Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a ja jade jutro do Ivi :bigcool:
:megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin:

Posted

[quote name='fox_india']a ja jade jutro do Ivi :bigcool:
:megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin:[/quote]
Cieszymy sie bardzo :thumbs: :bigok: :sweetCyb: :bigcool: :klacz: :Cool!: :ylsuper:
A czy zabierasz odrazu naszego mordziaka do siebie czy to tylko odwiedzinki :???:

Jak ja tesknie za Ivunia :placz:

Posted

Dziewczynki i chłopaczki!!
Zaczne od przeprosin ze tak długo sienie odzywałam ale 07.03 moja babunia kińczyła 84 lata - była imprezka, późno byłam w dociu.

Najpierw cos co musze powiedzięć ,a Ty Fox India nie czytaj!!!!!

Bardzo sie cieszę ze poznałam Fox Indię (Marte) osobiscie. Bardzo fajny , mądry i wyważony człowiek. Ostoja spokoju. Ma dziewczyna podejscie i łagodnosć w oczach. Ja wiem, ze ona Ivi pokochała. Kiedy patrzy na nią to nie widzi obwisłych sutków, wyłysień, odcisków itd itp. Ona widzi w Ivi - niepowtarzalne stworzenie , skrzywdzone przez człowieka , potrzebujace miłości i rekompensaty za złe miesiace a moze i lata.

Towarzyszyłam dziewczynom przez 1,5 godziny na spacerku. Potem zostały same sobie i ze sobą.
Wiecie - Ivi chyba czuła i wiedziała ze Marta do niej specjalnie przyjechała, że chce dać jej dom. Tuliła sie do niej. ONA NAWET NA SPACERZE NIE CIAGNĄŁA NA SMYCZY.

Bardzo bardzo bym chciała zeby Marta mogła jak najszybciej zabrać dziewczynkę do siebie. WIEM - ze bedzie im dobrze ze sobą.

PIekne jest tez to ze Fox India pyta stale o to co dla Ivi bedzie dobre, korzystne. Jak to zorganizować żeby mogła jak najszybciej ją zabrać.

Psze wam o uczuciach - nie o szczegółach spotkania - bo myslę ze te emocje są tutaj najważniejsze.

BEDZIE DOBRZE- JEST DOBRZE!!!!!!

Posted

:kaffee_2: łłłłoooomaaatkkoooo.. :kaffee_2: :kaffee_2: [B]amikat[/B] miałaś rację, hehz wieczorem padałam na tFasz :mdleje: nie miałam krztynki siły żeby wejsc na dogo i podzielic sie moja radoscia i wrażeniami ze spotkania. :bluepaw: słuchajcie dziewczyny i chłopaki pisanie o tym jaka jest Ivi jest ......yyyyy..... no po prostu nie da się opisać jaka jest ta nasza Ivi, no chociaż spróbuję.
powiecie że to śmieszne :oops: ale bałam się zę nie spodobam się Ivi, po prostu hehz ale ona kocha chyba wszystkich bez wyjątku. :lol:
oczywiście kiedy wie ze ma isc na spacer :Dog_run: 100% szaleństwa !!! poszłyśmy do parku a [B]amikat [/B]miała ze sobą przesympatycznego gnoma Draco :diabloti:
Ivi jest super grzeczna, ładnie chodzi na smyczy :painting: jestem pod wrażeniem, cioteczki ją pewnie cierpliwie uczyły :cool3: pogoda była piękna :lol: Ivi spotkała w parku całe mnóstwo innych gnomów i ze wszystkimi chciała się bawić :sweetCyb: ale tak jak mówiła mi [B]amikat[/B] Ivi interesuje się wszystkim dokoła, oglądalysmy lawki, rowerki, suche liście, patyki etc.
Ivi oglądała się czy jej towarzyszę albo podchodziła i wtulała głowę żeby ją głaskać. było kółeczkami do góry hihi Ivi to stuprocentowy pieszczoch:loveu:
:bluepaw: warto było przejechać te 600km żeby to przeżyć :Cool!: :Cool!:

rozstać się było ciężko .. o tym pisać nie będę :shake:
wracając miałam poczucie ze zostawiam swojego psa ...:bluepaw:

[B]amikat[/B] dziękuję za pozytywną ocenę (przeczytałam) :oops:
Ivi jest w klinice pod doskonałą opieką za co wszystkim należy się gorące podziękowanie :laola:

mój TZ bardzo się pytał o Ivi a gnom :diabloti: oczywiście obwąchał moją kurtkę po czym obrażony :obrazic: poszedł do swojego kojo jojo i musiałam go przekupić gnomowym gnatem.

z tego co wiem leczenie Ivi ma się niedługo zakończyć, czas zabrać Ivi do domu.

Posted

Muszę powiedzieć, że sie popłakałam!!! Jak dobrze wiedzieć, że to słoneczko ma już swoją duszyczke, która da jej miłość i ciepł kąt.
Fox India, cieszę się, że to ty będziesz miała Ivunię!A ona ciebie!
Żebym tylko zdrowotnie była w lepszej formie i miała z kim tymczasowicza zostawić, to pewnie też jechałabym do Katowic poznać księżniczkę! Tyle o niej dobrego opowiadacie.
Strasznie się cieszę i czekam na konkretna datę kiedy Ivi będzie już w nowym domku!
Ucałujcie ją ode mnie!

Posted

[LEFT][B]amikat[/B] ucałuj ją proszę ode mnie.
bardzo za nią tęsknię

ps. a i powiem Wam jedną rzecz. do tej pory jak wszyscy pisali że Ivi to czekoladka to nie za bardzo Qmałam, bo na zdjęciach przecież to wygląda na taką czarnulę, ale ona faktycznie jest barwy czekoladowej !!!!!!!!!!!!!!![/LEFT]

Posted

No... ona jet czekoladowa i jeszcze od jakiegos czasu sie błyszczy!!!!!! Lśni jak świerzy kasztan!!!
Ucałuję te uchole od Ciebie - słowo chonoru!!

Mam gorącą prosbe tak pry okazji - zajrzyjcie tu.... to dal mnie osobiosta tragedia - potrzebuję opmocy:
[url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=44766[/url]