fox_india Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 [B]amikat[/B] została zdyskwalifikowana ;) :cool3: już nie moze pęknąć, można tylko raz :evil_lol: Ivi, no kurde, mam nadzieje niedlugo do zobaczenia :multi: Quote
amikat Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Czekam na wieści od Ciebie. JEsteś rozsądna - podejmiesz najlepszą decyzje dla siebie i Ivi . Wiem to!!! Quote
agnes34 Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Tyle wspaniałych wiadomosci.:multi: Miałam przyjemnosc z Ivusią być pare razy na spacerku i ciesze sie ,że dziewczynka znalazła swój domek!! Quote
amikat Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 domek znaazła choć jeszcze fizycznie w nim nie jest..... do czasu... bezie juz niedługo! Quote
agnes34 Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 [quote name='amikat']domek znaazła choć jeszcze fizycznie w nim nie jest..... do czasu... bezie juz niedługo![/quote] Najwazniejsze ,że Ivusia juz znalazła swój domek.:multi: Swoją nową Pańcie juz poznała i jeszcze troszkę i będą już razem!! Quote
fox_india Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 dziewczyny!!!!!! 3majcie kciuki!!!!!!!!! dzisiaj na dogo prawdopodobnie pojawi sie informacja czy i kiedy moi rodzice wezmą Ivi na tymczas !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:look3: Quote
andzia69 Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 czy już można się rozpuknąć???? bo nie wytrzymam.:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
amikat Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Kochani!!!! Świerze wiadomości od Ivi: w dniu dzisiejszym Ivi została wysterylizowana przez Doktora Czogałę. MIała też przeglad uzębienia z czyszczeniem. I HIT: doktor zrobił jej korektę oczu - lifting normalny!!!! drobnymi szewkami pod oczami podciągnieta została skóra . Teraz juz oczka pięknie widać. Ivi czuje sie dobrze . Pije juz wodę, sdostała przeciwbólowe.... Dzielna nasza mała!!! Kolejny krok został zrobiony!!! Fox India - Twoja dziewczynka czeka na Ciebie!!! Quote
fox_india Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 tata :happy1: nastoletni gnom nr 1 :happy1: nastoletni gnom nr 2 :happy1: mama :???: ( głos najgroźniejszej mafijnej mamy, która oczywiście rządzi tym mafijnym tForem, podamy w następnym odcinku w sobotę lub najpóźniej w poniedziałek) Quote
amikat Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Już kocham Twoja mamę - cos mi sie wydaje że Partia Gnomów pod przewodnią siłą taty pomoże jej podjąć słuszna decyzję..... trzymam kciuki z całego serca!!! Quote
dona20 Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Znowu tyle wspaniałych wiadomości:multi:.Fox_india no to trzymam kciuki i czekam z niecierpliwością do soboty,no góra do poniedziałku na decyzje mamy;)Amikat aż nie moge uwierzyć,że Ivi jest jeszcze piękniejsza.Buziaki dla pięknego mordziaka. Quote
BeataJ Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Fox_india powiedz mamie, ze tlum dogomaniakow juz ja kocha!!! Pozdrawiam Beata ps. z checia bym sie z Wami spotkala, bede w Warszawie 24-25 marca. Byloby to mozliwe? Quote
fox_india Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 oczywiscie!! jak bedziesz w Wawie odezwij sie koniecznie. poznasz nas i the Gnoma :diabloti: zapraszamy na kawe i ciasto :lol: do moich rodziców wysłałam maila ze zdjęciami Ivi i opisem rasy, którego fragment umiescilam kilka postow wczesniej. oczywiscie rodzice dostali tez linka do dogomanii :evil_lol: dziewczyny moja mama jak przeczyta wasze posty to bedzie nasza :diabloti: Ivi, jak ja widzialam, byla piekna. teraz jak ja zobacze to pewnie padne z wrazenia :cool3: postaram sie poinformowac Was jak najszybciej jak sie sprawy maja. nie odpuszcze :mad: Quote
diana79 Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 jak to miło czytać takie dobre wieści :multi: powodzenia życzę :loveu: Quote
aisaK Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 Trzymam mocno kciuki, za mamę, decyzje, Ivunie i nowy domek... Quote
Tengusia Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 fox_india :cool2: :bigok: :thumbs: :sweetCyb: :kciuki: :cunao: A je chce foteczki :mad: tak dawno nie widzialam mordziaka pewnie jest jeszcze piekniejsza :loveu: CHCE FOTECZKI :modla: Quote
aisaK Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 [quote name='Tengusia']fox_india :cool2: :bigok: :thumbs: :sweetCyb: :kciuki: :cunao: A je chce foteczki :mad: tak dawno nie widzialam mordziaka pewnie jest jeszcze piekniejsza :loveu: CHCE FOTECZKI :modla:[/quote] Nic mi nie pozostaje tylko sie pod tym podpisać.... Quote
majafaja Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 [quote name='amikat']Kochani!!!! Świerze wiadomości od Ivi: w dniu dzisiejszym Ivi została wysterylizowana przez Doktora Czogałę. MIała też przeglad uzębienia z czyszczeniem. I HIT: doktor zrobił jej korektę oczu - lifting normalny!!!! drobnymi szewkami pod oczami podciągnieta została skóra . Teraz juz oczka pięknie widać. Ivi czuje sie dobrze . Pije juz wodę, sdostała przeciwbólowe.... Dzielna nasza mała!!! Kolejny krok został zrobiony!!! Fox India - Twoja dziewczynka czeka na Ciebie!!![/quote] o jaa !!:-o czkeamy na foteczki w takim razie nowej laseczki !!! :loveu: i trzymam kciukasy za pania mamę:razz: Quote
amikat Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Byłam dzisiaj u Ivi - wszystko ok - zdrowieje. NIe robiłam zdjeć bo jest jeszcze pbolała.... niech sie gwiazda wzmocni , wtedy napstrykamy!!! Ivi Was WSZYSTKICH pozdrawia i przecyła buziaki!! Quote
aisaK Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 Ivunia, ale będziesz piekna juz byłas a teraz to juz poprostu miód!!! Jeszcze parę dni i nawet nie bedzie pamiętała o operacji!!! Fox India, ale ci sie pieknota szykuje!!! Quote
aisaK Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 Nikt nie był u Ivuni??? Przepiekna dama prosi o chociaż kilka dobrych słów. Ciekawe czy dzisiaj czuje się lepiej? Jak jej ranka? Dochodzi do siebie ten piekny pysiol? Jakbym chciała ja wyściskać... Quote
Tengusia Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Ja calym serduchem jestem z Ivunia :iloveyou: zaluje strasznie ze nie mam mozliwosci zeby do niej pojechac :-( ale wierze ze ksiezniczka czuje sie juz dobrze i ze nie dlugo pojedzie do domciu :loveu: CZEKAMY NA FOTKI :modla: :modla: :modla: Quote
Recommended Posts