Jump to content
Dogomania

Farel - cudowny Przyjaciel - odszedł za Tęczowy Most 18.07...Biegaj Kochadełko...

Recommended Posts

Posted

[QUOTE]Tylko skąd dziś wziąśc słomę?[/QUOTE] Tam gdzie koniki tam słoma,u rolnika.W szkole dzieci można zapytac,w google wpisac słoma i wyskoczy pewnie coś.....w okolicy :lol:

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jeśli chodzi o słomę to ja po prostu kupuje w sklepach ogrodniczych matę słomianą do okrywania drzewek na zimę .Jak dla mnie jest ona nawet lepsza niż ta w belach, ,bo jest dłuższa i tak łatwo nie wypada z budy a trzeba jedynie wyjąć nitkę która łączy kawałki słomy.Jeśli nie ma sklepu ogrodniczego w pobliżu to z allegro też zamawiałam.
Pozdrowienia dla Farelka i dla jego dzielnej opiekunki .

Posted

Sytuacja Felcia wygląda następująco:nie finansuję Go żadna fundacja(nie zbiera na Niego też zadnych datków),nie można żadnych bazarków na niego robic.
Jedyna pomoc może byc w formie darowizny finansowej bądź darów w postaci leków(Felcio przyjmuję Heparegen,immunodol oraz na stawy np glukozamina)czy ewentualnie karmy-Josera.
I przyznam szczerze że każdą pomoc chętnie przyjmę.
Nie chcę rozpisywac się na temat kosztów,mogę powiedziec że nie są małe.
Pozdrawiam serdecznie i mocno ściskam:)

Posted

Fundacja by nie przekazała na Felcia.
Rozmawiałam wczoraj z Kasią,chciałabym kupic szelki w tej firmie co poprzednie.Iljowa znalazła u nich nowe-inne i mam nadzieję ze by się lepiej sprawdziły.Koszt to ok 150 zł.
Ponowie prośbę,że jeśli ktoś chciałby grosza dorzucic to chętnie przyjmę pomoc.
Dziewczyny które "odciążyły" mnie wysyłając leki czy suplementy do Kasi pozwoliły przy okazji skupic sie na innych wydatkach-karmy,obroże,krople czy szelki wiec każda pomoc jest na wagę złota.

Posted (edited)

[quote name='RudziaPaula']Fundacja by nie przekazała na Felcia.
Rozmawiałam wczoraj z Kasią,chciałabym kupic szelki w tej firmie co poprzednie.Iljowa znalazła u nich nowe-inne i mam nadzieję ze by się lepiej sprawdziły.Koszt to ok 150 zł.
Ponowie prośbę,że jeśli ktoś chciałby grosza dorzucic to chętnie przyjmę pomoc.
Dziewczyny które "odciążyły" mnie wysyłając leki czy suplementy do Kasi pozwoliły przy okazji skupic sie na innych wydatkach-karmy,obroże,krople czy szelki wiec każda pomoc jest na wagę złota.[/QUOTE]

czemu by nie przekazała dla felcia?,nie ma coś takiego jak dozywotnie dt,farelek jest na dt i już(jest dt i ds),to napiszcie że jest na dożywotnim dt ale potrzebuje pomocy(jest taki dział że jest na ds ale potrzebuje pomocy)NIE DAJCIE SIĘ ZDOMINOWAĆ,KOCHANE ZWIERZOLUBY!

Edited by majku33krakow
Posted (edited)

Witam serdecznie:)
Jeśli ktoś ma jakieś obiekcje co do wpłat-darowizn w formie pieniężnej to na pw mogę przesłac info dotyczące wydatków.Wpłaty jakie otrzymuje sa wpłatami podarowanymi od przyjaciół lub współpracowników z różną sumą i częstotliwością.W tym miesiącu dostałam 290złzbierałam na budkę dla Felcia a koszt jej wyniósł ku przypomnieniu 620 zł).Ale w zeszłym 20zł:( Z czego zakupiłam karmę za 144 zł,heparegen za 24zł,glukozaminę za ok 15 zł i wzmacniający za ok 15 zł.
[TABLE="class: alternate_rows ourTable fullwidth"]
[TR="class: dark"]
[TD="align: center"]2012-10-15[/TD]
[TD="align: center"]2012-10-15[/TD]
[TD="align: center"]Przelew z rachunku[/TD]
[TD="align: center"][B]Nr rach. przeciwst.:[/B]
XX XXXX XXXX XXX XXXX
[B]Dane adr. rach. przeciwst.:[/B]
EWAXXXXXXX
[B]Tytuł:[/B] WPŁATA ZA BUDĘ DLA PSA
PLUS OPŁATA ZA KURIERA
RudziaPaula
[/TD]
[TD="align: right"][COLOR=#DD0000]-620,00 PLN[/COLOR][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Edited by RudziaPaula
dopisanie
Posted (edited)

Inga ma racje,nie bardzo bym chciała wracac nawet myślami do tego co było:)myślę że dla nikogo nie było to miłe:(
Faktem jest ze Felcio trafił do Kasi za miłosc...faktem jest ze fundacja nie przekazuje i nie zbiera na Niego pieniedzy.Prosiłam o rozliczenie,nie doczekałam sie.Nie mogę nic zmienic na wątku Felcia bo nie ja go zakładałam,ale w podpisie jest że potrzebuje wsparcia finansowego-jeszcze Fela zmieniła.Mimo wszystko że jest to w podpisie nie udało mi sie nic zebrac.Przepraszam,dziewczyny leki,podkłady wysyłały do Kasi.Było to dawno,ale pomogło bardzo!
Zresztą jeśli fundacja nie starałaby sie zbierac na Niego,to w rezultacie pewnie byłabym jedyną która wpłaca(2 moje znajome jeszcze miały stałe zlecenie w banku). Bez sensu:(

Edited by RudziaPaula
literówka