Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

(jesoo szef mnie zabije, klikam najciszej jak potrafie)

plan jest taki. zabieram Ivi, na wielkanoc spotykamy sie cala rodziną u moich rodziców, wszyscy poznają Ivi, a potem Ivi pojedzie do Magdy i Dominika, a ja mam do nich niedalko :)

Posted

[quote name='fox_india'](jesoo szef mnie zabije, klikam najciszej jak potrafie)

plan jest taki. zabieram Ivi, na wielkanoc spotykamy sie cala rodziną u moich rodziców, wszyscy poznają Ivi, a potem Ivi pojedzie do Magdy i Dominika, a ja mam do nich niedalko :)[/quote]
fox india jestem dumna z twojej decyzji.. tzn. z ciebie.. warto było wiercic CI dziure w brzuchu..;-))jeszcze nie zapeszam i zaczekam az odbierzesz IVI i wtedy złoze ci osobiscie gratulacje .. :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='amikat'][COLOR=Navy][B]BOŻE MÓJ BOŻE MÓJ - dzisiaj są moje 36 urodziny - I TAKIE WIEŚCI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/B][/COLOR]

Kiedy możesz??????????? Kiedy chcesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jak bezie tak daleko ze bedzies wiedziała kiedy jedziesz - daj mi znać uprzedzę klinike!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[B][COLOR=Red]IVI BEDZIE WARSZAWIANKĄ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/COLOR][/B][/quote]
amikat-STO LAT!!!!

fox_india-GRATULUJE,CUDOWNIE!!!!

Posted

[quote name='fox_india']:bluepaw: :new-bday: :BIG: :knajpa: :eating: :popcorn: :laola: :cunao: :beerchug: :drink1: :tort: :Rose:[/quote]

Ty szalona kobieto!!!!!!!!!!

To Ivi trzeba zrobić fetę przywitalną!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

AMIKAT [SIZE=4][B][COLOR=Magenta]:Rose:[/COLOR][/B][/SIZE][SIZE=4][B][COLOR=Magenta]
STO LAT STO LAT !!!!! NIECH ŻYJE ŻYJE NAM!!!!!!!!!!

:new-bday::BIG::laola:
[/COLOR][/B][/SIZE]

Posted

[B][COLOR=red]JA ROWNIEZ PRZYLACZE SIE DO ZYCZEN - STO LATEK I DUZO SLODKICH CZEKOLADEK DLA AMIKAT[/COLOR][/B] :Rose: :smilecol: :tort: :bday: :BIG: :new-bday: :drink1: :cunao: :popcorn: :knajpa:

a dla ciebie Fox india gratulacje ze wkoncu zabierasz Ivunie do domku :Cool!: :bigcool: :Cool!: :bigcool: :Cool!: :bigcool:

Posted

Ivunia...:)
Ty wiesz już jakie szczęście cię czeka, od soboty!!! Przypomnisz sobie co to jest ciepła kanapa!
A jak ciocia Kasia będzie w Warszawie, to się wprosi i cie odwiedzi!!!

Posted

jutro raniutko wyjezdzamy cala gnomowa gromada do Katowic po starsza siostre Gnomosława. pewnie na poczatku bedzie ciezko, ale damy rade! wiem ze warto. 3majcie za nas kciuki :cool3:

ps.
wczoraj o godz. 20.00 otrzymalam smsa od siostry ze tymczas nie wypali :-( i tyle. :flaming:zrobilo mi sie goraco :mdleje: :mdleje: :mdleje:
prosilam ..:modla: znowu probowalam byc tFarda ale d....a, pekl worek ze slona woda :placz: o spaniu nie bylo mowy :shake:
zadzwonilam dzis do mojej mamuni koFanej, a ona na to ze sie zgadza na tymczas :mdleje:

o Boże! juz mam dosyc nerwow do konca roku ..;)