Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Iza.']To i ode mnie prosze ztczyc szybowcon wszystkiego najlepsiejszego:loveu::loveu::cool3::multi::multi:[/quote]

Przekazałam,leżą teraz wszyscy pokotem....:lol::evil_lol:

Posted

Wpadłam na torta :cool3: - a tu go ni ma. :shake: Skąpe te szybalony jakieś. :diabloti:

Wszystkiego NAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJ dla bandy Baby.

Pzdr

Posted

[quote name='Asiaczek']Lilka postawi tego torta w Białym...:diabloti: w postaci ogóreczków i czegoś jeszcze. Na pewno będzie super smaczne!:lol:

Pzdr.[/quote]

Tort z ogórków - eeeeeeeeee jeszcze nie jadłam takowego :p. Hm, ale daleko do tego Białego i nie wiem czy przyjadę wogóle. :roll:
Pzdr

Posted

[quote name='bety']Wpadłam na torta :cool3: - a tu go ni ma. :shake: Skąpe te szybalony jakieś.

Wszystkiego NAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJ dla bandy Baby.

Pzdr[/quote]

Skąpe,to fakt!:evil_lol: Ale i gorąco-rozpłynąłby się:diabloti:
Szybalony dziękują bardzoooooooo!:lol:

[quote name='Asiaczek']Lilka postawi tego torta w Białym...:diabloti: w postaci ogóreczków i czegoś jeszcze. Na pewno będzie super smaczne!:lol:

Pzdr.[/quote]
Ooooo;)Będą ogóreczki i .....tort ze smalczyku:evil_lol::lol: To jest pomysł!:multi::evil_lol:

[quote name='bety']Tort z ogórków - eeeeeeeeee jeszcze nie jadłam takowego :p. Hm, ale daleko do tego Białego i nie wiem czy przyjadę wogóle. :roll:
Pzdr[/quote]

Nie marudź,bo przyłoże Ci tym tortem smalcownym!:evil_lol::lol:

[quote name='Asiaczek']Ej, marudzisz... wczle nie tak daleko. Pewnie tak piszesz, bo chcesz wywołać wilka z lasu, czyli Lilkę... Zgadłam?

pzdr.[/quote]

Widzicie jaka to ona:roll::lol:

[quote name='andromeda']Wszystkiego NAJ NAJ dla shibaskow :Rose:[/quote]

Przekazałam-podziękowali:lol: i zajęli się demolką po posiłku wieczornym:evil_lol:

Posted

[quote name='Matagi']Skąpe,to fakt!:evil_lol: Ale i gorąco-rozpłynąłby się:diabloti:
Szybalony dziękują bardzoooooooo!:lol:

Nie marudź,bo przyłoże Ci tym tortem smalcownym!:evil_lol::lol:
[/quote]

Eeeeeeeee szyby podobno sprytne to by znalazły sposób żeby się tort nie rozpuścił. ;)

Jak mnie będziesz bić to na pewno nie przyjadę. ;)

Tylko, że ja poważnie mówię - ten wyjazd stoi u mnie pod znakiem zapytania. :shake:

Pzdr

Posted

[quote name='bety']Eeeeeeeee szyby podobno sprytne to by znalazły sposób żeby się tort nie rozpuścił. ;)

Jak mnie będziesz bić to na pewno nie przyjadę. ;)

Tylko, że ja poważnie mówię - ten wyjazd stoi u mnie pod znakiem zapytania. :shake:

Pzdr[/quote]

Ty mnie nie nerwuj!!!!!!!!!!:mad:Ja w ten upał dziś sprzątałam podwórko:pWysyłam swego Uaza na ....złom/należało mu się!:diabloti:/ i razem z nim wywalałam to,co nazbierałam przez ...noo..jakies tam lata.Dużo było,padam na pysk,a Ta mi tu wyjeżdża,że nie przyjedzie:mad::angryy:Taczkom,ale przyjedź!!!!!!!!!!:diabloti:KONIECZNIE!!!!!!!!!:mad:I nie stawiaj mi tu żadnych pytajnych znaków:razz::mad:Ostatnia niedziela sierpnia-Białystok =>i tu Twoje miejsce!!!!!!!!!HOWGH!:mad:

A bić Cię nie będę:evil_lol:-będę Cię tym smalcem smarować-jak nie przyjedziesz;),a znajdę miejsce ,gdzie będziesz...jakiś NDM,inny Poznań....znajdę,nie bój się:roll::evil_lol:

Posted

[quote name='Matagi']Ty mnie nie nerwuj!!!!!!!!!!:mad:Ja w ten upał dziś sprzątałam podwórko:pWysyłam swego Uaza na ....złom/należało mu się!:diabloti:/ i razem z nim wywalałam to,co nazbierałam przez ...noo..jakies tam lata.Dużo było,padam na pysk,a Ta mi tu wyjeżdża,że nie przyjedzie:mad::angryy:Taczkom,ale przyjedź!!!!!!!!!!:diabloti:KONIECZNIE!!!!!!!!!:mad:I nie stawiaj mi tu żadnych pytajnych znaków:razz::mad:Ostatnia niedziela sierpnia-Białystok =>i tu Twoje miejsce!!!!!!!!!HOWGH!:mad:

A bić Cię nie będę:evil_lol:-będę Cię tym smalcem smarować-jak nie przyjedziesz;),a znajdę miejsce ,gdzie będziesz...jakiś NDM,inny Poznań....znajdę,nie bój się:roll::evil_lol:[/quote]
A ja historii UAZA to nawet nie znam, ale pewnie poznam na wystawie (jak będzie czas).

I dokładnie, ostatnia niedziela sierpnia - to Białystok! Nie ma innej opcji...

pzdr.

Posted

[quote name='Maks i Spark']O kurka, ale groźnie tu, strach się bać... :evil_lol:

Miłego :p

A.[/quote]

Eeeeeeeee nie ma czego, to tylko na pokaz. :cool3::evil_lol:
Pzdr

Posted

[quote name='Matagi']
Spodziewam się,że zrobisz mnóstwo zdjęć ,którymi uraczysz akity Baby;):lol:[/quote]

Czeeeesc...
Rany, zmaltretowany jestem, robilem za nadwornego fotografa na wystawie... Sorry, zdjecia sa wlasnoscia klubu.

Co moge pokazac, to moj rudzielec z Yoss Rotshild. Ruda byla troche oglupiala, bo ja ktos pierwszy raz w jej zyciu "wystawowo" trzymal:loveu:
[IMG]http://www.akita-welt.de/dodatki/dogomania/Yoss+Kari.jpg[/IMG]

Stwierdzam, ze coraz wiecej akit to wyperd... ki, coraz mniejsze i "kieszonkowe". Moj rudzielec, ktory pare lat temu nalezal do sredniej, to teraz baba jak piec, do tego wytrenowana. Wali 7 godzin po gorach, zje obiad i pyta, czy cos wreszcie ciekawego zaplanowane. W tym czasie inne zdychaja i wola lezec po stolem...:diabloti:

Serwus
Darius

Posted

[quote name='Asiaczek']A ja historii UAZA to nawet nie znam, ale pewnie poznam na wystawie (jak będzie czas).

I dokładnie, ostatnia niedziela sierpnia - to Białystok! Nie ma innej opcji...

pzdr.[/quote]

Uaz odjechał na lawecie dziś,a ja za niego sprawiłam sobie nowiuśki monitorek:loveu::lol:
Tak!Nie ma innej opcji-ostatnia niedziela sierpnia!:lol:

[quote name='Maks i Spark']O kurka, ale groźnie tu, strach się bać... :evil_lol:

Miłego :p

A.[/quote]

Ja sama się boję też;)-że Kaśka nie dojedzie:evil_lol:Musze użyć wszystkich argumentów:eviltong:

[quote name='bety']Eeeeeeeee nie ma czego, to tylko na pokaz. :cool3::evil_lol:
Pzdr[/quote]

Ja Ci pokażę...:mad::evil_lol:

Posted

[quote name='Darius']Czeeeesc...
Rany, zmaltretowany jestem, robilem za nadwornego fotografa na wystawie... Sorry, zdjecia sa wlasnoscia klubu.

Co moge pokazac, to moj rudzielec z Yoss Rotshild. Ruda byla troche oglupiala, bo ja ktos pierwszy raz w jej zyciu "wystawowo" trzymal:loveu:

Stwierdzam, ze coraz wiecej akit to wyperd... ki, coraz mniejsze i "kieszonkowe". Moj rudzielec, ktory pare lat temu nalezal do sredniej, to teraz baba jak piec, do tego wytrenowana. Wali 7 godzin po gorach, zje obiad i pyta, czy cos wreszcie ciekawego zaplanowane. W tym czasie inne zdychaja i wola lezec po stolem...:diabloti:

Serwus
Darius[/quote]

Phi!:p Jak ten klub taki skąpy,to niech se sam Twoje zdjęcia ogląda,O!:p
Szkoda,że Kari tego jednego ze skąpców nie uwaliła:diabloti:-co będzie ją na sznurku ciągał:evil_lol:
Małe,czyli konusy,mówisz...:roll:....hiihiii Polska zawsze musi odstawać od normy-u nas duże akity,niektóre jak kunie dorodne....tylko szkoda,że 3/4 z nich to takie przedwojenne z wyglądu,zero orientu,słoma z kojca im spod oryginalnych,japońskich ringówek wystaje....:pchyba więc wolałabym już mniejsze,ale niech chociaż akitę przypominają:p.
Dareczku drogi!:loveu:
Napisz /jak odsapniesz;)/cos więcej o samej imprezie,chyba nie kazali Ci przysięgać,że pary z dzioba nie puścisz,co?/chalera,z tymi germańcami ,to kto i wie...:evil_lol:/.Jakby co,to półgębkiem pisz,ja im nie powiem:diabloti:.
Acha!Skypa nie razie nie mam /nie mam dziurki na słuchawki w nowym monitorze,ale Darek zrobi cuś i będą słuchawki/,ale mam do końca miesiąca telefon stacjonarny:diabloti:Póżniej go zawieszę,na plaster mi on?:roll:Piszę ot,tak,może chcesz na mnie wydać troszku eurosów....;)Numer masz na priva:eviltong:

Posted

[quote name='Matagi']Ja sama się boję też;)-że Kaśka nie dojedzie:evil_lol:Musze użyć wszystkich argumentów:eviltong:

Ja Ci pokażę...:mad::evil_lol:[/quote]

A co Wy tacy zatęsknieni za moim widokiem w Białym, hę? :roll::evil_lol:

A co mi pokażesz fajnego? :eviltong:
Pzdr

Posted

[quote name='bety']A co Wy tacy zatęsknieni za moim widokiem w Białym, hę? :roll::evil_lol:

A co mi pokażesz fajnego? :eviltong:
Pzdr[/quote]

Nie marudź!;)
Hooohoooo:evil_lol: Różne takie mogę pokazać....:eviltong:

Posted

[quote name='Matagi']Nie marudź!;)
Hooohoooo:evil_lol: Różne takie mogę pokazać....:eviltong:[/quote]

Ale ja lubię pomarudzić.:eviltong::evil_lol:

Eeee z tym pokazywaniem to się znowu pewnie przechwalasz.:diabloti:

Pzdr

Posted

[quote name='bety']Ale ja lubię pomarudzić.:eviltong::evil_lol:

Eeee z tym pokazywaniem to się znowu pewnie przechwalasz.:diabloti:

Pzdr[/quote]

Co znaczy znowu? hę?:evil_lol: Marudo jedna:razz:Zawsze coś na poczekaniu mogę pokazać....:eviltong:Pomysłów u mnie dostatek;):eviltong:

Posted

[quote name='Matagi']Uaz odjechał na lawecie dziś,a ja za niego sprawiłam sobie nowiuśki monitorek:loveu::lol:
[/quote]
Noooo, postępy widzę w odnawianiu bazy komputerowej u Lilki!:lol:

Pzdr.