aisaK Posted March 29, 2007 Author Posted March 29, 2007 Słodziak mały!!! Pracuje, pieszczoty ma codziennie, ciekawe czy przypuszczała co ją będzie czekało? Szkoda, że sąsiad taki uparciuch...mogłaby juz zostać bez przeprowadzek... Quote
fox_india Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 ..................no wlasnie.......................... Quote
elainfo Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 [quote name='fox_india']..................no wlasnie..........................[/quote] ale pewnie zostanie juz u Cię..co..?? no jak sasiad juz przezył jakos te pare dni..(prawie tydzien..) to przezyje kolejny miesiąc..;-)) Quote
majafaja Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 foxindia, powiedz mi dlaczego sasiad ma tym czynnikiem, ktory spowoduje, ze Ivi trafi do Twoich rodzicow? przeciez nie mieszkacie w jednym mieszkaniu... ? nie rozumiem Quote
diana79 Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 po co przejmować się sąsiadem:shake: chyba nie warto znów stersować IVI i smucić jej, aby sąsiad był zadowolony:angryy: , szczęście IVI jest ważniejsze od zrzędzenia sąsiada, którego na szczęście nie będziecie musieli zność przez całe życie tylko jeszcze przez miesiąc:evil_lol: Quote
romenka Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 [quote name='fox_india']kurcze, nie mam takich wynalazkow. mam aparat w telefonie ale nie mam kabla USB z koncowka na podczerwien :( Ivi jest fantastyczna, bardzo grzecznie waruje :p[/quote] Słonko ja ci moge pożyczyć kabel i płytkę :evil_lol: Ja mam aparat więc to narazie mi starczy a kiedyś sobie kupisz i mi oddasz;) Co ty na to?? Quote
romenka Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 [quote name='majafaja']foxindia, powiedz mi dlaczego sasiad ma tym czynnikiem, ktory spowoduje, ze Ivi trafi do Twoich rodzicow? przeciez nie mieszkacie w jednym mieszkaniu... ? nie rozumiem[/quote] To jest bardziej pogmatwane:angryy: Ale może Fix_India wam wytłumaczy:eviltong: Quote
fox_india Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 sluchajcie, zaszlo tu pewne nieporozumienie hm...:razz: primo: (bosze az boje sie o tym pisac) mieszkanie nie jest moje a kolezanka z pewnych wzgledow nie mozne go wynajmowac. kropka secundo: budowa mojego domu to nie kwestia miesiaca! tylko kilku! powiedzialam [B]amikat[/B] kiedy do niej zadzwonilam, ze to tyle potrwa! tercio: od niedzieli uzeram sie z sasiadem tylko po co mam Wam codziennie o tym pisac? poza tym jest w porzadku, wiec o co chodzi? :cool1: Quote
fox_india Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Iwonka bede wdzieczna za [U]pozyczenie [/U]kabelka :) Quote
romenka Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 [quote name='fox_india']Iwonka bede wdzieczna za [U]pozyczenie [/U]kabelka :)[/quote] Hehe,nie ma problemu :lol: To kiedy wpadasz w odwiedziny>>Ale obiadku nie zrobie bo gaz nam wyłączyli w całym bloku bo się ulatniał :angryy: Quote
romenka Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 I mm nadzieje że Twój telefon ma podczerwień lub Blutu(czy jak się to pisze:roll: )?? Quote
fox_india Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 [B]romenka [/B]a moze zrobimy powtorke z obiadowej rozrywki hehz bedzie nas czworo i duzo piesu oczywiscie :evil_lol: no jasne moj telefon to ful wypas hehz Quote
romenka Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 [quote name='fox_india'][B]romenka [/B]a moze zrobimy powtorke z obiadowej rozrywki hehz bedzie nas czworo i duzo piesu oczywiscie :evil_lol:[/quote] Kochana ja nie wiem czy bede na siłach poza tym chcę siedzieć w domku wieczorem bo mój Darek pewnie będzie dzisiaj na gg a ja chcez nim pogadać a jak sobie pójdę będe miała wyrzuty jak się okaże że był.... Poza tym wiesz..nie wiem czy to dobry pomysł z tym "[...]i dużo piesu oczywiście" Zapomniałaś ostanio jak przyszłam ze Zgredem małym:evil_lol: A i kochana ,pamiętasz jak ja u Ciebie nazwałam tego Zgreda?Bo wypadło mi z pamięci:oops: ?A tak mi się to imię dla niego spodobało. Quote
romenka Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 a i jeszcze jedno ,mówię ze nie wiem czy będę na siłach dlatego ze dzisiaj z Pidzej jedziemy rozwieszac plakaty małego czorta :evil_lol: i pewnie nogi mi do du** wejdą ze zmęczenia:diabloti: Quote
romenka Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 [quote name='fox_india']bedzie nas czworo [/quote] A o jakiej Ty czwórce mówisz??:razz: :eviltong: Quote
elainfo Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 [quote name='fox_india']sluchajcie, zaszlo tu pewne nieporozumienie hm...:razz: primo: (bosze az boje sie o tym pisac) mieszkanie nie jest moje a kolezanka z pewnych wzgledow nie mozne go wynajmowac. kropka secundo: budowa mojego domu to nie kwestia miesiaca! tylko kilku! powiedzialam [B]amikat[/B] kiedy do niej zadzwonilam, ze to tyle potrwa! tercio: od niedzieli uzeram sie z sasiadem tylko po co mam Wam codziennie o tym pisac? poza tym jest w porzadku, wiec o co chodzi? :cool1:[/quote] hmmmm no moze nie moze wynajmowac ale i tak juz wynajmuje..:evil_lol: najwazniejsze,ze [B]amikat[/B] wiedziała na czym Ivi stoi. bo reszta dogociotek chyba znala inna wersje..najwazniejsze ,żeby Ivi była juz zawsze blisko ciebie. Quote
fox_india Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Dzidek, Dzidka, Sebo i Ty :evil_lol: i duuużo piesu :diabloti: Quote
romenka Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 [quote name='fox_india']Dzidek, Dzidka, Sebo i Ty :evil_lol: i duuużo piesu :diabloti:[/quote] SEBO??Ty chcesz żebym od Darka dostła po łbie przez te gg:cool3: :mad: :eviltong: ?? Quote
elainfo Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 [quote name='fox_india']sluchajcie, zaszlo tu pewne nieporozumienie hm...:razz: primo: (bosze az boje sie o tym pisac) mieszkanie nie jest moje a kolezanka z pewnych wzgledow nie mozne go wynajmowac. kropka secundo: budowa mojego domu to nie kwestia miesiaca! tylko kilku! powiedzialam [B]amikat[/B] kiedy do niej zadzwonilam, ze to tyle potrwa! tercio: od niedzieli uzeram sie z sasiadem tylko po co mam Wam codziennie o tym pisac? poza tym jest w porzadku, wiec o co chodzi? :cool1:[/quote] aaaaa i błagam jak sie bedziecie wyprowadzac to nakop sasiadowi do doooooooopy!!!! i powiedz ,zeby sie do pustelni wyprowadzil, bo miasto - nie dla niego miejsce.. nie potrafi sie chop przystosowac .. a pod fochy nikt sie podporzadkowywac nie bedzie..ja bym nie wytrzymała.. normalnie z takim..:angryy: :angryy: Quote
fox_india Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 nie wiem skad na forum pojawila sie informacja o tym ze Ivi ma byc na tymczasie miesiac sama zainteresowana smacznie spi :roll: a oto kolejna fotka od [B]BeatkiJ[/B] [IMG]http://www.dogomania.pl/forum/[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images20.fotosik.pl/178/560445ae1d13bcef.jpg[/IMG][/URL][/IMG] Quote
fox_india Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 oj wierz mi [B]elainfo[/B] ze nie jest latwo ufff ale wiesz co? jak bede sie wyprowadzac to nie omieszkam wylewnie podziekowac mu za sasiedztwo :mad: Quote
elainfo Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 [quote name='fox_india']oj wierz mi [B]elainfo[/B] ze nie jest latwo ufff ale wiesz co? jak bede sie wyprowadzac to nie omieszkam wylewnie podziekowac mu za sasiedztwo :mad:[/quote] tjaaa... najlepiej wylej mu wiadro szamba na łeb, moze dozna przebudzenia..:diabloti: Quote
andzia69 Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 przynies mu k...py Gnoma i Ivi na wycieraczkę!:diabloti: ja też sie z takimi uzeram - tylko mieszkają na górze - szczekanie im przeszkadza, ale jak ich wnuczka o 7 rano nad głową skacze na skakance jak normalni ludzie śpią to jest ok - samo życie! Quote
amikat Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 [quote name='elainfo']hmmmm no moze nie moze wynajmowac ale i tak juz wynajmuje..:evil_lol: najwazniejsze,ze [B]amikat[/B] wiedziała na czym Ivi stoi. bo reszta dogociotek chyba znala inna wersje..najwazniejsze ,żeby Ivi była juz zawsze blisko ciebie.[/quote] Wersja od początku jest tylko jedna: Ivi jedzie do Fox Indial która buduje dom ale nie wiadomo kiedy kończy prawda? Wystarczy przeczytać wątek i już wiedza amikat bedąca wiedzą ogólnodostęną, staje sie taka właśnie -dostepna dla wszystkich. SPRAWDZIAŁAM rodzinke Fox India i wiem ze jest dla Ivi najlepszą alternatywą. Cieszę sie zę Ivi poznaje swiat, ludzi i nawet z tego ze jeździ tramwajem. A co do sąsiada - niestety nie zyjemy na pustyni i odludziu i rozumiem ze Fox India musi sie liczyć ze zdaniem innych ludzi (patrz sąsiad). A moze zdarzy sie tak ze on też Ivi pokocha? Dajmy mu szanse... Quote
Recommended Posts