Jump to content
Dogomania

Farel - cudowny Przyjaciel - odszedł za Tęczowy Most 18.07...Biegaj Kochadełko...

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Farciu głaski,mam nadzieję,że znajdziesz domek i tego szukam też dla mojej suni,zajrzyjcie proszę [url]http://www.dogomania.pl/threads/225333-6-miesi%C4%99czna-Kora-owczarek-niemiecki-szuka-domu...?p=18914055#post18914055[/url]

Posted

Matko, aż tyle brakuje?
Ponad 813 zł ?!?
:placz:
[quote name='Fela']

[B]Razem z wpłat uzbierała się kwota 1591 zł[/B]

Niestety, koszty są jeszcze większe.

Leczenie na SGGW: 1270,85 zł (fakturę wkleję poniżej)
Karma Hepatic - kupiona już w hotelu 12 kg RC - 265 zł
Wet i leki w hotelu 220 zł
Pobyt w hotelu do 1 marca - 9 dni *16,50 = 148,50 zł
[B]Razem koszty dotychczasowe: 1904,35 zł[/B]

Za kilka dni trzeba będzie zapłacić za hotel za marzec: 500 zł.
Reasumując - już w tej chwili Farel jest na minusie [B]313,35 zł a za chwilę urośnie to do 813,35 zł[/B] :([/QUOTE]

Posted

słuchajcie, wspomóżcie mnie, proszę, w reklamowaniu bazarku
[B][URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/225297-KSI%C4%98GARNIA-KONESERA-na-sieropsiniec-Ingi-mm-12-04-21-00"][B][SIZE=3][COLOR=#00cc00]KSIĘGARNIA KONESERA[/COLOR][/SIZE][/B][/URL][/B]
Jest beznadziejna bryndza

Posted

Od ostatniego rozliczenia wpłat (od 27.03) przyszły kolejne (w tym są bazarkowe), dziękujemy :Rose:
[FONT=Verdana]2012-04-02 100,00 PLN IRINA K. WARSZAWA
[/FONT][FONT=Verdana]2012-04-02 434,00 PLN AGNIESZKA K. W-WA (wpłata ze zbiórki, którą Agnieszka robi wśród znajomych plus jej pieniądze)
[/FONT][FONT=Verdana]2012-03-29 14,00 PLN K.S z Przemyśla
[/FONT][FONT=Verdana]2012-03-29 50,00 PLN EWA R. Szczecin
[/FONT][FONT=Verdana]2012-03-28 25,00 PLN DOROTA M. WAŁBRZYCH

Mamy też rozliczenie hoteliku w marcu: z jedzeniem wyszło 553,50 zł

Czyli wg moich obliczeń jestesmy teraz na minusie 243,85 zł

Lepsze wieści: jest sznasa, że Farel spędzi święta w domu :D O ile uda się z transportem, bo to kawał drogi - okolice Kościerzyny. W każdym razie dom już na niego czeka. Wczoraj była wizyta, efekt: super!. Będzie to rodzaj dożywotniego dt - pani, która się nim zaopiekuje, nie da rady ponosić kosztów karmy i leczenia (jeśli będzie to dalej RC Hepatic to koszty są spore, bodaj ok. 200 zł 10 kg), musimy więc pomóc w tej kwestii.

[/FONT]

Posted

[quote name='uczeń czarnoksieżnika']czekam, czekam i doczekać się nie mogłem... Przepraszam ale pakiet będzie wykorzystany dla innego psiaka. Nie mogę już tak długo zwlekać z wykorzystaniem go... Przykro mi :([/QUOTE]
I dobrze, że wykorzystany, bo chyba Farelowi niepotrzebny. Tfu, tfu, cobym nie zapeszyła. Dzięki :)

Posted

[quote name='inga.mm']słuchajcie, wspomóżcie mnie, proszę, w reklamowaniu bazarku
[B][URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/225297-KSI%C4%98GARNIA-KONESERA-na-sieropsiniec-Ingi-mm-12-04-21-00"][B][SIZE=3][COLOR=#00cc00]KSIĘGARNIA KONESERA[/COLOR][/SIZE][/B][/URL][/B]
Jest beznadziejna bryndza[/QUOTE]
Wrzuciłam na fb....może tak ktos pomoże

Posted

[quote name='inga.mm']kobieto, jesteś wielka!!!!
dla mnie fb - tabularaza[/QUOTE]

Niestety ja też...ha ha ha...to tylko mój profil,ale ciekawe książki,niech tylko córka wróci to roześle dalej:)