Jump to content
Dogomania

A mnie to maminka bardzo kocha i Ewa mnie kocha,no i ta...no...Hana chyba też!

Recommended Posts

Posted

[quote name='Sonka95']Rzeczywiście zmieniła ten kolorek :) [URL]http://i50.tinypic.com/2djcmm0.jpg[/URL][/QUOTE]

a lecie znowu nabierze koloru,chyba;) bo to co jakiś czas się zmienia i ciągle zaskakuje:loveu:

Posted

[SIZE=7]UWAGA![/SIZE]
Lubicie bazarki?ja lubię:)[SIZE=7][/SIZE]
poniżej link do wątku gdzie powstaje lista dogomaniaków,którzy zgadzają się na przyjmowanie zaproszeń.

[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/241780-komu-mo%C5%BCna-wysy%C5%82a%C4%87-zaproszenia[/url]

Posted

[quote name='Bgra']o jak się cieszę:multi:martwiłam się bardzo![/QUOTE]
Ja też, ale myślę, że mamy to za sobą :p - macie takie cudne kubraczki ;), po prostu pokaz mody, a jeszcze przy tej bieli.....

Posted

[quote name='haliza']Ja też, ale myślę, że mamy to za sobą :p - macie takie cudne kubraczki ;), po prostu pokaz mody, a jeszcze przy tej bieli.....[/QUOTE]

no już dość tych przebieranek,chociaż oczywiście to nie wszystkie ciuszki:evil_lol:
teraz Halizko odpoczniesz trochę,bo tych kilka dni w stresie może dać w kość

Posted

[quote name='Bgra']no już dość tych przebieranek,chociaż oczywiście to nie wszystkie ciuszki:evil_lol:
teraz Halizko odpoczniesz trochę,bo tych kilka dni w stresie może dać w kość[/QUOTE]
Damy radę :p, nic tak nie dodaje energii jak dobre wiadomości :lol: - a że od ciuszków szafa pęka w szwach to wiemy :evil_lol:

Posted

[quote name='haliza']Damy radę :p, nic tak nie dodaje energii jak dobre wiadomości :lol: - a że od ciuszków szafa pęka w szwach to wiemy :evil_lol:[/QUOTE]

dzisiaj Aleś był a krótkim spacerku bez wdzianka,cieplutko było:)

[quote name='Paulinka10']Jakie maleństwo:)aż szkoda tych szczeniaczkowych czasów...[/QUOTE]

ten czas tak szybko minął...nawet nie wiem kiedy,tak nam się ta Haneczka udała,taka była grzeczna,aż za spokojna:loveu:

[quote name='Sonka95']Wpadamy się przywitać :)[/QUOTE]

:loveu::loveu::loveu:czekam na nowe wiosenne zdjęcia Sonki:)

Posted

Ja też miałam grzeczne szczeniaki,żadna nie zrobiła mi żadnych szkód...Tosia jedynie troszkę mi rogi szafy poobgryzała ale jak wiem jakie szczeniaki potrafią być pomysłowe,kiedys miałam pieska który namiętnie rozrywał poduszki...
a na dworku coraz cieplej,musze się zabrać za sprzątanie ogródka z psich kup,nogi nie ma gdzie postawić...

Posted

[quote name='Paulinka10']Ja też miałam grzeczne szczeniaki,żadna nie zrobiła mi żadnych szkód...Tosia jedynie troszkę mi rogi szafy poobgryzała ale jak wiem jakie szczeniaki potrafią być pomysłowe,kiedys miałam pieska który namiętnie rozrywał poduszki...
a na dworku coraz cieplej,musze się zabrać za sprzątanie ogródka z psich kup,nogi nie ma gdzie postawić...[/QUOTE]

Hana to jakby nigdy szczeniakiem nie była:evil_lol:ale moja poprzednia sunia Stefka... o to miałabym o czym opowiadać:evil_lol:
takkk po zimie...pewnie się nazbierało:evil_lol:
[quote name='Sonka95']Będą na pewno jeszcze w tym tygodniu :)[/QUOTE]

pogoda dopisuje,więc ja chyba też odkurzę w końcu aparat:razz:

[quote name='haliza']U nas też było dzisiaj cieplutko, chyba fryzurki czas zmieniać ;)[/QUOTE]

czas terminy ustalać:cool3:a i mnie by się zeszło:diabloti:

Posted

[quote name='Bgra']
pogoda dopisuje,więc ja chyba też odkurzę w końcu aparat:razz:
[/QUOTE]

Ja miałam dzisiaj porobić foty , ale pogoda się popsuła i ciągle pada deszcz :crazyeye:

Posted

[quote name='Sonka95']Ja miałam dzisiaj porobić foty , ale pogoda się popsuła i ciągle pada deszcz :crazyeye:[/QUOTE]

u nas były wszystkie pory roku
maluchy poukładały się do spania i szkoda było budzić:razz:poszły dopiero na maleńki spacer o północy
teraz taka pogoda,że nic tylko spacerować

Posted

[quote name='Paulinka10']Haha w takim razie na nudę nie mogłaś narzekać :)a masz fotki poprzedniej Suni?
oj było...ale teściowa większość posprzątała ja tylko poprawiłam:evil_lol:[/QUOTE]

chyba już wstawiałam wcześniej to zdjęcie,ale zdjęcia Stefanki mam na drugim kompie
[IMG]http://i46.tinypic.com/24187df.jpg[/IMG]
Sefcia to była aparatka,mimo,że nie ma jej z nami od ponad 2 lat łączy mnie z nią coś nieuchwytnego,pewnie TAM asystuje dzielnie mojej mamie
jak wychodziliśmy z klaki to czekała w którą stronę idziemy...znała kierunki:evil_lol:w lewo albo...do babci:evil_lol:
powiedziałaś idź się napić-chciała czy nie piła
uśmiechnij się-uśmiechała
tak pięknie mówiła do mnie...maaaamaaaa:loveu:
lubiła nosić korale:razz:
chciała wejść do pokoju córki a drzwi zamknięte,siedziała i czekała,wystarczyło powiedzieć ...podrap..raz podrapała
uparta była jak sam diabeł,jak chciałam ją przywołać to reagowała na "zostań"
pytałam co zrobisz Ewie?...hammm:evil_lol:
uwielbiała pluszaki z pozytywką,wystarczyło powiedzieć...Sefcia zagraj,do tego jeszcze śpiewała
i tak samo lubiła wszystkie puszki...bo myślała,że wszystkie zawierają jedzenie
potrafiła walić noskiem w puszkę z farbą :evil_lol:i prosić o otwarcie:)
takkk o Stefance mogłabym godzinami:evil_lol:
przez dwa lata siedziałam w domku,chorowałam bardzo
Sefcia dzielnie mi towarzyszyła
o mojej chorobie o Stefcia wiedziała pierwsza,miałam potworne bóle głowy
jak tylko się położyłam Stefcia natychmiast ze mną,kładła swoją głowę na mojej i nie chciała odejść
po pierwszej operacji Stefcia już tak nie robiła,ale jak po 3m-c znowu zaczełam się czuć potwornie a Stefcia z uporem kładła swoją główkę na mojej...już wiedziałam
po drugiej operacji już się o nie powtórzyło
nauczyłam ją około 40 komend,nie wszystkie były potrzebne...bo na co właściwie...co pokażesz dentyście:evil_lol:
ale znajomi jak się popisywaliśmy mieli ubaw z pół godziny:)

o przyjaciołach nie mówi się źle,z tego też powodu małe wybryki Sefanki przemilczę:loveu:

Posted

O, wspominki o dziewczynce, są zawsze najcudowniejsze i najukochańsze :loveu:, ale mimo to serce się dzieli na kawałki i starcza dla wszystkich :p. Każdy futrzak ma swoje miejsce w naszych sercach.....i dobrze, że tak jest :loveu:. Myzianka dla maluszków :loveu:

Posted

[quote name='Sonka95']Ale urocza sunia była ze Stefanki i po twojej wypowiedzi widać , ze była bardzo mądra :loveu:[/QUOTE]

brakuje mi jej:placz:

[quote name='haliza']O, wspominki o dziewczynce, są zawsze najcudowniejsze i najukochańsze :loveu:, ale mimo to serce się dzieli na kawałki i starcza dla wszystkich :p. Każdy futrzak ma swoje miejsce w naszych sercach.....i dobrze, że tak jest :loveu:. Myzianka dla maluszków :loveu:[/QUOTE]

tak jakoś to jest,nikt nie zastąpi jej miejsca,każdy następny zajmuje inny kawałek przeznaczony dla niego:loveu:
wymiziane:)

Posted

[quote name='Bgra']brakuje mi jej:placz:

tak jakoś to jest,nikt nie zastąpi jej miejsca,każdy następny zajmuje inny kawałek przeznaczony dla niego:loveu:
wymiziane:)[/QUOTE]
Tak właśnie pomyślałam.....u mnie odszedł pierwszy Puszek biały kundelek, Cezarek Junior ze schroniska, Cezar 2, Stinki, Karuś, Fafik, Finusia :-(......ciężkie i smutne te pożegnania, wielka tęsknota .....ale i radość bo oto są przy nas kolejne serduszka :loveu:które potrzebują nas a my ich jeszcze bardziej :loveu:

Posted

miałam w dziecięctwie sunię,Sabę,taką małą czarną podpalaną:)była zupełnie bezproblemowa od szczeniaka,żyła 15 lat
i kiedyś rybki:razz: