Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 467
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Beata J. napisał(a):
biedna psinka :-(

Jejku, to nawet ten sam boks...

No ale teraz mogę powiedzieć, że sunia nie ma nawet dwóch lat...

Zdjęcia były robione bodajże w sierpniu.

Posted

Beata J. napisał(a):
co tak mało cioteczek odwiedza śliczną Lulę ?:mad:

Zauważyłam, że na moje wątki psów w potrzebie wchodzi ogólnie mało ludzi. No ale może to tylko przypadek? Tyle tu mamy psów, że pewno nie ma się co dziwić. :shake:

Posted

Lula pięknoto, gdzie twój dom???

Rybcia, moze jest jakas szansa na więcej zdjęć Lulki????? Na allegro spore zainteresowanie, ponad 600 wyświetleń, fajnie by było gdyby miała więcej fotek

Posted

Mam pytanie- czy tymczas wchodzi w gre?? To jeszcze nic pewnego, ale chce po prostu zapytac...Byloby to mieszkanko w bloku w Lublinie-wiem, ze to dosc daleko, ale jak narazie pytam tylko czy jest rozwazana taka ewentualnosc

Posted

Jasne, jak najbardziej tymczas wchodzi w grę!
Jakby była w domu, zrobiłoby się jej profesjonalne foteczki, umyłoby się ją i pokazało, jak się żyje w domeczku, napewno szybko znalazła by dom.

Przecież jest piękna, co nie?

Posted

Fajnie Rybcia, że nie śpisz :lol: . Czekałam aż odpowiesz, bo wolałam nie wyrywać się przed szereg. Oj pięknie by było gdyby tymczasik dla Lulki się znalazł. Taki piękny piesek na pewno znajdzie swój prawdziwy domek, ale pieknych fotek potrzebuje. Trzeba szczęściu dopomóc

Posted

Kurcze, Lula mi sie strasznie spodobala- jest taka bielutka:loveu: TYlko teraz musze przekonac moich wspolokatorow, bo oni raczej sa bardziej sklonni wziasc szceniaka, tylko sie zastanawiam kto bedzie po takim malym sprzatal kupki i sikanko co chwilke:mad:
A ja mam slabosc do psakow po przejsciach bo moj Elmo tez nie jest latwym psiakiem...ale i tak go kocham (a moze wlasnie dlatego):razz:
No to ja sie biore za:mad: przekonywanie i jak cos ruszy to od razu sie odezwe:evil_lol: Wiec trzymajcie kciuki
No chyba, ze Lula znajdzie od razu staly domek, za co ja trzymam kciuki

Posted

Kurcze, ale Zonk:placz: Chyba narobilam niepotrzebnie nadziei:oops: , bo moi wspollokatprzy stwierdzili,ze ona jest za duza:shake:
Jeszcze bede sie starala przekonac, ale czarno to widze:-( Ona jest taka kochana:loveu: A moze macie tam jakas inna bidulke podobna do niej tylko trzoszke mniejsza?? Kurcze no, a ja juz sie przyzwyczailam do mysli, ze Lula choc na tymczas trafi do nas:placz: :placz: :placz:

Posted

Oni chyba nie chca psa i wydaje mi sie, ze to byla taka chwilowa zachcianka:shake: To wyglada tak, ze to ja mialabym sie psem zajmowac, ale oni roszcza sobie prawo do wybrania, bo przeciez ja tez czasem chcialabym do domku pojechac a niekoniecznie chcialabym psiaka taszczyc prawie 200km...No nie wiem, jak oni nie zmienia podejscia, to ja wymiekam nnormalnie:-( Przepraszam, ze narobilam nadziei...Bede szukac Luli domku, obiecuje i mam nadzieje, ze cos znajde