Jump to content
Dogomania

CACIB Leszno Prestige 02-03.06.2012

Recommended Posts

• Replies 113
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Zuza i Noddy']Ja widzę 9, będziecie ?[/QUOTE]

Teraz też widzę 9,ale rano bym sobie dała głowę uciąć,że jest 10 ;).
A pewnie,że będę :).Ale tylko z zołzowatą Chichą w szczeniakach :).

Posted (edited)

hej wam poszukuje transportu dla siebie i psa duzy nieagresywny z Wrocławia na niedziele oczywiście dokladam się do kosztów paliwa

Edited by plpk
Posted

[B]plpk[/B] już Ci transport załatwiłam :)

Gdyby ktoś jeszcze nie miał transportu z Wrocławia do Leszna na niedzielę to chętnie służę pomocą, bo moi przyjaciele mają prawie całego busa wolnego :)

A gdyby ktoś szukał transportu z Lublina lub okolic do Leszna też na niedzielę to także służę pomocą, bo mam wolne miejsce w swoim aucie :)

Mój numer - 691 754 866

Posted (edited)

Wiem, że mała szansa, ale szukamy transportu z Leszna do Częstochowy dla dwóch mini haszczaków. Sunie małe, nie sięgają kolan (ok. 11 kg). Zabrane z tego pseudo: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/227588-Dramat!!!-17-haszczaków-do-zabrania!-Brak-DT-pieniędzy!-Sunia-z-wielkimi-guzami"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/227588-Dramat!!!-17-haszczaków-do-zabrania!-Brak-DT-pieniędzy!-Sunia-z-wielkimi-guzami[/URL]!!! Będą odpchlone i odrobaczone. Są nieagresywne.
Szukamy też kogoś kto jedzie z Leszno do/przez Bydgoszcz! Dla jednej 12 kg suni. Łagodna, spokojna.

Edited by Macia
Posted

czy ktos z dzisiejszych wystawcow mialby czas i ochote napisac stawke chinskich grzywaczy??
jak nie to moze chociaz psy mł i psy championy? :grins:

dziekuje :)

Posted

[quote name='Lofty']Mam miejsce w aucie z Krakowa na niedzielę.
Jadę A4 więc moge zgarnąć po trasie kogoś :)[/QUOTE]
Lofty czy masz jeszcze wolne miejsce? Wysłałam Ci wiadomość na skrzynkę.

Posted

[quote name='Juta'][B]maga18
[/B]
Jutro jestem w Lesznie więc jeśli to coś pomoże jak wrócę napiszę Ci stawkę :)[/QUOTE]

dziekuje ale jutro to ja tez tam bede :) ale dzisiaj chcialabym poznac konkurencje i juz znam wiec prosba nieaktualna :)