Jump to content
Dogomania

Dwa olkuskie insekty - Muszka i Pchełka - po wielu perypetiach razem na zawsze w cudownym DS

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

O, super - dzięki, Eluś - już przeklejam do postu rozliczeniowego Muszki, bo te wydatki dotyczą drugiej operacji - wyjęcia gwoździ.

A skoro już tu jestem, to z radością Wam doniosę, że Pchełcia to już CAŁKIEM INNY pies jest! Wesoła, przymilna, z dnia na dzień odkrywa uroki długich spacerków, zero wpadek czystościowych, posikiwanie w całkowitym zaniku, szalone zabawy z OBIEMA rezydentkami i.... HIT OSTATNICH DNI... jest spuszczana ze smyczy na spacerkach!!!! Pięknie wraca na zawołanie, a dopóki nie wołają, gania się i kotłuje ze swoją psią przyjaciółką!!!! Dalibyście wiarę?.... ;)

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Nutusia']O, super - dzięki, Eluś - już przeklejam do postu rozliczeniowego Muszki, bo te wydatki dotyczą drugiej operacji - wyjęcia gwoździ.
A skoro już tu jestem, to z radością Wam doniosę, że Pchełcia to już CAŁKIEM INNY pies jest! Wesoła, przymilna, z dnia na dzień odkrywa uroki długich spacerków, zero wpadek czystościowych, posikiwanie w całkowitym zaniku, szalone zabawy z OBIEMA rezydentkami i.... HIT OSTATNICH DNI... jest spuszczana ze smyczy na spacerkach!!!! Pięknie wraca na zawołanie, a dopóki nie wołają, gania się i kotłuje ze swoją psią przyjaciółką!!!! Dalibyście wiarę?.... ;)[/QUOTE]
Hohoho, obysmy więcej takich info słyszeli:)

pzdr.

Posted

Powiem Ci, że bardzo się cieszę, że P + M trafiły do Ciebie
nie spodziewałam się, że ktoś tak wspaniale się nimi zajmie jak TY...
Jesteś wspaniała Nutusiu
Dziękuję Ci (i pani Danusi ) ;)

Posted

[quote name='iwoniam']Powiem Ci, że bardzo się cieszę, że P + M trafiły do Ciebie
nie spodziewałam się, że ktoś tak wspaniale się nimi zajmie jak TY...
Jesteś wspaniała Nutusiu
Dziękuję Ci (i pani Danusi ) ;)[/QUOTE]
I ja się podpisuję też pod tym ,dwiema rencami i łapami :) :) :)

Posted

Zanim o insektach - pokażę moją nową podopieczną ;)

[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/232409-Hopka-dzieciak-kt%C3%B3ry-chce-wiedzie%C4%87-jak-wygl%C4%85da-prawdziwe-psie-%C5%BCycie?p=19686354#post19686354[/url]

Posted

Niebawem mam nadzieję wygłaskać w 100% realu :)

A na razie zaproszę na magiczny bazar z czarodziejskimi aniołami...
[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/232773-Anio%C5%82owo-bazarek-dla-podopiecznych-Ewy-Marty-do-dnia-9-pa%C5%BAdziernika-do-godz-19-00?p=19730054#post19730054[/url]