badzo dobrze, już zupełnie się zaaklimatyzował, zgrał ze stadem, pilnuje(bo okazalo się ze ostry jest) nie przepada za odwiedzinami obcych. Jest takim prawdziwym psem podwórzowo gospodarskim, rano biegnie(tak biegnie) do gołębi, wszystkie rozgania az się kurzy, potem do koni, musi wszystkie policzyć i poustawiac, obszczekac Brega bo Brego lezy a juz pora wstać, no i to szczekanie, Fiodor uwielbia szczekac, głosić, alarmować, wzywac, warczec, gadać itp. cokolwik to znaczy ma byc dużo i głośno:) Ma facet wysokie mniemanie o sobie. Stan fizyczny niestety bez zmian, mięsnie nie podejmuja pracy, pęcherz lepiej, pies podtrzymaywany załatwia się sam pod drzewkami.

Posted

o rany, nic nie rozumiem! które mięśnie nie podejmuja pracy, skoro on biega? i czy to niebezpieczne?
wiem, ze wrzucacie tutaj info przeklejone z fb, ale czy ktoś tam może zadac te pytania? albo wynaleźć - raz na jakiś czas - odpowiednie info?

• 3 weeks later...
Posted

arabiansaneta napisał(a):
Popieram, bo ja też nie rozumiem - jeśli może biegać, to czy dalej potrzebuje wózeczka? A jeśli potrzebuje, to jak to robi, że biega?

widzisz fotki powyzej ...jak biega słodzik kochany