Paula95 Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 Pędzolopko, kojarzysz Szoła prawda?:) Lala to jego kumpela z kojca. Wydarzenia na FB nie ma. Ja jak robię, to zazwyczaj nikt tam nie przychodzi. Przydałaby się doświadczona ciocia z dużą ilością znajomych, psiarzy oczywiście. Quote
Basieńka1997 Posted February 24, 2012 Author Posted February 24, 2012 [quote name='pędzelopka']Dziękuję za zaproszenie. A czy dziewczyna ma wydarzenie na FB? teraz to drugie allegro - musi być![/QUOTE] Jak na razie nie posiada.. :( Quote
pędzelopka Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 [quote name='Paula95']Pędzolopko, kojarzysz Szoła prawda?:) Lala to jego kumpela z kojca. Wydarzenia na FB nie ma. Ja jak robię, to zazwyczaj nikt tam nie przychodzi. Przydałaby się doświadczona ciocia z dużą ilością znajomych, psiarzy oczywiście.[/QUOTE] Cóż za pytanie! No to jak kumpela Szoła to musi mieć reklamę. Bo jak Szoł znajdzie dom to nie może zostać sama. Nikt nie przychodzi bo może mało osób o tym wie. Zakładaj wydarzenie i wrzuć tu linka. Można przecież troszkę pospamować i poprosić o udostępnianie dziewczyny. Quote
Basieńka1997 Posted February 24, 2012 Author Posted February 24, 2012 Więc jutro postaram się zrobić Lali wydarzenie ;) Quote
Paula95 Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 Basia jak wolisz to mogę założyć, albo w schronoe się zgadsamy. ;) Pędzelopko, no i na odwrót oczywiście, bo jak Lala znajdzie dom to i Szoł musi. Najlepiej jakby razem znaleźli, bo razem super się czują. Quote
terra Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 Lalunia chce do domku razem z Szołem :) Quote
Basieńka1997 Posted February 25, 2012 Author Posted February 25, 2012 [quote name='Paula95']Basia jak wolisz to mogę założyć, albo w schronoe się zgadsamy. ;) Pędzelopko, no i na odwrót oczywiście, bo jak Lala znajdzie dom to i Szoł musi. Najlepiej jakby razem znaleźli, bo razem super się czują.[/QUOTE] Pomysł ze wspólnym domkiem jest naprawdę świetny! :loveu: Szkoda, że w schronisku nie starczyło czasu żeby obgadać to wydarzenie na facebooku.. Na razie spróbuję sama, a jeśli nie będę mogła sobie z czymś poradzić poproszę Cię o pomoc. ;) Quote
Basieńka1997 Posted February 25, 2012 Author Posted February 25, 2012 W pierwszym poście umieściłam link do wydarzenia na facebooku ;) Quote
Igiełka Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 melduje się na zaproszenie :) zastanawiam się ile Lalunia może ważyć? Quote
Basieńka1997 Posted February 26, 2012 Author Posted February 26, 2012 [quote name='Igiełka']melduje się na zaproszenie :) zastanawiam się ile Lalunia może ważyć?[/QUOTE] Dzisiaj w schronisku ją zważę ;) Quote
Basieńka1997 Posted February 28, 2012 Author Posted February 28, 2012 [quote name='Igiełka']i jak tam ile sunia waży?[/QUOTE] Bardzo przepraszam, ale zupełnie zapomniałam.. Poproszę panią pracującą w schronisku aby ją jutro zważyła ;) Quote
Basieńka1997 Posted March 1, 2012 Author Posted March 1, 2012 Coś ostatnio cichutko u naszej Laluni :( Quote
Basieńka1997 Posted March 1, 2012 Author Posted March 1, 2012 [quote name='Pyrdka']Co u Laluni?[/QUOTE] Wszystko w porządku. ;) Lalunia w niedzielę miała wziąć udział w szkoleniu "Lira" Wesołej Łapki. Niestety za bardzo się bała. W naszym schronisku w szkoleniu bierze udział ok. 10 psiaków. Wszystkie są oczywiście trzymanie na smyczach przez wolontariuszy, ale Lala chyba jest po prostu zbyt strachliwa, aby przebywać na takiej małej przestrzeni z tyloma psiakami.. Trzeba będzie spróbować nauczyć ją komend podczas spaceru lub na wybiegu. A nuż się uda! ;) Quote
Basieńka1997 Posted March 2, 2012 Author Posted March 2, 2012 Igiełko, Lalunia waży 7,5kg ;) Bardzo przepraszam, że tak długo czekałaś na odpowiedź.. Quote
pędzelopka Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 To waży o pół kilo więcej od mojej suczki. Maluszek nakolankowy ;) Quote
Recommended Posts