Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

yyyy.... dogomaniaczki, hehz mimo ze jezdzilam w wozku z piesulem a potem mialam je ciagle w domu, niestety zdjecie nie przedstawia mnie :shake: co nie zmienia faktu ze jakby zamalowac dzieciaczkowi wlosy na czarno to bylaby Dzidka :cool3:

i tak zdjecie jest urocze :lol: no chyba sie ze mna zgadzacie :cool3:

Dobcie i tak kocham :lol:

Posted

no tak Prezes przyszedl, patrzy w kompie na otwarte dokumenty a tu Dogomania :oops: :siara: :mdleje: :wallbash: :flaming: :scared:

:turn-l: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt:

Posted

Kochane cioteczki - tak leje ze ni hu hu z Ivunią na spacerek. Tak mi zal...

Fox India- czekam na telefon od starszych gnomów - moze im rozjaśnie co do dobermanów patrzenie.
Chociaż co tu duzo mówic - moja mama od czasu jak dobeczki mieszkają u mnie nas nie odwiedza. Mój mąż mówi ze jakby wiedział to 17 lat temu juz dobek by był...

Posted

[QUOTE]moja mama od czasu jak dobeczki mieszkają u mnie nas nie odwiedza. Mój mąż mówi ze jakby wiedział to 17 lat temu juz dobek by był...[/QUOTE]

o rany, nie wiem czy się śmiać czy współczuć...
:evil_lol: :cool3:
dla niektórych TZów to może być koronny argument ZA

Posted

Jak teściowa mnie przestanie odwiedzać, to ja już lecę po dobeczka ;)

Nie rozumiem rozumowania, no, ale -są psy, których ludzie po prostu się boją i już.

A na zdjęciach domyślałam się, że to nie Fox India, skoro rodzice dobunia się boją...;)

Trzymam kciuki, ale też wątpię w realność rozmowy, chyba lepiej wymyślić coś innego...Ale trzeba jak najszybciej Ivunie zabierac z klatki: wiosna idzie, ona nie może tam dłużej siedzieć...

Posted

kochane cioteczki, fox_india dziala :razz:
nie ma ten tego :cool3:

a tak a propos dobkuF, np. Lady Dianka [B]Romenki [/B]to takie delikatnosci ze strach :lol:
a Ivi, no to wiecie, sama slodycz (czekoladowa) :loveu:

Posted

Hehehe, niestety, dobek jako sposób na teściową nie zawsze się sprawdza.
U nas wzajemna miłość i pieszczoty, sunia uwielbia teściową i vice versa.
Nawet prezenty pod choinkę od niej dostaje ;)

Posted

fox india kiedy bedziesz mogla zabrac Ivunie :???: pytam bo to juz trwa jakis czas a nasza ksiezniczka dalej zamknieta w klatce :( kombinuj dziewczyno i to szybciutko :mad: :diabloti:

Posted

przeprawszam Was ze sienie odzywam ale mam w pracy istne urawanie głowy. STRASZNE!!!

U Ivuni ok. Koszt jej leczenia tona dzień dzisiajszy oikoło 1500 zł (w tym operacje i szpitalik i częsciowo karma) . To wszystko z OGROMYMI zniżkami.

Fox India właczyła sie w płatnosci, czekan na potwierdzenia częściowego udziału AFN - za co z góry BARDZO DZIĘKUJE . Reszta to sponsor Firma Elstan z Siemianowic Śląskich i kochany Pan Papierkowski który Ivunię wspomógł.

Ponieważ nie wiem co z Ivi dalej. szpitalik trzeba płacić i zaszcepiś kochaną malutka dziewczynke a karma znika jak sen złoty bo mała je i je - wystawie ją w aukcji charytatywnej na allegro dzieki zaprzyjaźnionej fundacji For Animals. Zawsze jakiś grosz wpadnie dla dziewczynki!

Posted

dziewczyny, dzis jeszcze będę miała decyzję w sprawie domu tymczasowego dla Ivi u mojej siostry

dzwoniąc do Amikat pierwszy raz, powiedziałam że nie mogę zabrać Ivi od razu do siebie, sytuacja była jasna.

zrozumcie ja po prostu nie umiem teraz pogodzic sie z mysla ze Ivi moze wziac ktos inny. powiecie ze to egoizm, dla mnie to milosc do tej dzieciny

Posted

[quote name='fox_india']:laola: :laola: :laola: :laola: :laola: :laola: :smilecol: :smilecol: :smilecol: :smilecol: :smilecol: :smilecol: :smilecol: :smilecol:[/quote]
?????????????????????????????????????????????????halo!! uzyj słów!!!

Posted

[COLOR=Navy][B]BOŻE MÓJ BOŻE MÓJ - dzisiaj są moje 36 urodziny - I TAKIE WIEŚCI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/B][/COLOR]

Kiedy możesz??????????? Kiedy chcesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jak bezie tak daleko ze bedzies wiedziała kiedy jedziesz - daj mi znać uprzedzę klinike!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[B][COLOR=Red]IVI BEDZIE WARSZAWIANKĄ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/COLOR][/B]