Jump to content
Dogomania

A mnie to maminka bardzo kocha i Ewa mnie kocha,no i ta...no...Hana chyba też!

Recommended Posts

Posted (edited)

Calibra Adult Small Breed chociaż powinnam już dawać Calibra Senior ale senior ma ciut większe granulki i ..Pewnie jakby Pancia pogryzła to może by się zjadło...:evil_lol:
Kupuję w Kuchni Pupila - szybka i pewna dostawa.

Edited by Osa
Posted

acany to moje za nic
Hana TOTW:evil_lol: ten z rybką,zajada bardzo chętnie,Aleś do zeszłego tygodnia moczoną też:mad:ale ostatnio tylko gotowane,już nie wiem czy zmieniać szukać czegoś,właśnie się zastanawiałam:razz:

Posted

Eeee tam jak chce tylko gotowaną to już "umarł w butach" - żadnej suchej nie zechce- chybaby głupi był a nie jest..Wiem..:diabloti:
Rozpuszczony.. No Bgra teraz to już nic tylko grill Ci został...:evil_lol:

Posted (edited)

powiem kochana,że coś w tym jest
wczoraj siedział na posłaniu w przedpokoju,tym co jak siedzi i buczy to wiem,że chce gryzaka:evil_lol:daję jeden,dalej buczy,drugi...buczy,trzeci ...o głośniej a czwarty to zaczął szczekać,serio nie wiem czego chciał
wzięłam na ręce,położyłam na kanapie na jego miejscu...to znaczy spokój,na szczęście jeszcze tego "słucha"
gdzie i kiedy błąd popełniłam...nie wiem:razz:

nie chciałam być gołosłowna:mad:

Edited by Bgra
Posted (edited)

No cóż...Hymmm...:cool1:
Uważam że Aliś powinien szkołę posłuszeństwo założyć- dla ludzi :evil_lol:-Ma chłop talent- zbił by kokosy jak nic...:diabloti:
A ja wiem co chciał - piersi wędzone lub mięsko wołowe- takie mięciutkie w torebce się kupuje -mogą być z dodatkami - mogą być "bzzyyy" dodatków- Panciu:eviltong:
Kasia dawała Alisiowi :siara: i on to lubił..Baaardzo i pewnie się teraz drze o te piersi...

Edited by Osa
Posted

Osa napisał(a):
No cóż...Hymmm...:cool1:
Uważam że Aliś powinien szkołę posłuszeństwo założyć- dla ludzi :evil_lol:-Ma chłop talent- zbił by kokosy jak nic...:diabloti:
A ja wiem co chciał - piersi wędzone - takie mięciutkie w torebce się kupuje -moga być z dodatkami - moga być "bzzyyy" dodatków- Panciu:eviltong:
Kasia dawała Alisiowi :siara: i on to lubił..Baaardzo:siara: i pewnie się teraz drze o te piersi...

znamy i jemy...tfu tzn miśki jedzą,tylko raczej z suszonego mięska to daję wołowinkę,kaczkę,bele co byle nie kurczaka z powodu alergii Hańciowej
na ostatniej fotce z brudnym kocykiem:mad:takie cienkie i długie to właśnie kawalątek tego mięska:razz:
kupię dla niego tego kuraka:evil_lol:

Posted

Osa napisał(a):
No to się po prostu chciał wybuuuuczeć po prostu:eviltong:

jak już nie wiem czego chce...to daje mu kawałek suchego chleba albo bułeczki...wiesz jak się cieszy
a ja mam łzy w oczach
a jak mu liznę pasztetem,to jest w 7 niebie

Posted

Bgra napisał(a):
jak już nie wiem czego chce...to daje mu kawałek suchego chleba albo bułeczki...wiesz jak się cieszy
a ja mam łzy w oczach
a jak mu liznę pasztetem,to jest w 7 niebie

Malutka bidulka :loveu: - smakokąsków mu się chce ;)

Posted

Ono właśnie...Niech je co lubi - może to jego smaki z dzieciństwa- może to dla niego największy rarytas...Nie zgadniemy - najważniejsze że się z tego cieszy.

Posted

haliza napisał(a):
Malutka bidulka :loveu: - smakokąsków mu się chce ;)

pieronik mały:evil_lol:
chyba zacznę mu gotować jak tak dalej będzie z tymi chrupkami
sama nie wiem co lepsze,już się kiedyś zastanawiałam...

Posted

haliza napisał(a):
Mój Cezar był u nas od szczeniaka, ale bułeczki to ulubiony smakokąsek - nawet raz ukradł sąsiadce z koszyka :evil_lol:

chyba zacznę je suszyć,będzie miał gryzaczki:razz:

u nas mgła przez calutki dzień,tak wilgotno brr,wolę mróz,głowa mnie boli łokropnie a
wracając z pracy musiałam podjechać do weta po leki dla malców,dobrze,że pustawo było:razz:

Posted

Osa napisał(a):
A ja jutro muszę do veta jechać po karsivan i "cycki" kacze lub kurzęce - a nie chce mi się..:cool1:

uff dopiero teraz wróciłam do żywych...
na szczęście mam po drodze z pracy,więc jak tylko po leki a doktor nie operuje to migiem załatwiam:lol:

Posted

Lili8522 napisał(a):
Zaglądam sobie :loveu:
u Nas od początku tygodnia szaro, buro i ponuro :-(

u nas podobnie,Miśki nie chcą spacerować,o sory...Aleś tylko tyle ile musi:evil_lol:
co zrobić,trzeba się cieszyć,bo mogłoby lać całymi dniami:mad: w sumie też lubię jak leje,najbardziej jak siedzę w ciepełku i z Miśkami nie trzeba na spacer:diabloti:

Posted

Bgra napisał(a):
u nas podobnie,Miśki nie chcą spacerować,o sory...Aleś tylko tyle ile musi:evil_lol:
co zrobić,trzeba się cieszyć,bo mogłoby lać całymi dniami:mad: w sumie też lubię jak leje,najbardziej jak siedzę w ciepełku i z Miśkami nie trzeba na spacer:diabloti:

mój jeden misiek też nie chce spacerować :mad:
najlepiej w łóżeczku i ciepełku :loveu:

Posted

Osa napisał(a):
Aliś jak tam? Zakopany w kocyku? A darł się choć raz o gryzaka? :eviltong:Co tu tak cicho się zrobiło???

Aliś to grzeczny chłopak,ale jak każdy facet,czasami sam nie wie czego chce:evil_lol:kolację zjadł,teraz śpi na kanapie z jednym z ukochanych kocyków:loveu:

Posted

[quote name='haliza']....a moim odbiło i śpią na gołej podłodze

masz miejsce łóżku:multi::evil_lol:to chyba przez kaloryfery,może im za ciepło
Hana czasami na chwilę też się kładzie na podłodze,żeby się ochłodzić i wraca do wyrka:evil_lol: