Iza. Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 To i ode mnie prosze zyczyc szybowcom wszystkiego najlepsiejszego:loveu::loveu::cool3::multi::multi: Quote
Matagi Posted July 23, 2009 Author Posted July 23, 2009 [quote name='Iza.']To i ode mnie prosze ztczyc szybowcon wszystkiego najlepsiejszego:loveu::loveu::cool3::multi::multi:[/quote] Przekazałam,leżą teraz wszyscy pokotem....:lol::evil_lol: Quote
bety Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Wpadłam na torta :cool3: - a tu go ni ma. :shake: Skąpe te szybalony jakieś. :diabloti: Wszystkiego NAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJ dla bandy Baby. Pzdr Quote
Asiaczek Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Lilka postawi tego torta w Białym...:diabloti: w postaci ogóreczków i czegoś jeszcze. Na pewno będzie super smaczne!:lol: Pzdr. Quote
bety Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 [quote name='Asiaczek']Lilka postawi tego torta w Białym...:diabloti: w postaci ogóreczków i czegoś jeszcze. Na pewno będzie super smaczne!:lol: Pzdr.[/quote] Tort z ogórków - eeeeeeeeee jeszcze nie jadłam takowego :p. Hm, ale daleko do tego Białego i nie wiem czy przyjadę wogóle. :roll: Pzdr Quote
Asiaczek Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Ej, marudzisz... wczle nie tak daleko. Pewnie tak piszesz, bo chcesz wywołać wilka z lasu, czyli Lilkę... Zgadłam? pzdr. Quote
Matagi Posted July 23, 2009 Author Posted July 23, 2009 [quote name='bety']Wpadłam na torta :cool3: - a tu go ni ma. :shake: Skąpe te szybalony jakieś. Wszystkiego NAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJ dla bandy Baby. Pzdr[/quote] Skąpe,to fakt!:evil_lol: Ale i gorąco-rozpłynąłby się:diabloti: Szybalony dziękują bardzoooooooo!:lol: [quote name='Asiaczek']Lilka postawi tego torta w Białym...:diabloti: w postaci ogóreczków i czegoś jeszcze. Na pewno będzie super smaczne!:lol: Pzdr.[/quote] Ooooo;)Będą ogóreczki i .....tort ze smalczyku:evil_lol::lol: To jest pomysł!:multi::evil_lol: [quote name='bety']Tort z ogórków - eeeeeeeeee jeszcze nie jadłam takowego :p. Hm, ale daleko do tego Białego i nie wiem czy przyjadę wogóle. :roll: Pzdr[/quote] Nie marudź,bo przyłoże Ci tym tortem smalcownym!:evil_lol::lol: [quote name='Asiaczek']Ej, marudzisz... wczle nie tak daleko. Pewnie tak piszesz, bo chcesz wywołać wilka z lasu, czyli Lilkę... Zgadłam? pzdr.[/quote] Widzicie jaka to ona:roll::lol: [quote name='andromeda']Wszystkiego NAJ NAJ dla shibaskow :Rose:[/quote] Przekazałam-podziękowali:lol: i zajęli się demolką po posiłku wieczornym:evil_lol: Quote
bety Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 [quote name='Matagi']Skąpe,to fakt!:evil_lol: Ale i gorąco-rozpłynąłby się:diabloti: Szybalony dziękują bardzoooooooo!:lol: Nie marudź,bo przyłoże Ci tym tortem smalcownym!:evil_lol::lol: [/quote] Eeeeeeeee szyby podobno sprytne to by znalazły sposób żeby się tort nie rozpuścił. ;) Jak mnie będziesz bić to na pewno nie przyjadę. ;) Tylko, że ja poważnie mówię - ten wyjazd stoi u mnie pod znakiem zapytania. :shake: Pzdr Quote
Matagi Posted July 23, 2009 Author Posted July 23, 2009 [quote name='bety']Eeeeeeeee szyby podobno sprytne to by znalazły sposób żeby się tort nie rozpuścił. ;) Jak mnie będziesz bić to na pewno nie przyjadę. ;) Tylko, że ja poważnie mówię - ten wyjazd stoi u mnie pod znakiem zapytania. :shake: Pzdr[/quote] Ty mnie nie nerwuj!!!!!!!!!!:mad:Ja w ten upał dziś sprzątałam podwórko:pWysyłam swego Uaza na ....złom/należało mu się!:diabloti:/ i razem z nim wywalałam to,co nazbierałam przez ...noo..jakies tam lata.Dużo było,padam na pysk,a Ta mi tu wyjeżdża,że nie przyjedzie:mad::angryy:Taczkom,ale przyjedź!!!!!!!!!!:diabloti:KONIECZNIE!!!!!!!!!:mad:I nie stawiaj mi tu żadnych pytajnych znaków:razz::mad:Ostatnia niedziela sierpnia-Białystok =>i tu Twoje miejsce!!!!!!!!!HOWGH!:mad: A bić Cię nie będę:evil_lol:-będę Cię tym smalcem smarować-jak nie przyjedziesz;),a znajdę miejsce ,gdzie będziesz...jakiś NDM,inny Poznań....znajdę,nie bój się:roll::evil_lol: Quote
bety Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Ja się sama nerwuję, więc Ty już nie musisz. :cool1: Pzdr Quote
Matagi Posted July 23, 2009 Author Posted July 23, 2009 [quote name='bety']Ja się sama nerwuję, więc Ty już nie musisz. :cool1: Pzdr[/quote] Hmmmmm....chyba pogadamy bez telefon....:cool1: Quote
bety Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 [quote name='Matagi']Hmmmmm....chyba pogadamy bez telefon....:cool1:[/quote] Tak mówisz, no to chyba tak. :cool1: Pzdr Quote
Asiaczek Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 [quote name='Matagi']Ty mnie nie nerwuj!!!!!!!!!!:mad:Ja w ten upał dziś sprzątałam podwórko:pWysyłam swego Uaza na ....złom/należało mu się!:diabloti:/ i razem z nim wywalałam to,co nazbierałam przez ...noo..jakies tam lata.Dużo było,padam na pysk,a Ta mi tu wyjeżdża,że nie przyjedzie:mad::angryy:Taczkom,ale przyjedź!!!!!!!!!!:diabloti:KONIECZNIE!!!!!!!!!:mad:I nie stawiaj mi tu żadnych pytajnych znaków:razz::mad:Ostatnia niedziela sierpnia-Białystok =>i tu Twoje miejsce!!!!!!!!!HOWGH!:mad: A bić Cię nie będę:evil_lol:-będę Cię tym smalcem smarować-jak nie przyjedziesz;),a znajdę miejsce ,gdzie będziesz...jakiś NDM,inny Poznań....znajdę,nie bój się:roll::evil_lol:[/quote] A ja historii UAZA to nawet nie znam, ale pewnie poznam na wystawie (jak będzie czas). I dokładnie, ostatnia niedziela sierpnia - to Białystok! Nie ma innej opcji... pzdr. Quote
M&S Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 O kurka, ale groźnie tu, strach się bać... :evil_lol: Miłego :p A. Quote
bety Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 [quote name='Maks i Spark']O kurka, ale groźnie tu, strach się bać... :evil_lol: Miłego :p A.[/quote] Eeeeeeeee nie ma czego, to tylko na pokaz. :cool3::evil_lol: Pzdr Quote
M&S Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 [quote name='bety']Eeeeeeeee nie ma czego, to tylko na pokaz. :cool3::evil_lol: Pzdr[/quote] Uff, kamień z serca....:lol:;) A. Quote
Darius Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 [quote name='Matagi'] Spodziewam się,że zrobisz mnóstwo zdjęć ,którymi uraczysz akity Baby;):lol:[/quote] Czeeeesc... Rany, zmaltretowany jestem, robilem za nadwornego fotografa na wystawie... Sorry, zdjecia sa wlasnoscia klubu. Co moge pokazac, to moj rudzielec z Yoss Rotshild. Ruda byla troche oglupiala, bo ja ktos pierwszy raz w jej zyciu "wystawowo" trzymal:loveu: [IMG]http://www.akita-welt.de/dodatki/dogomania/Yoss+Kari.jpg[/IMG] Stwierdzam, ze coraz wiecej akit to wyperd... ki, coraz mniejsze i "kieszonkowe". Moj rudzielec, ktory pare lat temu nalezal do sredniej, to teraz baba jak piec, do tego wytrenowana. Wali 7 godzin po gorach, zje obiad i pyta, czy cos wreszcie ciekawego zaplanowane. W tym czasie inne zdychaja i wola lezec po stolem...:diabloti: Serwus Darius Quote
Matagi Posted July 24, 2009 Author Posted July 24, 2009 [quote name='Asiaczek']A ja historii UAZA to nawet nie znam, ale pewnie poznam na wystawie (jak będzie czas). I dokładnie, ostatnia niedziela sierpnia - to Białystok! Nie ma innej opcji... pzdr.[/quote] Uaz odjechał na lawecie dziś,a ja za niego sprawiłam sobie nowiuśki monitorek:loveu::lol: Tak!Nie ma innej opcji-ostatnia niedziela sierpnia!:lol: [quote name='Maks i Spark']O kurka, ale groźnie tu, strach się bać... :evil_lol: Miłego :p A.[/quote] Ja sama się boję też;)-że Kaśka nie dojedzie:evil_lol:Musze użyć wszystkich argumentów:eviltong: [quote name='bety']Eeeeeeeee nie ma czego, to tylko na pokaz. :cool3::evil_lol: Pzdr[/quote] Ja Ci pokażę...:mad::evil_lol: Quote
Matagi Posted July 24, 2009 Author Posted July 24, 2009 [quote name='Darius']Czeeeesc... Rany, zmaltretowany jestem, robilem za nadwornego fotografa na wystawie... Sorry, zdjecia sa wlasnoscia klubu. Co moge pokazac, to moj rudzielec z Yoss Rotshild. Ruda byla troche oglupiala, bo ja ktos pierwszy raz w jej zyciu "wystawowo" trzymal:loveu: Stwierdzam, ze coraz wiecej akit to wyperd... ki, coraz mniejsze i "kieszonkowe". Moj rudzielec, ktory pare lat temu nalezal do sredniej, to teraz baba jak piec, do tego wytrenowana. Wali 7 godzin po gorach, zje obiad i pyta, czy cos wreszcie ciekawego zaplanowane. W tym czasie inne zdychaja i wola lezec po stolem...:diabloti: Serwus Darius[/quote] Phi!:p Jak ten klub taki skąpy,to niech se sam Twoje zdjęcia ogląda,O!:p Szkoda,że Kari tego jednego ze skąpców nie uwaliła:diabloti:-co będzie ją na sznurku ciągał:evil_lol: Małe,czyli konusy,mówisz...:roll:....hiihiii Polska zawsze musi odstawać od normy-u nas duże akity,niektóre jak kunie dorodne....tylko szkoda,że 3/4 z nich to takie przedwojenne z wyglądu,zero orientu,słoma z kojca im spod oryginalnych,japońskich ringówek wystaje....:pchyba więc wolałabym już mniejsze,ale niech chociaż akitę przypominają:p. Dareczku drogi!:loveu: Napisz /jak odsapniesz;)/cos więcej o samej imprezie,chyba nie kazali Ci przysięgać,że pary z dzioba nie puścisz,co?/chalera,z tymi germańcami ,to kto i wie...:evil_lol:/.Jakby co,to półgębkiem pisz,ja im nie powiem:diabloti:. Acha!Skypa nie razie nie mam /nie mam dziurki na słuchawki w nowym monitorze,ale Darek zrobi cuś i będą słuchawki/,ale mam do końca miesiąca telefon stacjonarny:diabloti:Póżniej go zawieszę,na plaster mi on?:roll:Piszę ot,tak,może chcesz na mnie wydać troszku eurosów....;)Numer masz na priva:eviltong: Quote
bety Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 [quote name='Matagi']Ja sama się boję też;)-że Kaśka nie dojedzie:evil_lol:Musze użyć wszystkich argumentów:eviltong: Ja Ci pokażę...:mad::evil_lol:[/quote] A co Wy tacy zatęsknieni za moim widokiem w Białym, hę? :roll::evil_lol: A co mi pokażesz fajnego? :eviltong: Pzdr Quote
Matagi Posted July 24, 2009 Author Posted July 24, 2009 [quote name='bety']A co Wy tacy zatęsknieni za moim widokiem w Białym, hę? :roll::evil_lol: A co mi pokażesz fajnego? :eviltong: Pzdr[/quote] Nie marudź!;) Hooohoooo:evil_lol: Różne takie mogę pokazać....:eviltong: Quote
bety Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 [quote name='Matagi']Nie marudź!;) Hooohoooo:evil_lol: Różne takie mogę pokazać....:eviltong:[/quote] Ale ja lubię pomarudzić.:eviltong::evil_lol: Eeee z tym pokazywaniem to się znowu pewnie przechwalasz.:diabloti: Pzdr Quote
Matagi Posted July 24, 2009 Author Posted July 24, 2009 [quote name='bety']Ale ja lubię pomarudzić.:eviltong::evil_lol: Eeee z tym pokazywaniem to się znowu pewnie przechwalasz.:diabloti: Pzdr[/quote] Co znaczy znowu? hę?:evil_lol: Marudo jedna:razz:Zawsze coś na poczekaniu mogę pokazać....:eviltong:Pomysłów u mnie dostatek;):eviltong: Quote
Asiaczek Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 [quote name='Matagi']Uaz odjechał na lawecie dziś,a ja za niego sprawiłam sobie nowiuśki monitorek:loveu::lol: [/quote] Noooo, postępy widzę w odnawianiu bazy komputerowej u Lilki!:lol: Pzdr. Quote
Recommended Posts