Rybc!a Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 Beata J. napisał(a):biedna psinka :-( Jejku, to nawet ten sam boks... No ale teraz mogę powiedzieć, że sunia nie ma nawet dwóch lat... Zdjęcia były robione bodajże w sierpniu. Quote
Rybc!a Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 Byłam dzisiaj w schronisku, Lula dalej czeka. Jest bardzo przyjazną sunią. Quote
Beata J. Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 co tak mało cioteczek odwiedza śliczną Lulę ?:mad: Quote
Rybc!a Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 Beata J. napisał(a):co tak mało cioteczek odwiedza śliczną Lulę ?:mad: Zauważyłam, że na moje wątki psów w potrzebie wchodzi ogólnie mało ludzi. No ale może to tylko przypadek? Tyle tu mamy psów, że pewno nie ma się co dziwić. :shake: Quote
mulinka Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Lula jest prześliczna, śnieżnobiała, kudłata - marzenie wielu ludzi mam nadzieję, że sunia szybko znajdzie domek, tylko trzeba ją wszystkim pokazać :) Quote
Beata J. Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Lula pokazuj się, w końcu ktos cię zauważy Quote
Rybc!a Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 Piękna śnieżnobiała Luleńka wbiega na samą górę! Quote
Beata J. Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Lula pięknoto, gdzie twój dom??? Rybcia, moze jest jakas szansa na więcej zdjęć Lulki????? Na allegro spore zainteresowanie, ponad 600 wyświetleń, fajnie by było gdyby miała więcej fotek Quote
Rybc!a Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 Przykro mi , nie ma szans. Zainteresowanie duże, ale nikt się nie odzywa. Quote
gkatarzynka Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Mam pytanie- czy tymczas wchodzi w gre?? To jeszcze nic pewnego, ale chce po prostu zapytac...Byloby to mieszkanko w bloku w Lublinie-wiem, ze to dosc daleko, ale jak narazie pytam tylko czy jest rozwazana taka ewentualnosc Quote
Rybc!a Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 Jasne, jak najbardziej tymczas wchodzi w grę! Jakby była w domu, zrobiłoby się jej profesjonalne foteczki, umyłoby się ją i pokazało, jak się żyje w domeczku, napewno szybko znalazła by dom. Przecież jest piękna, co nie? Quote
Beata J. Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Fajnie Rybcia, że nie śpisz :lol: . Czekałam aż odpowiesz, bo wolałam nie wyrywać się przed szereg. Oj pięknie by było gdyby tymczasik dla Lulki się znalazł. Taki piękny piesek na pewno znajdzie swój prawdziwy domek, ale pieknych fotek potrzebuje. Trzeba szczęściu dopomóc Quote
Rybc!a Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 Jednak najgorszym problemem będzie transport. Będę się dwoić i troić żeby coś wymyśleć! Quote
gkatarzynka Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Kurcze, Lula mi sie strasznie spodobala- jest taka bielutka:loveu: TYlko teraz musze przekonac moich wspolokatorow, bo oni raczej sa bardziej sklonni wziasc szceniaka, tylko sie zastanawiam kto bedzie po takim malym sprzatal kupki i sikanko co chwilke:mad: A ja mam slabosc do psakow po przejsciach bo moj Elmo tez nie jest latwym psiakiem...ale i tak go kocham (a moze wlasnie dlatego):razz: No to ja sie biore za:mad: przekonywanie i jak cos ruszy to od razu sie odezwe:evil_lol: Wiec trzymajcie kciuki No chyba, ze Lula znajdzie od razu staly domek, za co ja trzymam kciuki Quote
Rybc!a Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 No to przekonuj kochana, przekonuj, pokaż zdjęcia może też im się spodoba. Sunia jest kochana, zasługuje na najlepszy domek pod słońcem Quote
gkatarzynka Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Kurcze, ale Zonk:placz: Chyba narobilam niepotrzebnie nadziei:oops: , bo moi wspollokatprzy stwierdzili,ze ona jest za duza:shake: Jeszcze bede sie starala przekonac, ale czarno to widze:-( Ona jest taka kochana:loveu: A moze macie tam jakas inna bidulke podobna do niej tylko trzoszke mniejsza?? Kurcze no, a ja juz sie przyzwyczailam do mysli, ze Lula choc na tymczas trafi do nas:placz: :placz: :placz: Quote
gkatarzynka Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Oni chyba nie chca psa i wydaje mi sie, ze to byla taka chwilowa zachcianka:shake: To wyglada tak, ze to ja mialabym sie psem zajmowac, ale oni roszcza sobie prawo do wybrania, bo przeciez ja tez czasem chcialabym do domku pojechac a niekoniecznie chcialabym psiaka taszczyc prawie 200km...No nie wiem, jak oni nie zmienia podejscia, to ja wymiekam nnormalnie:-( Przepraszam, ze narobilam nadziei...Bede szukac Luli domku, obiecuje i mam nadzieje, ze cos znajde Quote
Beata J. Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 No właśnie, a na zdjęciu taka niezbyt mała. Też myślałam, że ona duża Quote
Recommended Posts