fox_india Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 no wlasnie. moj Dzidek potrafi to olac ale ja sie przejmuje doslownie wszystkim. od razu mi takie rzeczy nerwy szargaja. mezczyzni mowia o takich "przewrazliwiona" hehz ostatnio w pewnej sytuacji moj instruktor ktory nauczyl mnie latac zapytal czy to na pewno on mnie wyszkolil :shake: zrobilo mi sie wstyd :oops: Quote
amikat Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Wersja dla dogociotek jest taka sama jak ta dla mnie - Ivi jest na właściwym miejscu z właściwym człowiekiem . To czy Fox India wynajmuje mieszkanie czy jest jej nie ma znaczenia Quote
fox_india Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 a Ivi ciagle spi. najbardziej lubi to oslonecznione miejsce na podlodze w gabinecie Prezesa :evil_lol: Quote
amikat Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Masz Martuniu za duzo na głowie i już - a swiata nie zbawisz. Pomalutku aż do skutku! Quote
elainfo Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 [quote name='fox_india']nie wiem skad na forum pojawila sie informacja o tym ze Ivi ma byc na tymczasie miesiac sama zainteresowana smacznie spi :roll: a oto kolejna fotka od [B]BeatkiJ[/B] [IMG]http://www.dogomania.pl/forum/[URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images20.fotosik.pl/178/560445ae1d13bcef.jpg[/IMG][/URL][/IMG][/quote] ok ok-- czegos nie doczytałam.. faktycznie pisałas.. ,ze najpierw m-c u ciebie iVI POMIESZKA, potem gdzies tam m-c ,potem kolejny tez gdzies tam a potem znów m-c u Ciebie.. prosze mnie nie szykanowac.. ale tak to dlatego ,ze tak mi wciąz w glowie sie utwierdziło.. z rozmów telefonicznych (zanim dostałas sie na dogo jeszcze) ,ze w kwietniu sie wprowadzasz do nowo -wybudowanego domu i dlatego ewentualna adopcja jakieś bidy z Ligoty musiała by poczekac.. do wiosny..zakodowało sie i koniec! marta to wy dopiero zaczynacie budowe na tym sciernisku ze zdjęć ...???? a to zdjatko jest najlepsze.. [IMG]http://img477.imageshack.us/img477/8510/beztytuu013ja2.jpg[/IMG] jak ona tu uszy zawinęła, heheheh Quote
fox_india Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 sluchajcie!!!!!!!!!!!! zauwazylam ze cycole Ivi zaczynaja porastac meszkiem!!!!!!!!!!!!!!! a oczy nie sa juz takie czerwone ufff wygladaja lepiej. wiecie ze Ivi potrafi stac nawet 10 minut bez ruchu, zwlaszcza jak ja slonce w zadek grzeje Quote
Dobermania Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Ojejciu, jejciu, jak ja się Waszym szczęściem cieszę!!! :multi: :multi: :multi: Liczę na pojawienie się galeryjki Ivuni w swoim czasie, a także w "Metamorfozach"! :loveu: :loveu: :loveu: No i może kiedyś jakiś wspólny spacerek?:razz: (Tylko że ja po drugiej str. W-wy mieszkam:-/ Ale Lachs jeździ ze mną komunikacją miejską:)) Quote
amikat Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Tak sie cieszę że oczy lepsze i siersć.... Z dnia na dzień bedzie lepiej. Dlaczego tak daleko mieszkacie ??? Ani wspólnego spacerku, ehhh... Elainfo - tak sie starałam zeby wszystko co Ivi dotyczy było jasne itd i żebyście wiedziały na bierząco co i jak , ze smutno mi jak czytam ze amikat wie a inne dogociotki nie wiedziały. Wie3m ze jeżeli Ivi gdzieś pójdzie przeczekać to do rodziców Marty - nigdzie wiecej. Quote
fox_india Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 [B]amikatku [/B]mysle ze wszystko jest w porzadku. zbieg okolicznosci ze pojawil sie taki termin :p nie bede sie mylic pewnie jesli powiem ze nikt nie ma Ci niczego za zle :lol: (strasznie skomplikowane zdanie :oops: :grins: ) dzis zdamy Wam szczegolowa relacje z wizyty u weta Ivunia jest taka grzeczna ... Quote
elainfo Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 [quote name='amikat']Tak sie cieszę że oczy lepsze i siersć.... Z dnia na dzień bedzie lepiej. Dlaczego tak daleko mieszkacie ??? Ani wspólnego spacerku, ehhh... Elainfo - tak sie starałam zeby wszystko co Ivi dotyczy było jasne itd i żebyście wiedziały na bierząco co i jak , ze smutno mi jak czytam ze amikat wie a inne dogociotki nie wiedziały. Wie3m ze jeżeli Ivi gdzieś pójdzie przeczekać to do rodziców Marty - nigdzie wiecej.[/quote] Amikat napisałam sprostowanie.. bo niedoczytałam,(niewiem jakim cudem) tej historii ze zapowiada sie paromiesieczne a nie miesięczne, przechowywanie Ivi - ale to moja wina.. Niebyło w tym co napisałam ,zadnych złosliwych podtekstów dlatego ,ze uwazam ,ze ty byłas opiekunka Ivi i najwazniejsze jest żebys [B]ty[/B] wiedziała wszystko od a do Z.. wiec niech ci nie bedzie przykro błagam.. nie to było moim zamierzeniem uwierz..nieporozumienie-nieroztrzasajmy prosze bo juz mi wystarczająco głupio.. a wszystko przez troske o psy:oops: Quote
fox_india Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 a Ivi ma to wszystko w nosie i ciągle spi :sleep2: a ja jestem zadowolona bo mogę pracować ..... na dogo :evil_lol: Quote
amikat Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Przepraszam za mój kijowy humor ale dowiedziałam sie parę godzin temu że mój kuzyn równolatek podciął w Austrii lawinę i walczy o zycie w szpitalu w Insbruku . W zasadzie nie walczy bo linia mózgu jest płaska... 1 godzina pod śniegiem, niedotlenienie itp... powiedzcie co zycie jest warte???? Nic.... Quote
majafaja Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 [quote name='amikat']Przepraszam za mój kijowy humor ale dowiedziałam sie parę godzin temu że mój kuzyn równolatek podciął w Austrii lawinę i walczy o zycie w szpitalu w Insbruku . W zasadzie nie walczy bo linia mózgu jest płaska... 1 godzina pod śniegiem, niedotlenienie itp... powiedzcie co zycie jest warte???? Nic....[/quote] ehh... tak to juz jest.:shake: dlatego trzeba sie cieszyc kazdym dniem... i to nie jest gołosłowie... Quote
aisaK Posted March 29, 2007 Author Posted March 29, 2007 Anetko-strasznie mi przykro...Będę z wami myślami! Fox-India-my tez was ściskamy, bardzo mocno!!! Quote
fox_india Posted March 30, 2007 Posted March 30, 2007 no nareszcie chodzi dogo :razz: dzis z biura przy ulicy ...................... w Warszawie wita Was Dzidka i Ivi. wczoraj bylismy z Ivi u weta w klinice dla zwierzat na powstancow slaskich. pan wet skontrolowal Ivi. po pierwsze przepisal dalej tetracykline ale zapytal jak dlugo ona ja bierze poniewaz lek dluzej stosowany uszkadza nerki i watrobe. na to pytanie nie umialam odpowiedziec. [B]amikatku[/B] prosze o pomoc w tej kwestii. oczywiscie zakupilismy cale mnustFastFo witamin, ktore upychamu Ivi do kawalkow mieska bo Ivi tabletki zwyczajnie wypluwa :mad: poza tym wet stwierdzil, ze oczy Ivi powinny byc systematycznie leczone, bo inaczej stan zapalny oraz ta trzecia powieka sie nie cofna. zastosowalismy sie do jego zalecen i smarujemy Ivi oczy mascia ktora dostalismy w Katowicach oraz wkaraplamy kropelki. Ivi cierpliwie znosi wszelkie zabiegi. oczki faktycznie wygladaja lepiej. dzis od razu po pracy jedziemy do moich rodzicow zrobic zapoznanie :p Quote
aisaK Posted March 30, 2007 Author Posted March 30, 2007 No to trzymamy kciuki za miłe zapoznanie się z Twoimi rodzicami! Ivi była w klinice od 31.01.2007r. wiec ja sądzę, że od tego dnia bierze leki. Ale co do konkretnego leku nie mogę dokładnie powiedzieć, myślę, że tutaj Anetka ci pomoże ;) może będzie wiedziała... Quote
fox_india Posted March 30, 2007 Posted March 30, 2007 a! no i jeszcze te gulki dwie co jej wyskoczyły. pan doc wet powiedzial ze to najprawdopodobniej od zastrzyków i kazal robic cieple oklady. oczywiscie bedziemy sie stosowac. Quote
Tengusia Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Buziaczki dla Ivuchy i Gnoma :loveu: :loveu: :loveu: Quote
aisaK Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 Napewno dobrze się bawią...szaleją, zabawa...trawka... Czekamy na relację i może zdjęcia? Quote
fox_india Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 hm... no wiec zapoznanie wyszlo srednio hehe Ivi nie spodobal sie moj tata. warczala na niego, warczala az w koncu dwa razy ugryzla. zostawila slady paszczy hehz wczoraj wieczorem odbyla sie narada plemienna co robic :shake: bylismy troche w kropce. az decyzja zostala podjeta :placz: :placz: zostawiam Gnomika u rodziców :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: mojego kochanego, wychuchanego Gnomoslawa :placz: :placz: :placz: bedzie u nich do momentu az Ivi nie skonczy leczenia, nie przyzwyczai sie do mojej rodzinki :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: to bedzie dla mnie ciezki okres :-( Gnomoslaw jeszcze nie przeczuwa co go czeka. dzis rano plakal za mna kiedy wyszlam na kilka godzin!!! co sobie pomysli kiedy wie ze w Wawie jest Ivi a ja i Pawel zostawilismy go z moimi rodzicami !!! mam paskudny humor czy cala ta sytuacja nie wplynie na niego zle ???? :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( Quote
majafaja Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 ehhh.. bedzie dobrze!! pociesz Cie ze u mnie tez paskudny humer :(:( zostawilam moja sunie sama.. i teraz siedze sama w Krakowie... i mi smutno :( Quote
romenka Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Martuś tak bardzo mi przykro....:-( Kochana ale pomyśł:nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Twoi rodzice kochaja Gnomka i wiesz dobrze że nic złego mu się nie stanie u nich a dla Ivi to lepiej że będzie z Tobą niz z Nimi ponieważ ona musi wiedzieć kto jest jej Panią,Panem... Ja bardziej martwiłam sie co będzie kiedy Ivi trafi do Twoich rodziców,bałam się tego że ona sie przyzwyczai do Nich i wtedy kiedy nadejdzie dzień zabrania jej od Nich ona sie zalamie.Maruś wiesz dobrze że Ivi bardzo Cię kocha i pokazywał to przy każdym rozstaniu z Tobą i przy każym witaniu się...Tak będzie lepiej dla Was wszystkich.Gnomek nie zapomni Was a Ivi tak... Szkoda ze nie da się tego załatwić w inny sposób np że psiaki obydwoje nie zostaną ale musiałaś się liczyć i z takim zakończeniem,niestety:-( Bedzie dobrze...Ten czas upłynie szybko a w końcu będziecie wszyscy razem. Całuje Was bardzo mocno!!! Quote
Tengusia Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Glowka do gory napewno bedzie dobrze ... :thumbs: :calus: buziaczki dla psiaczkow :loveu: :iloveyou: :loveu: :iloveyou: Quote
fox_india Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 Ivi pięknieje i pieknieje. zaczyna rozrabiac. bryka, podskakuje zupelnie nie ten pies. dzis zobaczymy czy zda egzamin na samotne siedzenie w domu a Gnomika mojego kochanego brak :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( Quote
Recommended Posts