fox_india Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 [IMG]http://www.dogomania.pl/forum/[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images22.fotosik.pl/59/45d7050ad07db16a.jpg[/IMG][/URL][/IMG] Quote
zasadzkas Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 To TY? Ale fajna fotka :loveu: Mam sprawę na prv. Quote
majafaja Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 no no... niektorzy widac maja we krwi doki :cool3::cool3: super psiak! Quote
fox_india Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 yyyy.... dogomaniaczki, hehz mimo ze jezdzilam w wozku z piesulem a potem mialam je ciagle w domu, niestety zdjecie nie przedstawia mnie :shake: co nie zmienia faktu ze jakby zamalowac dzieciaczkowi wlosy na czarno to bylaby Dzidka :cool3: i tak zdjecie jest urocze :lol: no chyba sie ze mna zgadzacie :cool3: Dobcie i tak kocham :lol: Quote
fox_india Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 no tak Prezes przyszedl, patrzy w kompie na otwarte dokumenty a tu Dogomania :oops: :siara: :mdleje: :wallbash: :flaming: :scared: :turn-l: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: Quote
amikat Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Kochane cioteczki - tak leje ze ni hu hu z Ivunią na spacerek. Tak mi zal... Fox India- czekam na telefon od starszych gnomów - moze im rozjaśnie co do dobermanów patrzenie. Chociaż co tu duzo mówic - moja mama od czasu jak dobeczki mieszkają u mnie nas nie odwiedza. Mój mąż mówi ze jakby wiedział to 17 lat temu juz dobek by był... Quote
HebaNova Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 [QUOTE]moja mama od czasu jak dobeczki mieszkają u mnie nas nie odwiedza. Mój mąż mówi ze jakby wiedział to 17 lat temu juz dobek by był...[/QUOTE] o rany, nie wiem czy się śmiać czy współczuć... :evil_lol: :cool3: dla niektórych TZów to może być koronny argument ZA Quote
aisaK Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 Jak teściowa mnie przestanie odwiedzać, to ja już lecę po dobeczka ;) Nie rozumiem rozumowania, no, ale -są psy, których ludzie po prostu się boją i już. A na zdjęciach domyślałam się, że to nie Fox India, skoro rodzice dobunia się boją...;) Trzymam kciuki, ale też wątpię w realność rozmowy, chyba lepiej wymyślić coś innego...Ale trzeba jak najszybciej Ivunie zabierac z klatki: wiosna idzie, ona nie może tam dłużej siedzieć... Quote
fox_india Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 kochane cioteczki, fox_india dziala :razz: nie ma ten tego :cool3: a tak a propos dobkuF, np. Lady Dianka [B]Romenki [/B]to takie delikatnosci ze strach :lol: a Ivi, no to wiecie, sama slodycz (czekoladowa) :loveu: Quote
zasadzkas Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Hehehe, niestety, dobek jako sposób na teściową nie zawsze się sprawdza. U nas wzajemna miłość i pieszczoty, sunia uwielbia teściową i vice versa. Nawet prezenty pod choinkę od niej dostaje ;) Quote
Tengusia Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 fox india kiedy bedziesz mogla zabrac Ivunie :???: pytam bo to juz trwa jakis czas a nasza ksiezniczka dalej zamknieta w klatce :( kombinuj dziewczyno i to szybciutko :mad: :diabloti: Quote
majafaja Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 ehh.. no to ile sunia juz tam siedzi? miesiac? :( bidulka... a jak wyglada sprawa finansowa? Quote
amikat Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 przeprawszam Was ze sienie odzywam ale mam w pracy istne urawanie głowy. STRASZNE!!! U Ivuni ok. Koszt jej leczenia tona dzień dzisiajszy oikoło 1500 zł (w tym operacje i szpitalik i częsciowo karma) . To wszystko z OGROMYMI zniżkami. Fox India właczyła sie w płatnosci, czekan na potwierdzenia częściowego udziału AFN - za co z góry BARDZO DZIĘKUJE . Reszta to sponsor Firma Elstan z Siemianowic Śląskich i kochany Pan Papierkowski który Ivunię wspomógł. Ponieważ nie wiem co z Ivi dalej. szpitalik trzeba płacić i zaszcepiś kochaną malutka dziewczynke a karma znika jak sen złoty bo mała je i je - wystawie ją w aukcji charytatywnej na allegro dzieki zaprzyjaźnionej fundacji For Animals. Zawsze jakiś grosz wpadnie dla dziewczynki! Quote
fox_india Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 dziewczyny, dzis jeszcze będę miała decyzję w sprawie domu tymczasowego dla Ivi u mojej siostry dzwoniąc do Amikat pierwszy raz, powiedziałam że nie mogę zabrać Ivi od razu do siebie, sytuacja była jasna. zrozumcie ja po prostu nie umiem teraz pogodzic sie z mysla ze Ivi moze wziac ktos inny. powiecie ze to egoizm, dla mnie to milosc do tej dzieciny Quote
fox_india Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 :laola: :laola: :laola: :laola: :laola: :laola: :smilecol: :smilecol: :smilecol: :smilecol: :smilecol: :smilecol: :smilecol: :smilecol: Quote
zasadzkas Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 A będziesz jechała po nią samochodem? Bo mam szczeniaka do Katowic do zabrania. Quote
majafaja Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 czy ja dorbze rozumiem, zabierasz czekolade :D ?????? ?????? Quote
elainfo Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 [quote name='fox_india']:laola: :laola: :laola: :laola: :laola: :laola: :smilecol: :smilecol: :smilecol: :smilecol: :smilecol: :smilecol: :smilecol: :smilecol:[/quote] ?????????????????????????????????????????????????halo!! uzyj słów!!! Quote
fox_india Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 kurde sama jeszcze jestem w szoku :multi: Quote
amikat Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 [COLOR=Navy][B]BOŻE MÓJ BOŻE MÓJ - dzisiaj są moje 36 urodziny - I TAKIE WIEŚCI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/B][/COLOR] Kiedy możesz??????????? Kiedy chcesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jak bezie tak daleko ze bedzies wiedziała kiedy jedziesz - daj mi znać uprzedzę klinike!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [B][COLOR=Red]IVI BEDZIE WARSZAWIANKĄ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/COLOR][/B] Quote
diana79 Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 nareszcie Ivi pojedzie do domku :multi: ale się cieszę :laola: Quote
aisaK Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 O Boze , ale wieści!!!!!! Jak się cieszę!!! Fox India, niech ja cie wycałuje, powiedz tylko kiedy-oby jak najszybciej!!! :laola: Quote
Recommended Posts