adda Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 [quote name='magda13']Moja kuzynka sprzatajac na chodniku po swoim psie spowodowałaby wypadnięcie kilku osób z okna, tak się wychylali, żeby zobaczyć co też ona robi :roll: [/quote] :lol: :lol: :lol: A niech wypadają jak tłumoki :lol: Albo lepiej nie, bo znowu będzie na psy :roll: A co do burmistrza, to może trzeba mu co nieco uświadomić :roll: Quote
Maga100 Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 [quote name='adda']Hi hi, Patka, coztego miałaby podnieść, podać facetowi i powiedzieć, że zgubił? :lol:[/quote] :roflt: :roflt: hahahah, Adda, przecież ja cię PROSIŁAM! :lol: Quote
kinia_w Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 [quote name='adda']Hi hi, Patka, coztego miałaby podnieść, podać facetowi i powiedzieć, że zgubił? :lol:[/quote] Rzucić, rzucić! :evilbat: :evilbat: Quote
Maga100 Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 [quote name='kinia_w'] Rzucić, rzucić! :evilbat: :evilbat:[/quote] W twarz :D :evilbat: Quote
LAZY Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 No to Wam powiem, ze sie wstydze... :oops: Przyłapałam się na tym, ze ciagne Lazy tam gdzie nie ma ludzi z ta kupa...i dzisiaj ona sie nei załatwiła jak trzeba... :oops: Normalnei to mi glupio czy ktos nie widzi i mnie nei ochrzani a teraz wstyd...buuu... Quote
adda Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 [quote name='Maga100'][quote name='adda']Hi hi, Patka, coztego miałaby podnieść, podać facetowi i powiedzieć, że zgubił? :lol:[/quote] :roflt: :roflt: hahahah, Adda, przecież ja cię PROSIŁAM! :lol:[/quote] Ale o co chodzi? :lol: Ja tylko Patkę zacytowałam :lol: Quote
adda Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 [quote name='LAZY']No to Wam powiem, ze sie wstydze... :oops: Przyłapałam się na tym, ze ciagne Lazy tam gdzie nie ma ludzi z ta kupa...i dzisiaj ona sie nei załatwiła jak trzeba... :oops: Normalnei to mi glupio czy ktos nie widzi i mnie nei ochrzani a teraz wstyd...buuu...[/quote] LAZY, uspokój się i powiedz po kolei, bo się pogubiłam :roll: Czego się wstydzisz, a dlaczego Ci głupio??? Quote
LAZY Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 [quote name='adda'][quote name='LAZY']No to Wam powiem, ze sie wstydze... :oops: Przyłapałam się na tym, ze ciagne Lazy tam gdzie nie ma ludzi z ta kupa...i dzisiaj ona sie nei załatwiła jak trzeba... :oops: Normalnei to mi glupio czy ktos nie widzi i mnie nei ochrzani a teraz wstyd...buuu...[/quote] LAZY, uspokój się i powiedz po kolei, bo się pogubiłam :roll: Czego się wstydzisz, a dlaczego Ci głupio???[/quote] No zbeirac kupy...wiem, ze to glupie..ale mi wstyd...schylac sie po to gownienko...co mam zrobic? I tak sprzatam! Ale wolałabym przestac czuc sie jak kretynka, tak jakby sie mieli smiac czy wytykac palcami, bo mi sie Lazy w koncu zbuntuje... :oops: Quote
Maga100 Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 [quote name='magda13'] Moja kuzynka sprzatajac na chodniku po swoim psie spowodowałaby wypadnięcie kilku osób z okna, tak się wychylali, żeby zobaczyć co też ona robi :roll: Mieszkam w 30-tys. mieście[/quote] No i szkoda, że nie powypadali :evilbat: U mnie ci, co nie mają psów, wykręcają szyję, co ja tam ciekawego zbieram z trawniczka. Może jakiś skarb? :evilbat: A psiarze, w większości przypadków, NIESTETY, twardo patrzą przed siebie i udają, że nie widzą w ogóle :evil: Quote
adda Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 [quote name='LAZY']No zbeirac kupy...wiem, ze to glupie..ale mi wstyd...schylac sie po to gownienko...co mam zrobic? I tak sprzatam! Ale wolałabym przestac czuc sie jak kretynka, tak jakby sie mieli smiac czy wytykac palcami, bo mi sie Lazy w koncu zbuntuje... :oops:[/quote] Chyba za bardzo się przejmujesz :roll: Podejdź do tego na luzie a nawet z humorem (jeśli na razie nie czujesz dumy :lol: ). Ja to zawsze lubiłam robić coś innego, nowego, może nawet kontrowersyjnego. Głowa do góry :P Quote
Maga100 Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 [quote name='LAZY'] No zbeirac kupy...wiem, ze to glupie..ale mi wstyd...schylac sie po to gownienko...co mam zrobic? I tak sprzatam! Ale wolałabym przestac czuc sie jak kretynka, tak jakby sie mieli smiac czy wytykac palcami, bo mi sie Lazy w koncu zbuntuje... :oops:[/quote] Ale powiedz szczerze: czy ktoś cię wysmiał? Wierz mi, że ja na początku też się tak czułam, ale szybko minęło. też miałam pretensje do Leona, ze załatwia się przy największej widowni. A teraz mi to zwisa i... jestem DUMNA :cool3: To przecież nasze hasło przewodnie :wink: Quote
LAZY Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 No nit mnie nie wysiał, bo nikt nie widział. Wcozrja tylko TZ widzial...a dzisiaj to Layz ciagneła tam gdzie ludiz nie ma... Dobra bede twarda i powiem sobie, ze jestem dumna! P.S. Ja chciałam tylko w odosobnieniu sprawdzic czy ta wielka kupe, ktora ona zrobi dam rade tak jak ADDA isze wziac przez jedna reklamówke. :oops: Quote
adda Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 [quote name='LAZY']No nit mnie nie wysiał, bo nikt nie widział. Wcozrja tylko TZ widzial...a dzisiaj to Layz ciagneła tam gdzie ludiz nie ma...[/quote] Znaczy musisz przetłumaczyć Lazy, że ma być dumna, że sra do reklamówki :lol: [quote]Dobra bede twarda i powiem sobie, ze jestem dumna! [/quote] Tak trzymać :P [quote]P.S. Ja chciałam tylko w odosobnieniu sprawdzic czy ta wielka kupe, ktora ona zrobi dam rade tak jak ADDA isze wziac przez jedna reklamówke. :oops:[/quote] LAZY, uwierz mi, moje leony robią dosyć pokaźnych rozmiarów koopska :D Quote
Maga100 Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 [quote name='LAZY'] Dobra bede twarda i powiem sobie, ze jestem dumna! [/quote] Tak, tak, tak!!! :drinking: Quote
asher Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 LAZY, a ja mam odwrotny problem :lol: Bo moje psy zazwyczaj załatwiają sie w tak niesprzyjającym momencie, że akurat nikogo nie ma w pobliżu i nie mogę pękac z dumy :oops: :lol: I tak sobie sprzątam dla własnej satysfakcji 8) Quote
LAZY Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 Dzisiaj Lazy walneła konkretna koope! I8 sladamwi waszych pomysłow kupa zniknęla. I o dziwo nie byłam skrepowana..hihih...tylko niosłam ten worek rpzez poł osiedla zanim sie smeitnik znalazł! :evil: Quote
Maga100 Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 Lazy, jestem dumna podwójnie, bo i za ciebie :biggrina: Mówiłam, ze tylko początki są trudne... 8) Quote
coztego Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 [quote name='adda']Hi hi, Patka, coztego miałaby podnieść, podać facetowi i powiedzieć, że zgubił? :lol:[/quote] Tak bym zrobiła, ale nie wiedziałam, ze to jego koopa 8) Dopiero ojciec mi powiedział, że to sprawka tego pieseczka, bo obserwował pana z samochodu... Potem po drodze się wkurzał sam na siebie, ze faceta nie opierniczył :evilbat: [b]LAZY, ale jesteś dzielna. :kciuki:[/b] Kreśka za to załatwia się zawsze w takich krzaczorach, że nie sposób tej kupki odłowić... :roll: Ona musi mieć intymną atmosferę, i wciska się razem ze swoim kuperkiem w najgęstsze gęstwiny i tylko w miejscach odludnych, żeby jej nikt nie podglądał Quote
adda Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 [quote name='LAZY']tylko niosłam ten worek rpzez poł osiedla zanim sie smeitnik znalazł! :evil:[/quote] No niestety, ja też miałam ten kłopot :roll: Ale przez to dłużej mogłam być dumna :D Quote
Alicja Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 Kurcze ale macie fajnie :wink: .Ozzy zazwyczaj załatwia sie w takiej wysokiej trawie ze tylko po lince można trafić na psa , albo na nasypie kolejowym :o .No i szukaj tam koopy :roll: Największe szanse mają ci co schodza z nasypu by na skróty przejść przez tory /po prostu sa szybciorkiem na dole :lol: /a to przecież niebezpieczne. Po Harleyu sprzątałam nad morzem w Rowach ,ale tam koszy było pod dostatkiem /tylo ze zwykłych na smieci/ Quote
asher Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']Kurcze ale macie fajnie :wink: .Ozzy zazwyczaj załatwia sie w takiej wysokiej trawie ze tylko po lince można trafić na psa , albo na nasypie kolejowym :o .No i szukaj tam koopy :roll: Największe szanse mają ci co schodza z nasypu by na skróty przejść przez tory /po prostu sa szybciorkiem na dole :lol: /a to przecież niebezpieczne.[/quote] Na nasypie nie sprzątaj. Jak taki jeden z drugim przełażąc przez tory wdepnie w psie goowno, to może mu się odechce tej drogi... Jak widac psia kupa może miec też rolę wychowawczą :evilbat: :wink: Quote
kinia_w Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 Chciałam zgłosić oficjalną skargę :evil: Najpierw nie umiałam nigdzie znaleźć takiej małej szufelki, w końcu w sklepie dorwałam, potem akurat się złożyło, że cały dzień byłam na uczelni i nie wyprowadzałam psa, a dzisiaj co? Albo się nie załatwia, albo nagle mu odbija i włazi w krzaczory, a ja jak głupia zaiwaniam z szufelką i nic. Grrr, jestem zła ;) Ja też chcę być dumna, no! Quote
Alicja Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 [quote name='kinia_w']Chciałam zgłosić oficjalną skargę :evil: Najpierw nie umiałam nigdzie znaleźć takiej małej szufelki, w końcu w sklepie dorwałam, potem akurat się złożyło, że cały dzień byłam na uczelni i nie wyprowadzałam psa, a dzisiaj co? Albo się nie załatwia, albo nagle mu odbija i włazi w krzaczory, a ja jak głupia zaiwaniam z szufelką i nic. Grrr, jestem zła ;) Ja też chcę być dumna, no![/quote]no chyba przyjdzie ci wykarczować krzaczory :lol: Quote
Recommended Posts