Jump to content
Dogomania

Farel - cudowny Przyjaciel - odszedł za Tęczowy Most 18.07...Biegaj Kochadełko...

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kochani, dziś najprawdopodobniej Farel będzie w TV. Program "Psie adopcje" w telewizji TTV (można oglądać na platformach cyfrowych, m.in: n -kanał 9; Cyfra+ -kanał 76; n na kartę -kanał 59; Telekomunikacja Polska -pakiet Witaj HD; Cyfrowy Polsat -kanał 104). Oglądajcie koniecznie! Materiał był kręcony jeszcze na SGGW.

Posted

[quote name='terra']Dobrze, że jest lepiej ze zdrowiem.
Jakie leki bierze na sreduszko?[/QUOTE]

Do dzisiaj dostawał furosemid tylko , ale dzisiaj będziemy dobierać inne leki , żeby go nie kłuć , no i po furosemidzie strasznie dużo sika , zdarzy mu się pod siebie .

Posted

Felu,a pamietasz właśnie w szpitalu jak się trząsł nawet tego dnia co go zabieralismy?Tu w sobote było podobnie i doszła wysoka temp jak mówi Anja...może już wtedy w szpitalu "coś"sie zaczynało tylko .....można gdybac...Nawet dziś jak rozmawiałam z Anja to zastanawiałam się czy to nie przez emocje.Co do psich adopcji dziś o godz 22.35 ciekawa godzina...Bede nagrywała moze przez telewizor uda sie zrzucic na pendriv a potem na płytke..

Posted

[quote name='Fela']Wcześniej nic się z sercem nie działo bardzo niepokojącego, w każdym razie lekarze szpitalni nie zauwazyli niczego takiego.[/QUOTE]

Dlatego myślimy , że to nie jest spowodowane chorobą , tylko wiekiem , dzisiaj kolejne badanie , dowiemy się więcej . Farcio dzisiaj już dwa razy wyszedł na spacer .

Na zdjęciu widać jak mu łapka prawa ucieka , zakładam mu bucika na nią żeby sobie nie pozdzierał , ale uparcie go zdejmuje .

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/138/p1290377q.jpg/][IMG]http://img138.imageshack.us/img138/6839/p1290377q.jpg[/IMG][/URL]

Posted

Typowo po zespole przedsionkowym. Powinno się poprawiać. Czasami może nawet całym ciężarem stawać tak na takiej podwiniętej łapce.

Anja, a Ty mu może masujesz te łapki?

Posted

[quote name='gusia0106']Typowo po zespole przedsionkowym. Powinno się poprawiać. Czasami może nawet całym ciężarem stawać tak na takiej podwiniętej łapce.

Anja, a Ty mu może masujesz te łapki?[/QUOTE]

Ale tą łapkę zaczął tak zawijać dopiero po tym ataku serca .

Masuję i ćwiczę tak jak zalecili w SGGW , choć Farel tego ostatnio nie lubi .

[QUOTE]Anja, dziękuję - po prostu[/QUOTE]

Nie ma za co dziękować , to moja praca , biorę za to pieniądze .

Posted

[quote name='Anja2201']

Nie ma za co dziękować , to moja praca , biorę za to pieniądze .[/QUOTE]

Znam takich, co brali pieniądze i nawet połowy z tego nie robili co Ty ...
Tak więc podziękowania podtrzymuję ;)

Posted

[quote name='Anja2201']Ale tą łapkę zaczął tak zawijać dopiero po tym ataku serca .

Masuję i ćwiczę tak jak zalecili w SGGW , choć Farel tego ostatnio nie lubi .

Nie ma za co dziękować , to moja praca , biorę za to pieniądze .[/QUOTE]
Jest jest!!!!To co robisz nawet biorąc pieniadze za to jest cudowne!Za pieniądze nie da sie kupic miłosci a ja widze ile pracy i tej miłosci wkładasz w to co robisz.Ja nie wiem czy bym sie podjeła opieki zwłaszcza nad chorymi psami...bo łatwo wziąsc zdrowego psa i opiekowac sie nim,gorzej jak jest chory..A Farel potrzebuje szczególnej pomocy...Nie przespane ostatnie nocki,martwienie sie nim,dogladanie go,gotowanie kuciaka itp...DZIEKUJE to za MAŁO!

Posted

ok starczy tego bo mi woda sodowa do głowy uderzy i zobaczycie :)

Farcio ma apetyt jak lew , domieszałam mu chrupek suchych do ryżu i wyczyścił pięknie miseczkę :)

Posted

ha ha ha chyba Ci Anju to nie grozi:)
Czyli można zwrócic uwage że jeżeli nie bedzie chciał jesc to "cos" sie bedzie zaczynało złego....
dobry chłopak z niego i ogromna siła walki w nim jest,na przekór losowi

Posted

[quote name='Marycha35']Farelko w rękach cudnych jest, niechaj sobie do zdrowia wraca spokojnie. Uszka mu masuję serdecznie:)[/QUOTE]

A to farelek uwielbia , masowanie uszek :) Farcio dzisiaj dobrze , ale do pełnej formy jeszcze trochę czasu potrzeba . Ładnie je , ale znów jest problem z kupą , dostaje laktozę i masujemy brzuszek .

Posted

Rudzia, zdjecia trzeba najpierw umieścić na jakimś serwerze zdjęciowym, np. na fotosiku, a potem wkleić w post. Może na początek prześli komuś mailem? (może być mi, póki mi internet chodzi).
Widział ktoś wczoraj Farela w TV? Był podobno. Ja nie widziałam, bo nie mam telewizora ;)