haliza Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 Moje jedzą na zmianę z Acaną, a Ty co dajesz Osko ? Quote
Osa Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 (edited) Calibra Adult Small Breed chociaż powinnam już dawać Calibra Senior ale senior ma ciut większe granulki i ..Pewnie jakby Pancia pogryzła to może by się zjadło...:evil_lol: Kupuję w Kuchni Pupila - szybka i pewna dostawa. Edited November 20, 2012 by Osa Quote
Bgra Posted November 20, 2012 Author Posted November 20, 2012 acany to moje za nic Hana TOTW:evil_lol: ten z rybką,zajada bardzo chętnie,Aleś do zeszłego tygodnia moczoną też:mad:ale ostatnio tylko gotowane,już nie wiem czy zmieniać szukać czegoś,właśnie się zastanawiałam:razz: Quote
Osa Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 Eeee tam jak chce tylko gotowaną to już "umarł w butach" - żadnej suchej nie zechce- chybaby głupi był a nie jest..Wiem..:diabloti: Rozpuszczony.. No Bgra teraz to już nic tylko grill Ci został...:evil_lol: Quote
Bgra Posted November 20, 2012 Author Posted November 20, 2012 (edited) powiem kochana,że coś w tym jest wczoraj siedział na posłaniu w przedpokoju,tym co jak siedzi i buczy to wiem,że chce gryzaka:evil_lol:daję jeden,dalej buczy,drugi...buczy,trzeci ...o głośniej a czwarty to zaczął szczekać,serio nie wiem czego chciał wzięłam na ręce,położyłam na kanapie na jego miejscu...to znaczy spokój,na szczęście jeszcze tego "słucha" gdzie i kiedy błąd popełniłam...nie wiem:razz: nie chciałam być gołosłowna:mad: Edited November 20, 2012 by Bgra Quote
Osa Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 (edited) No cóż...Hymmm...:cool1: Uważam że Aliś powinien szkołę posłuszeństwo założyć- dla ludzi :evil_lol:-Ma chłop talent- zbił by kokosy jak nic...:diabloti: A ja wiem co chciał - piersi wędzone lub mięsko wołowe- takie mięciutkie w torebce się kupuje -mogą być z dodatkami - mogą być "bzzyyy" dodatków- Panciu:eviltong: Kasia dawała Alisiowi :siara: i on to lubił..Baaardzo i pewnie się teraz drze o te piersi... Edited November 20, 2012 by Osa Quote
Bgra Posted November 20, 2012 Author Posted November 20, 2012 Osa napisał(a):No cóż...Hymmm...:cool1: Uważam że Aliś powinien szkołę posłuszeństwo założyć- dla ludzi :evil_lol:-Ma chłop talent- zbił by kokosy jak nic...:diabloti: A ja wiem co chciał - piersi wędzone - takie mięciutkie w torebce się kupuje -moga być z dodatkami - moga być "bzzyyy" dodatków- Panciu:eviltong: Kasia dawała Alisiowi :siara: i on to lubił..Baaardzo:siara: i pewnie się teraz drze o te piersi... znamy i jemy...tfu tzn miśki jedzą,tylko raczej z suszonego mięska to daję wołowinkę,kaczkę,bele co byle nie kurczaka z powodu alergii Hańciowej na ostatniej fotce z brudnym kocykiem:mad:takie cienkie i długie to właśnie kawalątek tego mięska:razz: kupię dla niego tego kuraka:evil_lol: Quote
Osa Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 No to się po prostu chciał wybuuuuczeć po prostu:eviltong: Quote
Bgra Posted November 20, 2012 Author Posted November 20, 2012 Osa napisał(a):No to się po prostu chciał wybuuuuczeć po prostu:eviltong: jak już nie wiem czego chce...to daje mu kawałek suchego chleba albo bułeczki...wiesz jak się cieszy a ja mam łzy w oczach a jak mu liznę pasztetem,to jest w 7 niebie Quote
haliza Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 Bgra napisał(a):jak już nie wiem czego chce...to daje mu kawałek suchego chleba albo bułeczki...wiesz jak się cieszy a ja mam łzy w oczach a jak mu liznę pasztetem,to jest w 7 niebie Malutka bidulka :loveu: - smakokąsków mu się chce ;) Quote
Osa Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 Ono właśnie...Niech je co lubi - może to jego smaki z dzieciństwa- może to dla niego największy rarytas...Nie zgadniemy - najważniejsze że się z tego cieszy. Quote
Bgra Posted November 20, 2012 Author Posted November 20, 2012 haliza napisał(a):Malutka bidulka :loveu: - smakokąsków mu się chce ;) pieronik mały:evil_lol: chyba zacznę mu gotować jak tak dalej będzie z tymi chrupkami sama nie wiem co lepsze,już się kiedyś zastanawiałam... Quote
haliza Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 Mój Cezar był u nas od szczeniaka, ale bułeczki to ulubiony smakokąsek - nawet raz ukradł sąsiadce z koszyka :evil_lol: Quote
Bgra Posted November 21, 2012 Author Posted November 21, 2012 haliza napisał(a):Mój Cezar był u nas od szczeniaka, ale bułeczki to ulubiony smakokąsek - nawet raz ukradł sąsiadce z koszyka :evil_lol: chyba zacznę je suszyć,będzie miał gryzaczki:razz: u nas mgła przez calutki dzień,tak wilgotno brr,wolę mróz,głowa mnie boli łokropnie a wracając z pracy musiałam podjechać do weta po leki dla malców,dobrze,że pustawo było:razz: Quote
Osa Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 A ja jutro muszę do veta jechać po karsivan i "cycki" kacze lub kurzęce - a nie chce mi się..:cool1: Quote
Bgra Posted November 21, 2012 Author Posted November 21, 2012 Osa napisał(a):A ja jutro muszę do veta jechać po karsivan i "cycki" kacze lub kurzęce - a nie chce mi się..:cool1: uff dopiero teraz wróciłam do żywych... na szczęście mam po drodze z pracy,więc jak tylko po leki a doktor nie operuje to migiem załatwiam:lol: Quote
Lili8522 Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 Zaglądam sobie :loveu: u Nas od początku tygodnia szaro, buro i ponuro :-( Quote
Bgra Posted November 22, 2012 Author Posted November 22, 2012 Lili8522 napisał(a):Zaglądam sobie :loveu: u Nas od początku tygodnia szaro, buro i ponuro :-( u nas podobnie,Miśki nie chcą spacerować,o sory...Aleś tylko tyle ile musi:evil_lol: co zrobić,trzeba się cieszyć,bo mogłoby lać całymi dniami:mad: w sumie też lubię jak leje,najbardziej jak siedzę w ciepełku i z Miśkami nie trzeba na spacer:diabloti: Quote
Lili8522 Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Bgra napisał(a):u nas podobnie,Miśki nie chcą spacerować,o sory...Aleś tylko tyle ile musi:evil_lol: co zrobić,trzeba się cieszyć,bo mogłoby lać całymi dniami:mad: w sumie też lubię jak leje,najbardziej jak siedzę w ciepełku i z Miśkami nie trzeba na spacer:diabloti: mój jeden misiek też nie chce spacerować :mad: najlepiej w łóżeczku i ciepełku :loveu: Quote
Osa Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 Aliś jak tam? Zakopany w kocyku? A darł się choć raz o gryzaka? :eviltong:Co tu tak cicho się zrobiło??? Quote
Bgra Posted November 25, 2012 Author Posted November 25, 2012 Osa napisał(a):Aliś jak tam? Zakopany w kocyku? A darł się choć raz o gryzaka? :eviltong:Co tu tak cicho się zrobiło??? Aliś to grzeczny chłopak,ale jak każdy facet,czasami sam nie wie czego chce:evil_lol:kolację zjadł,teraz śpi na kanapie z jednym z ukochanych kocyków:loveu: Quote
haliza Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 ....a moim odbiło i śpią na gołej podłodze Quote
Bgra Posted November 25, 2012 Author Posted November 25, 2012 [quote name='haliza']....a moim odbiło i śpią na gołej podłodze masz miejsce łóżku:multi::evil_lol:to chyba przez kaloryfery,może im za ciepło Hana czasami na chwilę też się kładzie na podłodze,żeby się ochłodzić i wraca do wyrka:evil_lol: Quote
haliza Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 Kaloryfery u mnie zakręcone, wchodzą troszkę, Ami jak się kładę i za troszkę ucieka a Tomiś na troszkę rano ;) Quote
Recommended Posts