majafaja Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 :multi::multi::multi::multi::crazyeye::crazyeye::-o:-o:bigok::bigok::klacz::klacz::lilangel::lilangel::laola: Quote
amikat Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 [B][COLOR=Red]W SOBOTE IVI jedzie do domeczku!!!!!!!!!!!!!!!!![/COLOR][/B] Quote
bira Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 :multi: :multi: Wspaniała wiadomośc:loveu: :loveu: Quote
fox_india Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 (jesoo szef mnie zabije, klikam najciszej jak potrafie) plan jest taki. zabieram Ivi, na wielkanoc spotykamy sie cala rodziną u moich rodziców, wszyscy poznają Ivi, a potem Ivi pojedzie do Magdy i Dominika, a ja mam do nich niedalko :) Quote
BeataJ Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 [quote name='amikat'][B][COLOR=red]W SOBOTE IVI jedzie do domeczku!!!!!!!!!!!!!!!!![/COLOR][/B][/quote] Juz w te sobote?!?!?! HURA :multi: :multi: Beata Quote
fox_india Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 no wlasnie. chyba bedziemy musialy odlozyc spotkanie w Podkowie na kiedy indziej :razz: Quote
elainfo Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 [quote name='fox_india'](jesoo szef mnie zabije, klikam najciszej jak potrafie) plan jest taki. zabieram Ivi, na wielkanoc spotykamy sie cala rodziną u moich rodziców, wszyscy poznają Ivi, a potem Ivi pojedzie do Magdy i Dominika, a ja mam do nich niedalko :)[/quote] fox india jestem dumna z twojej decyzji.. tzn. z ciebie.. warto było wiercic CI dziure w brzuchu..;-))jeszcze nie zapeszam i zaczekam az odbierzesz IVI i wtedy złoze ci osobiscie gratulacje .. :loveu: :loveu: Quote
karusiap Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 [quote name='amikat'][COLOR=Navy][B]BOŻE MÓJ BOŻE MÓJ - dzisiaj są moje 36 urodziny - I TAKIE WIEŚCI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/B][/COLOR] Kiedy możesz??????????? Kiedy chcesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jak bezie tak daleko ze bedzies wiedziała kiedy jedziesz - daj mi znać uprzedzę klinike!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [B][COLOR=Red]IVI BEDZIE WARSZAWIANKĄ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/COLOR][/B][/quote] amikat-STO LAT!!!! fox_india-GRATULUJE,CUDOWNIE!!!! Quote
fox_india Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 [B]zasadzkas[/B] jak cos moge wziac szczeniaka do Katowic. ja jeszcze, jakby tego nie bylo malo, przekonuje TZ-a ze weekend spedzimy w Katowicach :p Quote
fox_india Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 :bluepaw: :new-bday: :BIG: :knajpa: :eating: :popcorn: :laola: :cunao: :beerchug: :drink1: :tort: :Rose: Quote
amikat Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 [quote name='fox_india']:bluepaw: :new-bday: :BIG: :knajpa: :eating: :popcorn: :laola: :cunao: :beerchug: :drink1: :tort: :Rose:[/quote] Ty szalona kobieto!!!!!!!!!! To Ivi trzeba zrobić fetę przywitalną!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
fox_india Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 oj bedzie swietowanie, bedzie :loveu: :multi: Quote
basiagk Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 AMIKAT [SIZE=4][B][COLOR=Magenta]:Rose:[/COLOR][/B][/SIZE][SIZE=4][B][COLOR=Magenta] STO LAT STO LAT !!!!! NIECH ŻYJE ŻYJE NAM!!!!!!!!!! :new-bday::BIG::laola: [/COLOR][/B][/SIZE] Quote
agnes34 Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 [FONT=Book Antiqua][SIZE=4][COLOR=seagreen][B]100 LAT , 100 LAT dla AMIKAT[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] :laola: Quote
Tengusia Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 [B][COLOR=red]JA ROWNIEZ PRZYLACZE SIE DO ZYCZEN - STO LATEK I DUZO SLODKICH CZEKOLADEK DLA AMIKAT[/COLOR][/B] :Rose: :smilecol: :tort: :bday: :BIG: :new-bday: :drink1: :cunao: :popcorn: :knajpa: a dla ciebie Fox india gratulacje ze wkoncu zabierasz Ivunie do domku :Cool!: :bigcool: :Cool!: :bigcool: :Cool!: :bigcool: Quote
daga_27 Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 ale wiesci:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :multi: :multi: :multi: :multi: Fox rewelka:loveu: :loveu: :loveu: Quote
amikat Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Ivi juz wie.... szykuje sie... Wczoraj jej nagadałam do ucha dobrych wieści. Ale sie cieszy. Kazała mamusie ucałować!!! Quote
aisaK Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 Ivunia...:) Ty wiesz już jakie szczęście cię czeka, od soboty!!! Przypomnisz sobie co to jest ciepła kanapa! A jak ciocia Kasia będzie w Warszawie, to się wprosi i cie odwiedzi!!! Quote
fox_india Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 jutro raniutko wyjezdzamy cala gnomowa gromada do Katowic po starsza siostre Gnomosława. pewnie na poczatku bedzie ciezko, ale damy rade! wiem ze warto. 3majcie za nas kciuki :cool3: ps. wczoraj o godz. 20.00 otrzymalam smsa od siostry ze tymczas nie wypali :-( i tyle. :flaming:zrobilo mi sie goraco :mdleje: :mdleje: :mdleje: prosilam ..:modla: znowu probowalam byc tFarda ale d....a, pekl worek ze slona woda :placz: o spaniu nie bylo mowy :shake: zadzwonilam dzis do mojej mamuni koFanej, a ona na to ze sie zgadza na tymczas :mdleje: o Boże! juz mam dosyc nerwow do konca roku ..;) Quote
romenka Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Martuś przecież Ty sobie zawsze poradzisz :loveu: Ciesze się że tak się to skonczyło :loveu: obby tylko już nikt żadnych planów nie zmienił:shake: Quote
majafaja Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 oj Fox India... Ty to masz z nimi.. raz tak, raz tak... 3maj sie kobieto! IVI CZEKA! Quote
fox_india Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 jak cos beda gadac to stluke pupasy na kwasne japko no dobra! wpadne w furieeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:stormy-sad: :chainsaw: a pewno sie :grab: Quote
Recommended Posts