Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='amikat']domek znaazła choć jeszcze fizycznie w nim nie jest..... do czasu... bezie juz niedługo![/quote]

Najwazniejsze ,że Ivusia juz znalazła swój domek.:multi:

Swoją nową Pańcie juz poznała i jeszcze troszkę i będą już razem!!

Posted

dziewczyny!!!!!! 3majcie kciuki!!!!!!!!! dzisiaj na dogo prawdopodobnie pojawi sie informacja czy i kiedy moi rodzice wezmą Ivi na tymczas !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:look3:

Posted

Kochani!!!!
Świerze wiadomości od Ivi: w dniu dzisiejszym Ivi została wysterylizowana przez Doktora Czogałę. MIała też przeglad uzębienia z czyszczeniem. I HIT: doktor zrobił jej korektę oczu - lifting normalny!!!! drobnymi szewkami pod oczami podciągnieta została skóra . Teraz juz oczka pięknie widać.

Ivi czuje sie dobrze . Pije juz wodę, sdostała przeciwbólowe....

Dzielna nasza mała!!! Kolejny krok został zrobiony!!! Fox India - Twoja dziewczynka czeka na Ciebie!!!

Posted

tata :happy1:
nastoletni gnom nr 1 :happy1:
nastoletni gnom nr 2 :happy1:
mama :???: ( głos najgroźniejszej mafijnej mamy, która oczywiście rządzi tym mafijnym tForem, podamy w następnym odcinku w sobotę lub najpóźniej w poniedziałek)

Posted

Już kocham Twoja mamę - cos mi sie wydaje że Partia Gnomów pod przewodnią siłą taty pomoże jej podjąć słuszna decyzję..... trzymam kciuki z całego serca!!!

Posted

Znowu tyle wspaniałych wiadomości:multi:.Fox_india no to trzymam kciuki i czekam z niecierpliwością do soboty,no góra do poniedziałku na decyzje mamy;)Amikat aż nie moge uwierzyć,że Ivi jest jeszcze piękniejsza.Buziaki dla pięknego mordziaka.

Posted

Fox_india powiedz mamie, ze tlum dogomaniakow juz ja kocha!!!

Pozdrawiam
Beata

ps. z checia bym sie z Wami spotkala, bede w Warszawie 24-25 marca. Byloby to mozliwe?

Posted

oczywiscie!! jak bedziesz w Wawie odezwij sie koniecznie. poznasz nas i the Gnoma :diabloti: zapraszamy na kawe i ciasto :lol:
do moich rodziców wysłałam maila ze zdjęciami Ivi i opisem rasy, którego fragment umiescilam kilka postow wczesniej. oczywiscie rodzice dostali tez linka do dogomanii :evil_lol:
dziewczyny moja mama jak przeczyta wasze posty to bedzie nasza :diabloti:

Ivi, jak ja widzialam, byla piekna. teraz jak ja zobacze to pewnie padne z wrazenia :cool3:

postaram sie poinformowac Was jak najszybciej jak sie sprawy maja. nie odpuszcze :mad:

Posted

fox_india :cool2: :bigok: :thumbs: :sweetCyb: :kciuki: :cunao:

A je chce foteczki :mad: tak dawno nie widzialam mordziaka pewnie jest jeszcze piekniejsza :loveu:
CHCE FOTECZKI :modla:

Posted

[quote name='Tengusia']fox_india :cool2: :bigok: :thumbs: :sweetCyb: :kciuki: :cunao:

A je chce foteczki :mad: tak dawno nie widzialam mordziaka pewnie jest jeszcze piekniejsza :loveu:
CHCE FOTECZKI :modla:[/quote]
Nic mi nie pozostaje tylko sie pod tym podpisać....

Posted

[quote name='amikat']Kochani!!!!
Świerze wiadomości od Ivi: w dniu dzisiejszym Ivi została wysterylizowana przez Doktora Czogałę. MIała też przeglad uzębienia z czyszczeniem. I HIT: doktor zrobił jej korektę oczu - lifting normalny!!!! drobnymi szewkami pod oczami podciągnieta została skóra . Teraz juz oczka pięknie widać.

Ivi czuje sie dobrze . Pije juz wodę, sdostała przeciwbólowe....

Dzielna nasza mała!!! Kolejny krok został zrobiony!!! Fox India - Twoja dziewczynka czeka na Ciebie!!![/quote]
o jaa !!:-o czkeamy na foteczki w takim razie nowej laseczki !!!

:loveu: i trzymam kciukasy za pania mamę:razz:

Posted

Byłam dzisiaj u Ivi - wszystko ok - zdrowieje. NIe robiłam zdjeć bo jest jeszcze pbolała.... niech sie gwiazda wzmocni , wtedy napstrykamy!!!

Ivi Was WSZYSTKICH pozdrawia i przecyła buziaki!!

Posted

Ivunia, ale będziesz piekna juz byłas a teraz to juz poprostu miód!!!
Jeszcze parę dni i nawet nie bedzie pamiętała o operacji!!!
Fox India, ale ci sie pieknota szykuje!!!

Posted

Nikt nie był u Ivuni??? Przepiekna dama prosi o chociaż kilka dobrych słów.

Ciekawe czy dzisiaj czuje się lepiej? Jak jej ranka? Dochodzi do siebie ten piekny pysiol?
Jakbym chciała ja wyściskać...

Posted

Ja calym serduchem jestem z Ivunia :iloveyou: zaluje strasznie ze nie mam mozliwosci zeby do niej pojechac :-( ale wierze ze ksiezniczka czuje sie juz dobrze i ze nie dlugo pojedzie do domciu :loveu:

CZEKAMY NA FOTKI :modla: :modla: :modla: