Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no wlasnie. moj Dzidek potrafi to olac ale ja sie przejmuje doslownie wszystkim. od razu mi takie rzeczy nerwy szargaja. mezczyzni mowia o takich "przewrazliwiona" hehz ostatnio w pewnej sytuacji moj instruktor ktory nauczyl mnie latac zapytal czy to na pewno on mnie wyszkolil :shake:

zrobilo mi sie wstyd :oops:

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wersja dla dogociotek jest taka sama jak ta dla mnie - Ivi jest na właściwym miejscu z właściwym człowiekiem . To czy Fox India wynajmuje mieszkanie czy jest jej nie ma znaczenia

Posted

[quote name='fox_india']nie wiem skad na forum pojawila sie informacja o tym ze Ivi ma byc na tymczasie miesiac

sama zainteresowana smacznie spi :roll:

a oto kolejna fotka od [B]BeatkiJ[/B]
[IMG]http://www.dogomania.pl/forum/[URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images20.fotosik.pl/178/560445ae1d13bcef.jpg[/IMG][/URL][/IMG][/quote]

ok ok-- czegos nie doczytałam.. faktycznie pisałas.. ,ze najpierw m-c u ciebie iVI POMIESZKA, potem gdzies tam m-c ,potem kolejny tez gdzies tam a potem znów m-c u Ciebie.. prosze mnie nie szykanowac.. ale tak to dlatego ,ze tak mi wciąz w glowie sie utwierdziło.. z rozmów telefonicznych (zanim dostałas sie na dogo jeszcze) ,ze w kwietniu sie wprowadzasz do nowo -wybudowanego domu i dlatego ewentualna adopcja jakieś bidy z Ligoty musiała by poczekac.. do wiosny..zakodowało sie i koniec!
marta to wy dopiero zaczynacie budowe na tym sciernisku ze zdjęć ...????

a to zdjatko jest najlepsze..

[IMG]http://img477.imageshack.us/img477/8510/beztytuu013ja2.jpg[/IMG]

jak ona tu uszy zawinęła, heheheh

Posted

sluchajcie!!!!!!!!!!!! zauwazylam ze cycole Ivi zaczynaja porastac meszkiem!!!!!!!!!!!!!!!

a oczy nie sa juz takie czerwone ufff wygladaja lepiej.
wiecie ze Ivi potrafi stac nawet 10 minut bez ruchu, zwlaszcza jak ja slonce w zadek grzeje

Posted

Ojejciu, jejciu, jak ja się Waszym szczęściem cieszę!!! :multi: :multi: :multi:

Liczę na pojawienie się galeryjki Ivuni w swoim czasie, a także w "Metamorfozach"! :loveu: :loveu: :loveu:

No i może kiedyś jakiś wspólny spacerek?:razz: (Tylko że ja po drugiej str. W-wy mieszkam:-/ Ale Lachs jeździ ze mną komunikacją miejską:))

Posted

Tak sie cieszę że oczy lepsze i siersć....

Z dnia na dzień bedzie lepiej.

Dlaczego tak daleko mieszkacie ??? Ani wspólnego spacerku, ehhh...

Elainfo - tak sie starałam zeby wszystko co Ivi dotyczy było jasne itd i żebyście wiedziały na bierząco co i jak , ze smutno mi jak czytam ze amikat wie a inne dogociotki nie wiedziały. Wie3m ze jeżeli Ivi gdzieś pójdzie przeczekać to do rodziców Marty - nigdzie wiecej.

Posted

[B]amikatku [/B]mysle ze wszystko jest w porzadku. zbieg okolicznosci ze pojawil sie taki termin :p

nie bede sie mylic pewnie jesli powiem ze nikt nie ma Ci niczego za zle :lol: (strasznie skomplikowane zdanie :oops: :grins: )
dzis zdamy Wam szczegolowa relacje z wizyty u weta

Ivunia jest taka grzeczna ...

Posted

[quote name='amikat']Tak sie cieszę że oczy lepsze i siersć....

Z dnia na dzień bedzie lepiej.

Dlaczego tak daleko mieszkacie ??? Ani wspólnego spacerku, ehhh...

Elainfo - tak sie starałam zeby wszystko co Ivi dotyczy było jasne itd i żebyście wiedziały na bierząco co i jak , ze smutno mi jak czytam ze amikat wie a inne dogociotki nie wiedziały. Wie3m ze jeżeli Ivi gdzieś pójdzie przeczekać to do rodziców Marty - nigdzie wiecej.[/quote]
Amikat napisałam sprostowanie.. bo niedoczytałam,(niewiem jakim cudem) tej historii ze zapowiada sie paromiesieczne a nie miesięczne, przechowywanie Ivi - ale to moja wina.. Niebyło w tym co napisałam ,zadnych złosliwych podtekstów dlatego ,ze uwazam ,ze ty byłas opiekunka Ivi i najwazniejsze jest żebys [B]ty[/B] wiedziała wszystko od a do Z.. wiec niech ci nie bedzie przykro błagam.. nie to było moim zamierzeniem uwierz..nieporozumienie-nieroztrzasajmy prosze bo juz mi wystarczająco głupio.. a wszystko przez troske o psy:oops:

Posted

Przepraszam za mój kijowy humor ale dowiedziałam sie parę godzin temu że mój kuzyn równolatek podciął w Austrii lawinę i walczy o zycie w szpitalu w Insbruku . W zasadzie nie walczy bo linia mózgu jest płaska...
1 godzina pod śniegiem, niedotlenienie itp... powiedzcie co zycie jest warte???? Nic....

Posted

[quote name='amikat']Przepraszam za mój kijowy humor ale dowiedziałam sie parę godzin temu że mój kuzyn równolatek podciął w Austrii lawinę i walczy o zycie w szpitalu w Insbruku . W zasadzie nie walczy bo linia mózgu jest płaska...
1 godzina pod śniegiem, niedotlenienie itp... powiedzcie co zycie jest warte???? Nic....[/quote]
ehh... tak to juz jest.:shake: dlatego trzeba sie cieszyc kazdym dniem... i to nie jest gołosłowie...

Posted

no nareszcie chodzi dogo :razz:

dzis z biura przy ulicy ...................... w Warszawie wita Was Dzidka i Ivi.
wczoraj bylismy z Ivi u weta w klinice dla zwierzat na powstancow slaskich. pan wet skontrolowal Ivi. po pierwsze przepisal dalej tetracykline ale zapytal jak dlugo ona ja bierze poniewaz lek dluzej stosowany uszkadza nerki i watrobe. na to pytanie nie umialam odpowiedziec. [B]amikatku[/B] prosze o pomoc w tej kwestii. oczywiscie zakupilismy cale mnustFastFo witamin, ktore upychamu Ivi do kawalkow mieska bo Ivi tabletki zwyczajnie wypluwa :mad:
poza tym wet stwierdzil, ze oczy Ivi powinny byc systematycznie leczone, bo inaczej stan zapalny oraz ta trzecia powieka sie nie cofna. zastosowalismy sie do jego zalecen i smarujemy Ivi oczy mascia ktora dostalismy w Katowicach oraz wkaraplamy kropelki. Ivi cierpliwie znosi wszelkie zabiegi. oczki faktycznie wygladaja lepiej.

dzis od razu po pracy jedziemy do moich rodzicow zrobic zapoznanie :p

Posted

No to trzymamy kciuki za miłe zapoznanie się z Twoimi rodzicami!

Ivi była w klinice od 31.01.2007r. wiec ja sądzę, że od tego dnia bierze leki.
Ale co do konkretnego leku nie mogę dokładnie powiedzieć, myślę, że tutaj Anetka ci pomoże ;) może będzie wiedziała...

Posted

hm... no wiec zapoznanie wyszlo srednio hehe
Ivi nie spodobal sie moj tata. warczala na niego, warczala az w koncu dwa razy ugryzla. zostawila slady paszczy hehz
wczoraj wieczorem odbyla sie narada plemienna co robic :shake:
bylismy troche w kropce. az decyzja zostala podjeta :placz: :placz:
zostawiam Gnomika u rodziców :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz:
mojego kochanego, wychuchanego Gnomoslawa :placz: :placz: :placz:
bedzie u nich do momentu az Ivi nie skonczy leczenia, nie przyzwyczai sie do mojej rodzinki :placz: :placz: :placz: :placz: :placz:

to bedzie dla mnie ciezki okres :-(
Gnomoslaw jeszcze nie przeczuwa co go czeka. dzis rano plakal za mna kiedy wyszlam na kilka godzin!!! co sobie pomysli kiedy wie ze w Wawie jest Ivi a ja i Pawel zostawilismy go z moimi rodzicami !!!

mam paskudny humor

czy cala ta sytuacja nie wplynie na niego zle ????

:-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-(

Posted

Martuś tak bardzo mi przykro....:-(
Kochana ale pomyśł:nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło.
Twoi rodzice kochaja Gnomka i wiesz dobrze że nic złego mu się nie stanie u nich a dla Ivi to lepiej że będzie z Tobą niz z Nimi ponieważ ona musi wiedzieć kto jest jej Panią,Panem...
Ja bardziej martwiłam sie co będzie kiedy Ivi trafi do Twoich rodziców,bałam się tego że ona sie przyzwyczai do Nich i wtedy kiedy nadejdzie dzień zabrania jej od Nich ona sie zalamie.Maruś wiesz dobrze że Ivi bardzo Cię kocha i pokazywał to przy każdym rozstaniu z Tobą i przy każym witaniu się...Tak będzie lepiej dla Was wszystkich.Gnomek nie zapomni Was a Ivi tak...
Szkoda ze nie da się tego załatwić w inny sposób np że psiaki obydwoje nie zostaną ale musiałaś się liczyć i z takim zakończeniem,niestety:-( Bedzie dobrze...Ten czas upłynie szybko a w końcu będziecie wszyscy razem.
Całuje Was bardzo mocno!!!

Posted

Ivi pięknieje i pieknieje. zaczyna rozrabiac. bryka, podskakuje zupelnie nie ten pies.

dzis zobaczymy czy zda egzamin na samotne siedzenie w domu

a Gnomika mojego kochanego brak :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-(