Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pędzolopko, kojarzysz Szoła prawda?:) Lala to jego kumpela z kojca. Wydarzenia na FB nie ma. Ja jak robię, to zazwyczaj nikt tam nie przychodzi. Przydałaby się doświadczona ciocia z dużą ilością znajomych, psiarzy oczywiście.

• Replies 491
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Paula95']Pędzolopko, kojarzysz Szoła prawda?:) Lala to jego kumpela z kojca. Wydarzenia na FB nie ma. Ja jak robię, to zazwyczaj nikt tam nie przychodzi. Przydałaby się doświadczona ciocia z dużą ilością znajomych, psiarzy oczywiście.[/QUOTE]

Cóż za pytanie! No to jak kumpela Szoła to musi mieć reklamę. Bo jak Szoł znajdzie dom to nie może zostać sama. Nikt nie przychodzi bo może mało osób o tym wie. Zakładaj wydarzenie i wrzuć tu linka. Można przecież troszkę pospamować i poprosić o udostępnianie dziewczyny.

Posted

Basia jak wolisz to mogę założyć, albo w schronoe się zgadsamy. ;) Pędzelopko, no i na odwrót oczywiście, bo jak Lala znajdzie dom to i Szoł musi. Najlepiej jakby razem znaleźli, bo razem super się czują.

Posted

[quote name='Paula95']Basia jak wolisz to mogę założyć, albo w schronoe się zgadsamy. ;) Pędzelopko, no i na odwrót oczywiście, bo jak Lala znajdzie dom to i Szoł musi. Najlepiej jakby razem znaleźli, bo razem super się czują.[/QUOTE]

Pomysł ze wspólnym domkiem jest naprawdę świetny! :loveu:
Szkoda, że w schronisku nie starczyło czasu żeby obgadać to wydarzenie na facebooku.. Na razie spróbuję sama, a jeśli nie będę mogła sobie z czymś poradzić poproszę Cię o pomoc. ;)

Posted

[quote name='Pyrdka']Co u Laluni?[/QUOTE]

Wszystko w porządku. ;) Lalunia w niedzielę miała wziąć udział w szkoleniu "Lira" Wesołej Łapki. Niestety za bardzo się bała. W naszym schronisku w szkoleniu bierze udział ok. 10 psiaków. Wszystkie są oczywiście trzymanie na smyczach przez wolontariuszy, ale Lala chyba jest po prostu zbyt strachliwa, aby przebywać na takiej małej przestrzeni z tyloma psiakami.. Trzeba będzie spróbować nauczyć ją komend podczas spaceru lub na wybiegu. A nuż się uda! ;)