Jump to content
Dogomania

A mnie to maminka bardzo kocha i Ewa mnie kocha,no i ta...no...Hana chyba też!

Recommended Posts

Posted

Fajnie kiedy zwierzątka uczestniczą w naszym życiu :loveu:, jakie by było smutne i szare bez nich :p. Ja byłam dzisiaj 12 godz w pracy i po prostu padam :roll:....Mufka mruczeniem umila mi wieczór :loveu:, reszta śpi ;)

Posted

[quote name='haliza']Fajnie kiedy zwierzątka uczestniczą w naszym życiu :loveu:, jakie by było smutne i szare bez nich :p. Ja byłam dzisiaj 12 godz w pracy i po prostu padam :roll:....Mufka mruczeniem umila mi wieczór :loveu:, reszta śpi ;)[/QUOTE]

fajnie,cudownie,nie wyobrażam sobie życia bez nich:razz:
dzisiaj miałam szczere chęci zrobić kilka fotek,ale...
[IMG]http://i35.tinypic.com/34resk4.jpg[/IMG]
Hana nie...jeszcze parę tych trudnych dla niej dni;)w lipcu sterylka
a Aleś niewyprany,wstyd pokazać a od ostatniego prania nie upłynęły 2 tyg.
no ale co Aleś może za to,że ta kupa piachu strasznie mu przypasowała:evil_lol:

Posted

[quote name='Sonka95']Ale fajne macie legowisko :cool3: [URL]http://i35.tinypic.com/34resk4.jpg[/URL][/QUOTE]

to tzw ruchome,latające legowisko:razz:Hana ciągle je przemieszcza,bierze w ząbki:evil_lol:i lata po całym mieszkaniu,gdzie jej się podoba tam się kładzie
drugie legowisko:razz:może dlatego,że dużeee ma swoje stałe miejsce:)

Posted

Urocza sunia ;)
Czasem jak mi się wszyscy sypią zastanawiam się po co mi to było...tyle problemów mniej...ale przyjdzie takie kudłate z machającym ogonkiem i wszystko mija....nie wyobrażam sobie mojego domu bez nich...
[url]http://i35.tinypic.com/34resk4.jpg[/url]
księżniczka :loveu:
bardzo praktyczne to legowisko,idzie tam gdzie pies:)

Posted

[quote name='Sonka95']To przenośne legowisko macie :)[/QUOTE]

czasami bierze je w ząbki jak Aleś w nim odpoczywa i jest zadziwiona:crazyeye: dlaczego nie daje rady przenieść:evil_lol:

[quote name='Paulinka10']Urocza sunia ;)
Czasem jak mi się wszyscy sypią zastanawiam się po co mi to było...tyle problemów mniej...ale przyjdzie takie kudłate z machającym ogonkiem i wszystko mija....nie wyobrażam sobie mojego domu bez nich...
[URL]http://i35.tinypic.com/34resk4.jpg[/URL]
księżniczka :loveu:
bardzo praktyczne to legowisko,idzie tam gdzie pies:)[/QUOTE]

szkoda mi tych ludzi,którzy nie zaznali życia z czworonogiem
wśród znajomych mam takich co to nigdy,bo to same problemy a teraz zapsieni,zakoceni...i wpadli po uszy:loveu:
Hankę znowu dopadła alergia,ma rankę na łapce...mimo leków:-(

Posted

[quote name='Bgra']czasami bierze je w ząbki jak Aleś w nim odpoczywa i jest zadziwiona:crazyeye: dlaczego nie daje rady przenieść:evil_lol:

[/QUOTE]

Śmiesznie musi to wyglądać :) Aleś mógłby jej pomóc :evil_lol:

Posted

[quote name='Sonka95']Śmiesznie musi to wyglądać :) Aleś mógłby jej pomóc :evil_lol:[/QUOTE]

Aleś burczymucha burka wtedy i "patrzy" z ukosa:evil_lol:

Posted

[quote name='haliza']Zaglądamy d o Was na chwilkę, Ami brudna po 2 dniach a na Tomiku nie widać :diabloti:[/QUOTE]

tak to jest z białaskami:)
muszą poskarżyć się na Alesia:evil_lol:Aleś to łobuz,drań i obwieś:evil_lol:
od jakiegoś czasu,jak zje już swoje gryzaki a nie dam mu więcej...to ostentacyjnie wywala butelki z wodą mineralną,po prostu napiera na nie bokiem i za chwilę wraca sprawdzić czy leżą:evil_lol:
a do tego nauczył się zwalać moje radio z zegarem,celowo!tak długo krąży aż spadnie,sprawdzi łajza mała i odchodzi
a potem siada i ma dziwnie wysoko łebek podniesiony,jakby chciał powiedzieć z dumą...a masz babo jedna!
no przez niego kiedyś nie pójdę do roboty:diabloti:
a taki niby aniołek:evil_lol: moja mądrala:loveu:

Posted

[quote name='Sonka95']Sprytny jest Aleś i to pokazuje :evil_lol:[/QUOTE]

urwis:evil_lol:mój najukochańszy mądrala,spryciul[SIZE=5][SIZE=2]a[/SIZE]

UWAGA ...RUDA[SIZE=5] ŚLĄSKA

[SIZE=4]może k[SIZE=4]toś widział[SIZE=4],ktoś [SIZE=4]wie kto przygarnął[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE]
[URL]http://tablica.pl/oferta/zaginela-suczka-yorka-ruda-slaska-dzielnica-wirek-z-ul-joliot-curie-ID2KozH.html#94ba252693;r:6;s:[/URL][SIZE=1][SIZE=2]

j[SIZE=2]est[SIZE=2]em z panią w kontakcie tel[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE]

Posted

[quote name='Paulinka10']Cwana bestia:)[/QUOTE]

próbuje dopiąć swego:razz:ostatnio to sam już nie wiedział czego chcę do jedzenia:evil_lol:a na suszonych kaczkach to jak nic zbankrutuję:diabloti:

Posted

[quote name='Bgra']tak to jest z białaskami:)
muszą poskarżyć się na Alesia:evil_lol:Aleś to łobuz,drań i obwieś:evil_lol:
od jakiegoś czasu,jak zje już swoje gryzaki a nie dam mu więcej...to ostentacyjnie wywala butelki z wodą mineralną,po prostu napiera na nie bokiem i za chwilę wraca sprawdzić czy leżą:evil_lol:
a do tego nauczył się zwalać moje radio z zegarem,celowo!tak długo krąży aż spadnie,sprawdzi łajza mała i odchodzi
a potem siada i ma dziwnie wysoko łebek podniesiony,jakby chciał powiedzieć z dumą...a masz babo jedna!
no przez niego kiedyś nie pójdę do roboty:diabloti:
a taki niby aniołek:evil_lol: moja mądrala:loveu:[/QUOTE]
A to jaki złośliwiec :evil_lol:, chce przejąć kontrolę i pokazuje kto tu rządzi :diabloti: - zabezpieczyła bym jednak drugie budzenie :lol:

Posted

[quote name='haliza']A to jaki złośliwiec :evil_lol:, chce przejąć kontrolę i pokazuje kto tu rządzi :diabloti: - zabezpieczyła bym jednak drugie budzenie :lol:[/QUOTE]

patrz jak sobie radzi,mądrala moja,ale drugi budzik kupię:evil_lol:

Posted

Zaglądam sobie... Biedna ta yorczynka, oby się odnalazła... chodź niektórzy ludzie złapią i zostawią sobie
nie patrząc na uczucia ludzi którym się zgubiła :shake:

Hana w swoim kosmicznym legowisku jak zwykle piękna :) a co to ma na sobie za wdzianko? :)

Posted

[quote name='Lili8522']Zaglądam sobie... Biedna ta yorczynka, oby się odnalazła... chodź niektórzy ludzie złapią i zostawią sobie
nie patrząc na uczucia ludzi którym się zgubiła :shake:

Hana w swoim kosmicznym legowisku jak zwykle piękna :) a co to ma na sobie za wdzianko? :)[/QUOTE]

biedne maleństwo:(mam nadzieję,że ktoś ją przygarnął i...postanowi oddać:mad:

wdzianko pytasz:razz:no fakt ciepło a ta lata ubrana
ranka,która zrobiła się Hanie na łapce już podgojona
z powodu alergii właśnie została ścięta,szkoda tylko ,że do skóry:mad:
Hana nie toleruje aż tak krótkiego włosa,jeszcze z tydzień,mam nadzieję i będzie już dobrze,
w bluzeczce zdecydowanie lepiej to znosi

Posted

Yorka to pewnie ktoś wziąl , bo to małe pieski :shake: moim sąsiadom ktos zwinął ratlerka i znaleźć się juz nie znalazł :-( a taki kochany był psiak ... no cóż trzymamy kciuki za odnalezienie ;)

Posted

[SIZE=5]Pani Moderator a na własnym profilu mogę podać link do bazarku?w razie gdyby nie,to przepraszam

[/SIZE][SIZE=5]bazarek na Plaskate Kociego Świata:)
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/242751-Na-plaskate-pościele-nowe-i-ręczników-kilka-do-15-05-do-20?p=20782269#post20782269[/URL]

podrzucanie mile widziane:)
[/SIZE]

Posted

[quote name='Bgra']biedne maleństwo:(mam nadzieję,że ktoś ją przygarnął i...postanowi oddać:mad:

wdzianko pytasz:razz:no fakt ciepło a ta lata ubrana
ranka,która zrobiła się Hanie na łapce już podgojona
z powodu alergii właśnie została ścięta,szkoda tylko ,że do skóry:mad:
Hana nie toleruje aż tak krótkiego włosa,jeszcze z tydzień,mam nadzieję i będzie już dobrze,
w bluzeczce zdecydowanie lepiej to znosi[/QUOTE]

Ojej jak to Hana ścięta aż do skóry? Bidulka... pewnie ją denerwuje 'jeżyk'

Jakieś wieści od Pańci zagubionego yoreczka?

Posted

[quote name='Lili8522']Ojej jak to Hana ścięta aż do skóry? Bidulka... pewnie ją denerwuje 'jeżyk'

Jakieś wieści od Pańci zagubionego yoreczka?[/QUOTE]

denerwuje to mało powiedziane;)
cisza:-(a w domku drugi psiak płacze razem z nimi
widziałam jak szli od drzewa do drzewa i naklejali plakaty,na moje oko powinni oplakatować całą Rudę może ktoś ją przygarnął,ale to było środek nocy i jak tak uciekała to mogła daleko zajść,jak szła prosto to na pola,są tam też ogródki działkowe,w dzień byłoby inaczej,mam nadzieję,że nie była bardzo pogryziona:-(pytam wszystkich i psiarzy i nie